Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Het kantoor is eindelijk af – tour van mijn kantoor

Automatische concepten

Jullie hebben hem stiekem al voorbij zien komen op Instagram en in mijn dagboek, maar mijn kantoor is klaar (nouja op een paar kleine dingen na dan). Jullie wilden heel erg graag een tour door mijn kantoor dus daar komt ‘ie!

Ik denk dat we ongeveer drie maanden met de kamer bezig geweest zijn. De vorige bewoners hadden al een dakkapel geplaatst maar de binnenkant was ontzettend lelijk afgewerkt. We hebben alles gestipt, vloeren geëgaliseerd, cv aangelegd boven, alles geïsoleerd, het elektra vervangen, nieuwe vloer erin, nieuwe plafondplaten, muren gestuct en ga zo maar door. Bloed, zweet en tranen zitten er letterlijk in, maar het is zo goed als af op een paar deurtjes en gordijnen na.

Automatische concepten

De zolderkamer is niet heel erg groot, maar wel ontzettend licht. Ik wilde graag een lichte kamer voor het maken van foto’s en omdat dat natuurlijk fijn werkt. Het ziet er wel een beetje saai uit al wat witte, maar het werkt heel prettig. De vloer wilde ik ook graag rustig en licht houden en dat is gelukt. De vloer komt trouwens van de IKEA.

Hier zie je goed mijn werkplek met alle benodigdheden, kasten en dergelijke. Om het allemaal wat meer aan te kleden heb ik twee leuke planken aan de wand hangen (IKEA).

Automatische concepten

Op de plankjes staan een aantal leuke roze en gouden accessoires zoals deze toucan, hangplantjes die nog wat moeten gaan groeien en een gouden klok.

Automatische concepten

Op deze foto zie je goed wat er nog moet gebeuren, voor de schappen moeten nog deurtjes op maat gemaakt worden en voor het raam moeten nog gordijnen. Ik twijfel erg tussen een rolgordijn of een duo rolgordijn. Het is belangrijk dat het het zonlicht goed tegenhoudt vanwege de weerkaatsing in mijn beeldscherm en in de zomer omdat het hier natuurlijk erg heet kan worden op zolder. Wat zouden jullie kiezen?

Automatische concepten
Automatische concepten

Op de vensterbank staan een aantal leuke ‘prullaria’ dingen en plantjes. De gouden box met sierraden is een theedoos van de Blokker en de lantaren is van de Zara Home met daarin een zandloper en mijn Miss Dior geuren.

Automatische concepten

Tegen de schuine kant staat nog een grote kast waar onder andere mijn https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratie in zit en dergelijke. In het hoekje is nog een plekje voor Mila en op de kast staan ook wat dingetjes. De leuke roze lamp is ook van de IKEA. De kast hebben we ooit gekocht bij de Boer in Staphorst.

De muur hebben we wel een kleurtje gegeven omdat het anders wel heel erg wit werd. Ik heb voor een zachte tint roze gekozen, het is de kleur Pluim van Histor.

Automatische concepten

Om extra licht in mijn kantoor te krijgen heeft mijn vader een raam in de muur gemaakt. Ik begin moest ik er wel een beetje aan wennen maar het geeft zoveel meer licht, heel erg fijn tijdens het werken. Omdat ik de muur nog een beetje saai vond kocht ik dit leuke stoeltje van Woood bij de Wehkamp en het bijzettafeltje ook.

Automatische concepten

Het tafeltje heb ik nog aangekleed met een aantal leuke accessoires van de IKEA en de Intratuin.

Automatische concepten

En dat was mijn kantoor! Ik ben er echt ontzettend blij mee en kan er echt heerlijk werken. Het is een oase van licht en rust en kan me hier lekker terugtrekken. Na twee jaar hier wonen heb ik eindelijk een kantoor met een aankleding die ik zelf wilde. Ik zat eerst voor ‘nood’ op een andere kamer waar we niets aan hadden gedaan (en die we nu aan het opknappen zijn).

Dus tot zo ver dit klusproject en we kunnen weer iets van het lijstje afstrepen, op naar de volgende klussen. Wat vinden jullie van mijn kantoor?

Dit artikel bevat betaalde links

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

 1. Wat een schitterend eindresultaat…..
  Ook al moet er nog een rolgordijn etc. het is prachtig.
  Ik zou zeker verduisteringsrolgordijnen kopen….

  Xoxo

 2. Wat ziet het er onwijs leuk en fijn uit! Echt een fijne plek om te werken, lijkt me. En mooi licht ook! Ik vind het plankje met de parfumflesjes extra tof. Ze staan er zo fleurig bij.
  Ik hoop volgende maand mijn hobbykamer/werkplek in te richten en kan ook niet wachten :)

 3. Heel mooi geworden, heerlijk dat licht! Een fijne plek.
  Ik zou voor antraciete verduisterende gordijnen gaan en een airco haha.

  Persoonlijk had ik wel de muur achter je bureau die prachtige kleur roze gedaan:)

 4. Super mooi geworden! Daar mag je zeker trots op zijn. Mocht je de verwarming nou niet heel mooi vinden bestaan daar ook hele mooie covers voor.

  Heel mooi al dat licht met het roze gecombineerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *