Het kantoor is eindelijk af – tour van mijn kantoor

Automatische concepten

Jullie hebben hem stiekem al voorbij zien komen op Instagram en in mijn dagboek, maar mijn kantoor is klaar (nouja op een paar kleine dingen na dan). Jullie wilden heel erg graag een tour door mijn kantoor dus daar komt ‘ie!

Ik denk dat we ongeveer drie maanden met de kamer bezig geweest zijn. De vorige bewoners hadden al een dakkapel geplaatst maar de binnenkant was ontzettend lelijk afgewerkt. We hebben alles gestipt, vloeren geëgaliseerd, cv aangelegd boven, alles geïsoleerd, het elektra vervangen, nieuwe vloer erin, nieuwe plafondplaten, muren gestuct en ga zo maar door. Bloed, zweet en tranen zitten er letterlijk in, maar het is zo goed als af op een paar deurtjes en gordijnen na.

Automatische concepten

De zolderkamer is niet heel erg groot, maar wel ontzettend licht. Ik wilde graag een lichte kamer voor het maken van foto’s en omdat dat natuurlijk fijn werkt. Het ziet er wel een beetje saai uit al wat witte, maar het werkt heel prettig. De vloer wilde ik ook graag rustig en licht houden en dat is gelukt. De vloer komt trouwens van de IKEA.

Hier zie je goed mijn werkplek met alle benodigdheden, kasten en dergelijke. Om het allemaal wat meer aan te kleden heb ik twee leuke planken aan de wand hangen (IKEA).

Automatische concepten

Op de plankjes staan een aantal leuke roze en gouden accessoires zoals deze toucan, hangplantjes die nog wat moeten gaan groeien en een gouden klok.

Automatische concepten

Op deze foto zie je goed wat er nog moet gebeuren, voor de schappen moeten nog deurtjes op maat gemaakt worden en voor het raam moeten nog gordijnen. Ik twijfel erg tussen een rolgordijn of een duo rolgordijn. Het is belangrijk dat het het zonlicht goed tegenhoudt vanwege de weerkaatsing in mijn beeldscherm en in de zomer omdat het hier natuurlijk erg heet kan worden op zolder. Wat zouden jullie kiezen?

Automatische concepten
Automatische concepten

Op de vensterbank staan een aantal leuke ‘prullaria’ dingen en plantjes. De gouden box met sierraden is een theedoos van de Blokker en de lantaren is van de Zara Home met daarin een zandloper en mijn Miss Dior geuren.

Automatische concepten

Tegen de schuine kant staat nog een grote kast waar onder andere mijn administratie in zit en dergelijke. In het hoekje is nog een plekje voor Mila en op de kast staan ook wat dingetjes. De leuke roze lamp is ook van de IKEA. De kast hebben we ooit gekocht bij de Boer in Staphorst.

De muur hebben we wel een kleurtje gegeven omdat het anders wel heel erg wit werd. Ik heb voor een zachte tint roze gekozen, het is de kleur Pluim van Histor.

Automatische concepten

Om extra licht in mijn kantoor te krijgen heeft mijn vader een raam in de muur gemaakt. Ik begin moest ik er wel een beetje aan wennen maar het geeft zoveel meer licht, heel erg fijn tijdens het werken. Omdat ik de muur nog een beetje saai vond kocht ik dit leuke stoeltje van Woood bij de Wehkamp en het bijzettafeltje ook.

Automatische concepten

Het tafeltje heb ik nog aangekleed met een aantal leuke accessoires van de IKEA en de Intratuin.

Automatische concepten

En dat was mijn kantoor! Ik ben er echt ontzettend blij mee en kan er echt heerlijk werken. Het is een oase van licht en rust en kan me hier lekker terugtrekken. Na twee jaar hier wonen heb ik eindelijk een kantoor met een aankleding die ik zelf wilde. Ik zat eerst voor ‘nood’ op een andere kamer waar we niets aan hadden gedaan (en die we nu aan het opknappen zijn).

Dus tot zo ver dit klusproject en we kunnen weer iets van het lijstje afstrepen, op naar de volgende klussen. Wat vinden jullie van mijn kantoor?

Dit artikel bevat betaalde links

Dit vind je misschien ook leuk

22 reacties

 • Reply
  chucky1012
  20 maart 2019 at 07:38

  Wat een schitterend eindresultaat…..
  Ook al moet er nog een rolgordijn etc. het is prachtig.
  Ik zou zeker verduisteringsrolgordijnen kopen….

  Xoxo

 • Reply
  Romy
  20 maart 2019 at 07:55

  Wat ziet het er onwijs leuk en fijn uit! Echt een fijne plek om te werken, lijkt me. En mooi licht ook! Ik vind het plankje met de parfumflesjes extra tof. Ze staan er zo fleurig bij.
  Ik hoop volgende maand mijn hobbykamer/werkplek in te richten en kan ook niet wachten :)

 • Reply
  Jessica J.
  20 maart 2019 at 09:24

  Wat een heerlijk lichte kamer! Inderdaad ideaal voor het maken van blogfoto’s. Geen daglichtlampen meer nodig, jij. ?

 • Reply
  Kelly
  20 maart 2019 at 09:38

  Ik vind het echt geweldig uit zien! En zo lekker licht, echt ideaal!

 • Reply
  rachel
  20 maart 2019 at 09:46

  heel mooi geworden meis :D lekker werkplek is altijd goed!!

 • Reply
  Dionne
  20 maart 2019 at 10:13

  Wauw! Wat is het mooi en licht geworden. Heel erg tof!

 • Reply
  Ik
  20 maart 2019 at 13:58

  Heel mooi geworden, heerlijk dat licht! Een fijne plek.
  Ik zou voor antraciete verduisterende gordijnen gaan en een airco haha.

  Persoonlijk had ik wel de muur achter je bureau die prachtige kleur roze gedaan:)

  • Reply
   Ik
   20 maart 2019 at 13:58

   PS en ik zou die verwarming onder het raam wit spuiten:)

  • Reply
   Aranka
   20 maart 2019 at 14:16

   Haha een airco is meteen wel een hele investering. Maar antraciet lijkt me inderdaad wel heel erg mooi!

   • Reply
    Ik
    20 maart 2019 at 15:29

    Een verrijdbare airco dan he:)

   • Reply
    Amélie
    22 maart 2019 at 19:40

    Dat stoeltje! ?????

 • Reply
  ABC123
  20 maart 2019 at 14:13

  “De” elektra ;-)

 • Reply
  Vera
  20 maart 2019 at 14:50

  Super mooi geworden! Daar mag je zeker trots op zijn. Mocht je de verwarming nou niet heel mooi vinden bestaan daar ook hele mooie covers voor.

  Heel mooi al dat licht met het roze gecombineerd!

  • Reply
   Aranka
   20 maart 2019 at 15:12

   Ja dat klopt! We hebben nog wat andere radiatoren die opgeknapt moeten worden dus we willen ze nog schilderen, maar dat komt nog!

 • Reply
  Wendy (B)
  20 maart 2019 at 18:51

  Ziet er zeer nice uit!

 • Reply
  Lauren
  20 maart 2019 at 19:27

  Super mooi! :-)

 • Reply
  Mariska
  23 maart 2019 at 17:34

  Ik vind het er ook wel heel mooi uitzien, wow :) wat is het opgeknapt! Die roze bolle lamp heb ik laatst ook gekocht bij Ikea, vond hem zo leuk.

 • Reply
  Liz
  24 maart 2019 at 18:12

  Wat leuk gemaakt kost even timjdwaar je je de roze papegaai van ?

  • Reply
   Aranka
   24 maart 2019 at 18:20

   Van de Intratuin!

 • Reply
  Klusproject: slaapkamer op de eerste verdieping | byAranka.nl
  19 april 2020 at 06:00

  […] voorste slaapkamer was eerst mijn kantoor, maar sinds ik een kantoor op zolder heb ben ik verhuisd en stond deze kamer leeg. De kamer had vochtplekken van een voormalige lekkage, […]

 • Reply
  Handige tips om gefocust thuis te werken | byAranka.nl
  23 augustus 2021 at 08:30

  […] ga op mijn kantoor op zolder thuiswerken, maar ik moet eerlijk toegeven, daar ligt best wat troep wat ik normaal altijd voor […]

 • Reply
  Dit zijn alle klusprojecten in ons huis | byAranka.nl
  8 november 2021 at 20:06

  […] kantoor is klaar, maar de hal op zolder naar de twee andere kamers is echt nog een bende. Deze muur moet nog […]

 • Laat een reactie achter