Herome WIC Bogota

Ik ben gek op aparte kleuren nagellak of een nagellak die iets speciaals heeft zoals een mooie kleuren combinatie of een mooie kleur met glitters erin. Toen ik voor een heel schap van WIC nagellakjes stond moest er wel iets voor mij tussen zitten! Want de WIC collectie bestaat uit 79 unieke nagellak kleuren. Mijn oog viel meteen op deze mooie blauwige nagellak met prachtige gouden glitters erin!

En dit is hem dan, WIC Bogota een prachtige blauwe kleur met gouden- roze achtige glitters er in! Zo een soort lakje had ik nog niet eerder gezien, de kleur zelf trouwens ook nog niet. Ik besloot hem mee te nemen voor € 6,95. In het flesje zit 7 ml wat niet erg veel is, dus in verhouding is deze nagellak net zo duur als een OPI nagellakje in de winkel. Maar kun je de kwaliteit ook vergelijken met een OPI lakje? Nou om eerlijk te zijn niet. Hij chipt erg snel en hij dekt helemaal niet goed. Op de foto heb ik 2 dikke lagen aangebracht en ziet er nog steeds niet mooi dekkend uit, beetje jammer. Wel droogt de nagellak snel op, dat is dan wel weer en plus punt. Ik ben alleen niet fan van het lange potje, want dat zorgt ervoor dat het stokje van de nagellak ook erg lang is en als je dat niet goed afstrijkt heb ze hele dikke klodders nagellak aan je kwastje zitten en dat is echt voor mij een no go..

Maar voor de rest ben ik erg blij met de kleur en ik draag hem altijd met plezier!

Je kan de Herome WIC collectie kopen bij de Douglas voor € 6,95 per stuk!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Silva
  10 februari 2011 at 08:59

  Wel een erg mooi kleurtje! Ik vind de shimmer zo mooi!

 • Reply
  Charlotte
  10 februari 2011 at 15:10

  Wat een mooi lakje! Die combi van koude basiskleur en warme kleur shimmers is echt om verliefd op te worden! <3

 • Reply
  Anne
  10 februari 2011 at 20:25

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Kimberley
  11 februari 2011 at 18:53

  O, wow. Een subtiel, glitter kleurtje. Prachtig ;D

 • Reply
  Danique
  12 februari 2011 at 20:09

  Erg mooi kleurtje!

 • Laat een reactie achter