Search
Close this search box.

Herôme Stylish Russia

Ik ben niet heel erg vaak razend enthousiast over een collectie, maar deze is echt op mijn lijf geschreven! De Stylish Russia collectie van Herôme heeft voor mij de perfecte kleuren in prachtige roze en rode tinten, gewoon om bij weg te kwijlen. Willen jullie ook weten of ze zo mooi zijn op de nagels? Kijk dan met me mee!

Als je aan Rusland denkt zijn dit niet misschien kleuren die het eerst in de op komen, maar meer koele en kille kleuren. Rusland is namelijk een land waar het niet altijd even warm en gezellig is. Maar toch als je je in de stad bevind is het één en al leven op straat, in de bar of kroeg en winkels. Vandaar deze warme en gezellige kleuren die leven uitstralen!

Sorry voor het slechte lakken van deze kleur, maar hierboven zie je waarom. Het kwastje was helemaal gebogen helaas! Gelukkig waren de rest van de kwastjes wel allemaal goed. Laten we het hebben over deze prachtige kleur die veel terug komt in matroesjka poppen en in Volgograd.

Wil je magisch maanlicht bewonderen dan zit je in Yekaterinburg helemaal goed. De maneschijn komt helemaal terug op je nagels, alleen je moet er wel van houden.

De sprookjes achtige stad St. Petersburg heeft prachtige paleizen, tuinen en parken waar je het goud tegemoet blinkt, vandaar deze intense maar ook prachtige gouden kleur.

In de stad Kazan vind je een prachtige roze gloed waaraan je meteen aan lipgloss denkt, vandaar deze kleur!

Samara is een bruisende miljoenen stad en is opvallend. Vandaar deze donkerrode kleur

Zin om naar het theater te gaan? Dan zit je in Perm goed! De spotlights staan aan en dat zie je zeker terug in deze prachtige rood en roze achtige nagellak met prachtige glitters.

Zoals ik al eerder zei vind ik dit echt een prachtige nagellak collectie van Herôme en ze lakken echt heerlijk. De kleuren liggen al vanaf 1 november in de winkel tot en met begin januari. Per stuk kosten de lakjes € 7,50.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Gister had ik deze nog zien staan op de zwarte markt! Jammer dat ik ze niet mee had genomen, ik dacht in eerste instantie dat het nailart was namelijk, omdat ze zo smal zijn..
    Volgende keer toch maar eentje kopen!
    Leuk artikel!

    Liefs Lara

  2. Wow dat gebogen is echt bizar en raar! Zo zonde joh. :( Gelukkig kon je er wel mee lakken. Ik vind vooral Perm mooi, Kazan ook. Het is een leuke collectie maar wat hebben sommige een aparte namen, haha. Oké, je verwacht ook niets anders van Rusland. :p

  3. Ik vind Samara en Perm het mooist, St. Petersburg en Volgograd vind ik ook mooi. Heel gek, bij sommige bloggers vind ik de collectie dan helemaal niet mooi en bij andere weer wel… Ligt misschien aan de foto’s, dat de kleuren anders lijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *