Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herôme So Undercover

Hier is die dan, de wintercollectie van Herôme met de naam So Undercover. De naam komt van de film So Undercover die vanaf 20 december in de bioscoop te zien is met Miley Cyrus in de hoofdrol. Het is echt een tiener film waar veel glitter en lieve kleurtjes bij horen en dat zie je zeker terug in deze collectie.

De namen van de lakjes zijn allemaal afgeleid van de namen van de personages in de film, dit keer dus niet namen van steden, maar gewoon namen van personen.

Cotton is een mooi zilveren lakje die niet echt goed dekt, hier heb ik 2 laagjes op (overal draag ik 2 laagjes zodat je de dekking goed kan vergelijken) en hij dekt niet helemaal. Vind het zelf ook niet echt een mooi lakje, helaas.

Sacha is een lief roze met koper gemixed kleurtje, alleen wel jammer dat je de strepen zo goed kan zien, maar hij dekt wel goed.

Summer is het zusje van Sasha, alleen dan wat rozer!

Becky is een prachtige glitter nagellak die door het licht allemaal verschillende kleuren aanneemt. Ik ben fan van deze lakjes!

Moly heeft een iets warmere gloed dan Becky, maar dezelfde finish.

Bizzy heeft een hele andere kleur achtergrond maar wel weer een beetje dezelfde glitters als Moly, vind dit ook een erg mooie lak.

De So Undercover collectie van Herôme ligt al vanaf 1 december in de winkels en ze kosten per lakje € 6,95. De kleuren vallen we deze keer iets tegen maar de kwaliteit is wel heel erg fijn!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

  1. Moly is mooi! Maar ik vind deze hele collectie sowieso prachtig, spreekt mij wel aan. :D Alleen wel jammer dat Cotton en Sacha kwalitatief wat slechter zijn, het zijn namelijk echt praaachtige lakken. Vind de kleuren heel erg mooi…

  2. Ik vind Becky, Moly en Bizzy nog wel mooi maar die andere vind ik niet echt mooi, slechte dekking en niet mijn soort kleurtjes. Ik vind deze collectie sowieso niet echt leuk, de eerste drie en de laatste drie kleurtjes zijn allemaal een variatie op elkaar en er zit voor de rest weinig kleur in!

  3. Dat filmpje rechtsboven in gaat telkens aan als ik op je site kom.. Is dat de bedoeling (reclame) of niet? Het is iig behoorlijk vervelend als je in de trein zit ;)

    Verderving ik Herome collecties de laatste maanden tegenvallen zeg!! Weinig interessante kleurtjes en vooral slechte dekking of streepjes bij het lakken.. Jammer :( wacht maar op nieuwe opi collectie :)

  4. Moly vind ik echt een hele mooie kleur! Eigenlijk zijn het allemaal mooie lakjes, alleen Moly springt er echt bovenuit :)

  5. ik wilde je even laten weten dat de kleuren van je foto’s zo ehm, koel en bleekjes zijn! Als ik deze swatches bijv. vergelijk met de foto’s van andere sites zijn deze veel kleurlozer, maar dat heb ik bij meer van je foto’s. Ik begrijp dat het op alle schermen anders is maar bij jouw foto’s is het altijd zo, misschien iets om even naar te kijken? :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *