Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herôme Snow White and the Huntsman

Van de week mocht ik samen met Esther voor Silja naar het Glossybox en Herôme event ter gelegenheid van de nieuwe film Snow Whit and the Huntsman. We mochten deze film zien in een exclusieve voor première en de nieuwe nagellakjes van Herôme zien die geïnspireerd zijn op deze film. De collectie bevat 6 prachtige lakjes en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Jullie hebben de film vast wel ergens voorbij zien komen, overal wordt er reclame voor gemaakt. Ik kan je alvast vertellen dat de film een groot succes is (mocht je twijfelen of je hem wilt zien) maar de lakjes zeker ook! Alle kleuren moeten iets voorstellen uit de film, kan jij zo raden wat?

The Huntsman – een prachtige zwarte kleur die goed dekt! Ik was meteen blij met dit lakje. Hoeveel zwarte lakjes heb ik wel niet gehad die gewoon niet goed dekken. Ik heb hier 2 laagjes aangebracht maar 1 kan ook prima.

Mirror, Mirror – dit moet de spiegel in het verhaal voorstellen. Grappig want het lijkt net of het een gebarsten spiegel is. Deze crack nagellak barst echt perfect in stukjes, dat zorgt ervoor dat ik hem echt prachtig vind!

Awakening Kiss – ook Sneeuwwitje moest wakker worden gekust, hoe kan dat nou beter met prachtige roze lippen? Vandaar deze prachtige roze kleur. Hij heeft een prachtig jelly effect en dekt prima!

Toxic Apple – de boze stiefmoeder wil Sneeuwwitje natuurlijk vergiftigen met de mooiste rode appel. Van deze prachtige kleur rood heeft Herôme ook een nagellak gemaakt. Je nagels zien eruit om op te eten toch? Dit lakje dekt ook zo goed als met één laagje.

Evil Queen – na een prachtige blauwe shatter in de collectie kan een gouden niet ontbreken, maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk de blauwe toch iets mooier vind. Maar deze is ook erg gaaf!

Snow White – en dan als laatst, Snow White herself. Een prachtige witte nagellak die na 2 laagjes perfect dekt.

Over de kwaliteit van de lakjes ben ik ontzettend te spreken! Ik draag de zwarte nagellak met shatter al 4 dagen en nog steeds geen enkele chips te vinden. Ook de lakjes lakken enorm fijn en hebben een fijn kwastje. Ja, dit is zeker een aanrader!

Dan natuurlijk nog de film Snow White and the Huntsman, ik ben normaal niet zo een fan van dit soort films, maar deze was echt ontzettend goed en niet voorspellend. Natuurlijk kent iedereen het Sneeuwwitje verhaal maar deze film gaat echt verder en ze hebben er een goede en spannende film van gemaakt!

En dan nog eventjes een groepsshotje van het event! Het was echt ontzettend gezellig!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. Wat een prachtige lakjes zeg! Die zwarte, die rode i like them all. Ik ben ook heel benieuwd naar de film zijn. Die ga ik zeker kijken

  2. Mooie lakjes, dat mirror effect vind ik erg leuk en origineel! Je hebt trouwens echt prachtige swatches en foto’s gemaakt, mijn complimenten (:

  3. Snow White vind ik echt erg mooi. Ik ben al heel lang op zoek naar een wit lakje dat gewoon normaal dekt zonder eerst 5 lagen aan te brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *