Herôme Snow White and the Huntsman

Van de week mocht ik samen met Esther voor Silja naar het Glossybox en Herôme event ter gelegenheid van de nieuwe film Snow Whit and the Huntsman. We mochten deze film zien in een exclusieve voor première en de nieuwe nagellakjes van Herôme zien die geïnspireerd zijn op deze film. De collectie bevat 6 prachtige lakjes en die laat ik vandaag aan jullie zien!

Jullie hebben de film vast wel ergens voorbij zien komen, overal wordt er reclame voor gemaakt. Ik kan je alvast vertellen dat de film een groot succes is (mocht je twijfelen of je hem wilt zien) maar de lakjes zeker ook! Alle kleuren moeten iets voorstellen uit de film, kan jij zo raden wat?

The Huntsman – een prachtige zwarte kleur die goed dekt! Ik was meteen blij met dit lakje. Hoeveel zwarte lakjes heb ik wel niet gehad die gewoon niet goed dekken. Ik heb hier 2 laagjes aangebracht maar 1 kan ook prima.

Mirror, Mirror – dit moet de spiegel in het verhaal voorstellen. Grappig want het lijkt net of het een gebarsten spiegel is. Deze crack nagellak barst echt perfect in stukjes, dat zorgt ervoor dat ik hem echt prachtig vind!

Awakening Kiss – ook Sneeuwwitje moest wakker worden gekust, hoe kan dat nou beter met prachtige roze lippen? Vandaar deze prachtige roze kleur. Hij heeft een prachtig jelly effect en dekt prima!

Toxic Apple – de boze stiefmoeder wil Sneeuwwitje natuurlijk vergiftigen met de mooiste rode appel. Van deze prachtige kleur rood heeft Herôme ook een nagellak gemaakt. Je nagels zien eruit om op te eten toch? Dit lakje dekt ook zo goed als met één laagje.

Evil Queen – na een prachtige blauwe shatter in de collectie kan een gouden niet ontbreken, maar ik moet zeggen dat ik persoonlijk de blauwe toch iets mooier vind. Maar deze is ook erg gaaf!

Snow White – en dan als laatst, Snow White herself. Een prachtige witte nagellak die na 2 laagjes perfect dekt.

Over de kwaliteit van de lakjes ben ik ontzettend te spreken! Ik draag de zwarte nagellak met shatter al 4 dagen en nog steeds geen enkele chips te vinden. Ook de lakjes lakken enorm fijn en hebben een fijn kwastje. Ja, dit is zeker een aanrader!

Dan natuurlijk nog de film Snow White and the Huntsman, ik ben normaal niet zo een fan van dit soort films, maar deze was echt ontzettend goed en niet voorspellend. Natuurlijk kent iedereen het Sneeuwwitje verhaal maar deze film gaat echt verder en ze hebben er een goede en spannende film van gemaakt!

En dan nog eventjes een groepsshotje van het event! Het was echt ontzettend gezellig!

25 reacties

 • Reageren
  Joyce
  5 juni 2012

  Ziet er gezellig uit!!

 • Reageren
  Esmay
  5 juni 2012

  Vooral die roze :D

 • Reageren
  Jennifer
  5 juni 2012

  Wat een stoere collectie! Ik wil die zwarte en crack blauw ook wel hebben. Echt een gaaf effect, en die zwart is ook echt mooi en goed zwart!

 • Reageren
  Samantha
  5 juni 2012

  Ik vind ze allemaal prachtig! Wow. :)

 • Reageren
  Alyssa
  5 juni 2012

  Wat een mooie lakjes! Erg leuke kleurtjes.

 • Reageren
  Tedje
  5 juni 2012

  Ik ben niet helemaal fan van de crackle lakjes meer eerlijk gezegd!

 • Reageren
  debby
  5 juni 2012

  Wat een prachtige lakjes zeg! Die zwarte, die rode i like them all. Ik ben ook heel benieuwd naar de film zijn. Die ga ik zeker kijken

 • Reageren
  Nannick
  5 juni 2012

  Mooie lakjes, dat mirror effect vind ik erg leuk en origineel! Je hebt trouwens echt prachtige swatches en foto’s gemaakt, mijn complimenten (:

 • Reageren
  charile
  5 juni 2012

  Mooie lakjes! Wat een leuke foto op het einde :)

 • Reageren
  Bofkont
  5 juni 2012

  Hoe duuur??
  Dat ontbreekt nog..
  -xxx-

 • Reageren
  Lotte
  5 juni 2012

  Erg mooie lakjes!

 • Reageren
  MySuperSweetLife
  5 juni 2012

  Oeh leuk! Wat een mooie kleuren, dat event leek me zo leuk!
  Liefs

 • Reageren
  Desirée
  5 juni 2012

  Het was zeker een enorm leuk event, de film was geweldig en de lakjes spreken mij ook aan. Mooi gelakt zeg!

 • Reageren
  Bellachique
  5 juni 2012

  Normaal heb ik het echt niet voor crackle nagel lakjes, maar die blauwe is echt stunning! Wauw gewoon!

 • Reageren
  Lifesplash
  5 juni 2012

  Wow, ik keek even zo ‘o__o’ daaaaaamn wat een mooie lakjes! <3

 • Reageren
  Mariel
  5 juni 2012

  Hele mooie lakjes! Love it!

 • Reageren
  Lisa (:
  5 juni 2012

  Super mooie lakjes!
  Ben echt zo jaloers op jou nagels!
  x

 • Reageren
  Jana
  5 juni 2012

  Mooie lakjes :) x

 • Reageren
  Wendy
  5 juni 2012

  Wauw, mooie lakjes! Het lijkt me ook echt een leuke film.

 • Reageren
  Pauline
  5 juni 2012

  Heel mooi op jouw prachtige nagels!

 • Reageren
  Amy
  6 juni 2012

  Snow White vind ik echt erg mooi. Ik ben al heel lang op zoek naar een wit lakje dat gewoon normaal dekt zonder eerst 5 lagen aan te brengen!

 • Reageren
  Daniëlle
  6 juni 2012

  De blauwe crackle vind ik erg mooi! De gouden wat minder.. :)

 • Reageren
  Mynthia
  6 juni 2012

  Mooie lakjes, wauw! Alleen de gouden crack vind ik niet mooi.
  De film wil ik graag zien, ben benieuwd! :)

 • Reageren
  DalaLuz
  7 juni 2012

  Mirror, Mirror is echt prachtig!

 • Reageren
  Alicia
  24 juni 2012

  de film is echt mooi <3 en die kleurtjes ook!! die wil ik kopen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

 • Geef een reactie