Search
Close this search box.

Herôme prinsessen nagellak

Vandaag eens een review over iets heel leuks, maar waarschijnlijk een product waar wij zelf niet heel erg voor warm lopen. Maar je kleine zusje, nichtje of ander jong meisje wel! Herôme komt namelijk met prinsessen nagellak, wat speciaal is voor erg jonge meiden die beter nog niet met echte nagellak aan de slag kunnen. Deze nagellak is makkelijk te verwijderen met water dus geen vlekken meer in de kleren of op andere plekken.

Herôme komt met 10 verschillende kleuren uit voor de kleine meisjes om hun nagels mooi mee te kunnen lakken. Ik heb er 5 ontvangen en die laat ik aan jullie natuurlijk zien. Wat me meteen opvalt aan de nagellak is dat ze ontzettend lekker en zoet ruiken. Ze ruiken totaal niet naar de gewone nagellak waar je normaal wel eens hoofdpijn van kan krijgen.

Wat me ook opvalt is dat de structuur van de nagellak en de kwastjes gewoon hetzelfde zijn als bij gewone nagellak, het is dus wel heel erg prettig in gebruik.

I am Sweet

I am Cool

I am Creative

I am Fun

I am Cute

Wat me trouwens wel opviel aan de lakjes is dat je ze niet echt dekkend kan krijgen, maar ach voor kinderen is dit natuurlijk prima. Ook een minpuntje vind ik de lange wachttijd voor dat het droog is. Kleine kinderen hebben natuurlijk niet het geduld om te wachten en na 20 minuten was het bij mij nog niet droog.

Wel is de nagellak erg makkelijk eraf te halen. Even de handen onder de kraan en over de nagels heen wrijven en weg is de nagellak!

De prinsessen nagellak is vanaf nu te koop in de winkel voor € 3,95 per stuk wat een leuke prijs is!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Jammer dat ze niet zo goed dekken! Ik heb de lichtblauwe, die dekt ook niet zo goed, maar ik heb ook nog de rode en die dekt prima :D

 2. Ik weet niet echt wat ik ervan moet denken. Ik vind het idee zo leuk! Maar de uitwerking, tja. Ik bedoel.. 20 minuten wachten voor een klein meisje? Dat word ‘m gewoon niet. En als het regent is alles er ook weer af. Het idee is heel erg leuk, maar de uitwerking iets minder.
  De dekking is ook niet heel goed, maar ach daar hebben kleine meisjes niet zoveel last van haha. :p

 3. Ik vind het hele leuke lakjes en mooie meisjes-kleuren. Alleen dat het met water zo makkelijk afspoelbaar is, dat kan juist voor de kleintjes ook weer een grote teleurstelling zijn!
  En de lange droogtijd lijkt mij ook niet erg handig voor die kleine ongeduldige meisjes ;-). Het is misschien erg leuk bedacht, en theoretisch klinkt het goed, maar in de praktijk zal het erg tegenvallen.

 4. Ik vind het wel leuk, maar er zitten toch ook wel weer wat minpuntjes aan. Maarja, kleine meisjes zijn natuurlijk lang niet zo kritisch als wij hoop ik. Die lange droogtijd heeft er misschien ook mee te maken dat het eigenlijk water is dat moet opdrogen?

 5. Ik denk niet dat ik dit voor een kleine meid zou kopen. Punt 1, hij is er dus binnen no-time af en punt 2, twintig minuten is toch veel te lang wachten! Dan zou ik liever samen gaan zitten, samen nagels lakken en zelf een beetje opletten.

 6. Hmm, nee. Voor kinderen zou ik toch juist een dekkend lakje maken, die erg snel droogt. Maar de kleurtjes zelf zijn wel weer erg goed gekozen!

 7. Het idee is leuk voor jonge kinderen! Er zullen vast veiligere ingrediënten in zitten dan in normale nagellak. Dus dat s alleen al een verbeter punt!

 8. Leuke kleuren, prijs is prima, ik heb alleen ook altijd met Herome dat de lak niet goed dekt. But then again: je kunt nooit genoeg nagellak in huis hebben ;-)

 9. Beste allemaal,
  Ik was opzoek naar een webshop voor kindernagellak producten van diverse branden. Ik kon geen enkel vinden. Kennen jullie zon webshop met tenminste 3-4 kindernagelbranden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *