Search
Close this search box.

Herôme Peaceful Finland

 photo Heromesweet1_zps0844cffa.png

Dat pasteltinten nu helemaal hip zijn is natuurlijk niemand ontgaan. Je ziet het echt overal terug en nu ook in de nieuwe collectie van Herôme, Peaceful Finland. Ik vind de naam van de collectie goed gekozen voor de kleuren die er in zitten. Ze zijn allemaal harmonieus en veilig, precies wat het ook in Finland is. Ik heb natuurlijk al deze lieve kleurtjes voor jullie geswatched.

 photo Heromesweet2_zpsa39cd9e1.png

Rovaniemi – een prachtige crème kleur

 photo Heromesweet3_zps2778204e.png

Lohja – prachtig pastel paars

 photo Heromesweet4_zps560f7e31.png

Mikkeli – net geen pastel maar wel lief paars met een subtiel glittertje

 photo Heromesweet5_zps693a5373.png

Joensuu – een helder en verfrissende kleur blauw

 photo Heromesweet6_zpsf333b075.png

Jyvaskyla – een lieve roze kleur, die voor de bruisende studentenstad staat

 photo Heromesweet7_zps63e6ea45.png

Lahti – een zachte beige kleur met daarin een prachtige weerkaatsing van het licht door de shimmer.

 photo Heromesweet_zps6bec4b61.png

Op alle nagels heb ik twee laagjes nagellak aangebracht en je ziet dat ze bijna allemaal meer dan twee laagjes nodig hebben om te dekken. Natuurlijk komt dat door de subtiele pastel tinten die vaak niet dekkend zijn. De kleuren spreken mij wel heel erg aan en vind ze ook allemaal heel erg mooi. De houdbaarheid is prima en de nagellak chipt niet snel, wel heb je naar een dag of 3 last van tip-wear.

De Peaceful Finland collectie is vanaf nu te koop bij de verkooppunten van Herôme, dat onder andere bij de Douglas is. De lakjes kosten € 7,50 per stuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

32 reacties

  1. Wauw! Ik vind pasteltinten altijd heel mooi en dit is ook weer een mooie collectie! Ik vind Lohja heel mooi!

  2. Het zijn mooie kleurtjes maar ik zou ze zelf niet dragen, ik heb liever fellere kleuren op mijn nagels. Mooie swatches.

  3. Ik vind het echt mooie lakjes! Normaal vind ik felle kleurtjes erg leuk, maar deze collectie spreekt me echt aan! ^^

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *