Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Herôme Mystic Japan

 photo Japan_zps9bd8053c.png

Über hip, fashion forward en duizelingwekkend kleurrijk. Dat is Japan volgens Herôme. Daarom kan Japan niet achter blijven met een prachtige collectie bij Herôme. Deze kleuren laten jouw nagels schitteren als een echte geisha! En ze zijn ook nog eens helemaal geschikt voor de fleurige lente!

 photo Japan1_zps9276808b.png

Deze kleuren brengen me toch wel in een vrolijke stemming, lekker fleurig voor de lente. Maar Japan heeft in de cultuur natuurlijk zelf ook erg veel kleurrijke tinten. Herôme hoort wel in het rijtje thuis van mijn favoriete nagellak merk. Het lakt prettig, dekt meestal goed, droogt snel op en blijft prima een paar dagen zitten.

 photo Japan2_zps28902eac.png

Nemuro, een lekkere zomerse geel, dekt net met 2 laagjes, je zou er nog een derde laag overheen kunnen aanbrengen.

 photo Japan3_zps0280348f.png

Nagoya, een vrolijke groene kleur, doet me een beetje aan Shrek denken, hij dekt met 2 laagjes.

 photo Japan4_zps2369ffcf.png

Saporro, een lieve blauwe kleur met zilveren shimmer. Dekt met 2 laagjes.

 photo Japan5_zps3b1aa740.png

Yokohama, lila paars die in 2 laagjes dekt.

 photo Japan6_zps8683e315.png

Shizuoka, meisjesachtig roze met 2 lagen.

 photo Japan7_zpsbe6aa6bf.png

Kyoto, het is niet rood en geen oranje, maar een mooie middenweg met 2 lagen.

De Herôme Mystic Japan collectie ligt vanaf mei in de winkel, bij onder andere bij diverse drogisterijen, parfumerieën en natuurlijk in hun eigen webshop. De lakjes kosten € 7,50 per stuk en als je er twee koopt kosten ze samen maar € 12,50.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

66 reacties

  1. Ik vind de lakjes van Herôme meestal wel mooi. Ze blijven ook altijd lang zitten. Nagoya lijkt zeker op Shrek, echt precies!

  2. Wat een prachtige kleuren, met name Kyoto :-) Grappig om te lezen dat jij het merk Herome heel fijn vindt. Ik vind het niet zo’n fijn merk :-( Ik heb er enkele nagellakken van en ik v ind het snel stroperig worden en vervelend lakken…

  3. Leuke kleurtjes! Ik dacht eerst dat de eerste 2 gele lakjes dezelfde waren, maar op de nagels zie je toch echt een groot verschil. Ik heb een paar lakjes van Herome en daar ben ik nog steeds erg tevreden over en qua prijs vind ik ze ook wel meevallen.

  4. Mooie kleuren! Mijn favoriet is shizuoka. Alleen jammer dat ze allemaal creamy zijn, een bijzondere glitterkleur had me leuk geleken voor de afwisseling. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *