Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herôme Magical India

Herôme heeft ook dit jaar weer een prachtige collectie voor jullie, de Magical India collectie. Een collectie vol met prachtige kleuren waarbij je meteen aan het prachtige land India moet denken. Omdat het leven in India in het teken staat van kleur, decoraties met goud en bloemendetails in geel, rood en roze, heeft Herôme een collectie gemaakt met deze eigenschappen. Benieuwd naar swatches van deze prachtige kleuren kijk dan zeker eventjes met me mee!

Pune is de culturele stad in India van de deelstaat Maharashtra en heeft veel gebouwen van de toekomst. Als je naar deze nagellak kijkt moet je ook meteen denken aan een prachtige skyline in het donker met twinkelende lichtjes van de stad. Deze lak dekt prima in 3 laagjes en is helaas wel wat lastiger van je nagels af te krijgen, maar je hebt daarvoor terug wel een prachtige unieke lak.

Madras is de oude naam van kustplaatst Chennai, bekend van het strand Marina Beach. Aan dat fel oranje doet je meteen denken aan het strand. Dit lakje dekt trouwens echt perfect in één laagje.

Arga is een knipoog naar de Taj Magal, een prachtig paleis, een mooi donker contrast en een kleurvolle stad. Ook deze lak dekt erg goed, eigenlijk heb je maar één laagje nodig maar toch had ik er twee voor de zekerheid aangebracht.

Bangalore word ook wel de garden city genoemd, een kleurrijke stad dat met goud gevuld wordt. Deze prachtige lak heeft 2 laagjes nodig en droogt een beetje matte op vind ik zelf, ben er eerlijk gezegd niet echt fan van, maar het is een prachtig lakje voor in de collectie.

Goa is een vrolijke paars, waar een soort lila doorheen schijnt. Een knipoog naar deze hippiestad. Ik vind de kleur echt ontzettend leuk en ook erg uniek met deze finish. Hij lakt prettig en in twee laagjes dekt hij perfect.

Jaipur is mijn favoriet, een prachtige kleur die naar de stad is vernoemd vanwege de rozekleurige gebouwen. Dekt in 2 laagjes en heeft een prachtige finish.

De Magical India is vanaf September te koop in de winkel en de lakjes kosten € 7,50 per stuk en voor twee betaal je € 12,50! De Jaipur en Pune zijn echt mijn aanraders!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *