Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herôme Fancy Sweden

Klaar voor een tripje Zweden? Herôme neemt je mee vanaf nu met zes prachtige kleuren die Zweden weer helemaal op de kaart zetten. Als ik aan Zweden denk moet ik eigenlijk altijd meteen aan kou denken, maar deze kleuren zijn juist heel erg warm van kleur en spreken mij heel erg aan. Ik ben wel klaar met al die donkere en koele kleuren, laat die lente maar komen!

Fris, hip & happening is Zweden en dat zie je wel terug in deze super leuke en vrolijke collectie. Lekker weer eens een collectie met kleur en ik hou van kleur! Helemaal nu de sneeuw weg is mag het van mij wel weer de lente kant op gaan, ja de winter heb ik wel weer gehad voor dit jaar. Ben je benieuwd naar de kleuren? Kijk dan eventjes met me mee. Ik heb trouwens overal 2 laagjes gebruikt, zodat je de dekking goed kan vergelijken.

Stockholm is een prachtige marine blauwe kleur, die goed dekt. Ik vind hem echt heel erg tof!

Gothenburg is een wat saaiere grijze kleur, maar die kan heel erg leuk zijn met een topcoat.

Malmo is een lekkere frisse groene kleur, helemaal hip voor de lente. Moet wel zeggen dat deze lak wat minder dekt, ook al zie je dat niet echt op de foto.

Orebro is een prachtige blauwe kleur waar ik meteen moet denken aan een strakke blauwe lucht met een heerlijk zonnetje erbij!

Uppsala is een prachtige zalm roze nagellak met mooie shimmers er in.

Helsinborg is mijn favoriete kleur, een heerlijk fel roze kleur met hele subtiele zilveren shimmer. Als je goed kijkt zie je het!

De lakjes liggen al de hele maand in de winkel en zijn € 7,50 per stuk. De lakjes kun je vinden bij onder andere de Douglas.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

51 reacties

  1. Je maakt hele mooie foto’s. waardoor ik de kleuren allemaal meteen ook een stuk mooier vind! :) Die blauwe is inderdaad leuk, echt zo’n ikea kleur ;)

  2. Ik dacht eerst dat het wat saaie kleurtjes zouden zijn, maar dat is helemaal niet zo! Uppsala vind ik het allermooist…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *