Zoek
Sluit dit zoekvak.

Herôme 100% Hollandse mini nagellakjes

Oranje is de kleur van ons land en koningshuis, maar oranje is niet compleet zonder de rood, wit en blauw kleuren die ook voor ons prachtige land staan. Herôme is een echt Hollands merk en wil graag met deze lieve mini nagellakjes de Nederlandse kleuren laten zien!

Eigenlijk gaat het hier vooral om de oranje nagellak met een super schattig strikje. Deze is er namelijk speciaal gekomen voor de 75e verjaardag van onze Koningin.

Maar de kleuren van onze vlag konden daar natuurlijk niet bij ontbreken, deze zaten is een schattig setje.

De mini lakjes van Herôme hebben een inhoud van 4 ml en een schattig klein dopje, ook het kwastje is natuurlijk een stuk kleiner, maar zeker wel goed bruikbaar. De lak blijft ook gemiddeld zitten, bij mij kom ik de drie dagen prima door zonder chips, dat vind ik prima vind.

Omdat ik geen namen op de lakjes kan vinden noem ik ze gewoon maar bij de kleur.

Rood, een mooi lakje en dekt in twee laagjes.

Wit, deze dekt niet echt, maar ik vind één laagje wel mooi voor bijvoorbeeld een french manicure. Hier draag ik 2 laagjes.

Blauw, deze vind ik erg mooi en diep, dekt in twee laagjes.

Oranje, lekker feestelijk met de shimmer die er in zit. Ik heb twee laagjes aangebracht alleen je ziet nog wel het witte van mijn nagels.

De mini lakjes van Herôme zijn onder andere te koop bij Douglas voor de prijs van € 2,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

44 reacties

  1. Die rode is echt mooi! De blauwe ook wel, en de wit inderdaad voor een french manicure. Ik vind het wel grappig, zo’n setje, maar het spreekt me eigenlijk niet echt aan.

  2. leuke kleurtjes, maar de nieuw-zeeland editie spreekt me meer aan! :)
    wel heel erg leuk dat ze dit doen ter ere van de koningin! in belgië vergeet iedereen, bewust, de verjaardag van de koning (heeft ook wel een reden ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *