Outfit: Herfstig met groen en okergeel

Outfit: Herfstig met groen en okergeel

Ik weet dat jullie outfit posts altijd erg leuk vinden om te zien, alleen ik doe het eigenlijk nooit. Tot ik van de week er weer eens zin in kreeg, mijn outfit paste perfect bij de herfstige blaadjes in de natuur. Ben je dus benieuwd naar wat ik draag, kijk dan even verder!

Outfit: Herfstig met groen en okergeel

Outfit: Herfstig met groen en okergeel

Natuurlijk eerst mijn geliefde okergele jas, die ik vorig jaar bij de Steps kocht en helaas niet meer te koop is. Het is een heerlijke tussen jas maar straks voor de echte herfst en winter toch echt te koud. Ik word altijd blij van deze jas en kleurt perfect bij de blaadjes nu. De sjaal die ik draag is van de Zara en denk ik nu nog wel te koop, ik kocht hem een paar maanden geleden.

Outfit: Herfstig met groen en okergeel

Outfit: Herfstig met groen en okergeel

De rest van mijn outfit is van mijn favoriete merken, de H&M en HEMA! De blouse is van de HEMA en volgens mij is hij nog te koop. De broek is een groene H&M Shaping Jeans waar ik al jaren groot fan van ben. Ik heb ze echt in elke kleur die je je kunt bedenken, alleen een groene had ik nog niet dus nu wel!

Outfit: Herfstig met groen en okergeel

En dan nog mijn nieuwe enkellaarsjes van de Manfield die van stoer bruin leer gemaakt zijn met twee gespen. De binnenkant van de laars heeft een bontje waardoor ze lekker warm zijn. Fijn is ook wat hoger zijn waardoor mijn broek er gemakkelijk bij in past. Ik ben natuurlijk vrij lang waardoor mijn broeken vaak te kort zijn en dat ziet er niet uit met lagere enkellaarsjes, dan zie je vaak mijn sokken of been. Ook fijn om te weten is dat deze Manfield laarzen echt heerlijk lopen, ik kan er de hele dag op lopen zonder enig probleem.

En dat was mijn outfit, wat vinden jullie er van? Ik hou van lekkere simpele outfits waar ik mij prettig in voel. Van mij hoeft het allemaal niet zo modieus of apart. Gewoon lekker een shirtje van de HEMA, broek van de H&M en goede schoenen, dat vind ik wel erg belangrijk!

De Manfield schoenen heb ik gekregen

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Tineke
  12 oktober 2018 at 07:00

  Hele mooie outfit! Ik vind die jas en jouw enkellaarsjes erg leuk.
  Liefs

 • Reply
  Kim
  12 oktober 2018 at 08:01

  Staat super!! Mooie kleuren!!

 • Reply
  Femke | LaFemmeFem.nl
  12 oktober 2018 at 09:35

  Jaaa, groen okergeel en bruin. Top combi :-)!

 • Reply
  racheltjuh
  12 oktober 2018 at 09:43

  ik vind het helemaal gaaf :D

 • Reply
  Kelly
  12 oktober 2018 at 10:47

  Wat schattig!

 • Reply
  nicolished
  12 oktober 2018 at 15:00

  Wauw ik vind het blousje zo enorm leuk zeg! En die gele jas staat je echt geweldig. Hele leuke outfit Aranka!

 • Reply
  Wilma
  12 oktober 2018 at 16:20

  Staat je goed Aranka en echt herfstig!

 • Laat een reactie achter