Search
Close this search box.

Henna

Mijn Marokkaanse vriendin liet me een keer allemaal foto’s van Henna op haar telefoon zien. En ik vond het zo mooi, ik vind het zo mooi dat ze met prachtige tekeningen hun handen en armen doen voor bruiloften of iets dergelijks. Ik ben meteen gaan googlen en heb en paar erg mooie henna tekeningen op handen en armen gevonden. En het leek me erg leuk om met jullie te delen!

Maar als eerst wat is henna eigenlijk? Henna is een rode kleurstof die wordt gebruikt voor het verven van nagels, handpalmen en haar. Deze vorm van lichaamsversiering kwam vooral voor in Arabische, Afrikaanse en Indische culturen, maar wordt ook elders toegepast.

Ik vind het er echt geweldig uit zien en zou het ook wel een keertje willen hebben, alleen ik kan echt niet zo mooi tekenen! Wat vinden jullie van henna?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. @Charlotte Inderdaad, lijkt me ook verstandiger om het door iemand anders te laten doen die er verstand van heeft en het goed kan.

  2. Ik vind dat rode echt niet mooi, je hebt ook zwarte volgens mij (die heb ik ooit op vakantie gehad) en dat vind ik dan wel weer mooi. Alhoewel ik zoiezo niet van die drukke dingen op je handen houd..

  3. Ik houd er niet zo van, maar wel vind ik het zwarte mooier als het rode. Wat ik wel leuk vind is zo’n ringetje nagemaakt, dat wil ik misschien ooit nog laten doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *