Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Voorjaar en Zomer

 photo HEMA Lente46_zpsdvacwqkv.png

Als ik naar buiten kijk straalt de zon mij tegemoet, vogeltjes fluiten en al planten en bomen komen weer tot leven. We hebben de winter gehad en kunnen weer uitkijken naar het voorjaar en de zomer. Daar horen natuurlijk ook allemaal nieuwe collecties en producten bij! HEMA nodigde me van de week uit om sfeer te komen proeven op hun hoofdkantoor. Ik laat jullie alle vrolijke, zomerse producten van HEMA zien!

 photo HEMA Lente16_zpsoj4nzdb4.png

 photo HEMA Lente18_zpsqir16e31.png

 photo HEMA Lente_zpshi9crjxh.png

 photo HEMA Lente15_zpsihyubaqr.png

 photo HEMA Lente20_zpsprpligok.png

 photo HEMA Lente1_zpspb3mvls5.png

 photo HEMA Lente21_zpsfidsr67f.png

 photo HEMA Lente17_zpsndjqkqhz.png

Pasen staat bijna voor de deur en daar weet HEMA elk jaar wel weer raad mee. Als ik zo deze foto’s bekijk moet dat dit jaar ook niet verkeerd gaan, ik krijg helemaal zin in de lente als ik dit zie. De collectie is vanaf deze week te koop bij HEMA en online.

 photo HEMA Lente2_zpsy2mh8bj3.png

 photo HEMA Lente22_zpsia2dlzqf.png

 photo HEMA Lente24_zpsm463lofw.png

 photo HEMA Lente23_zpsm54juovb.png

 photo HEMA Lente25_zpskwvdzvvu.png

Dit zijn ze dan, de HEMA Blijmakers, misschien heb je er al wel wat over gehoord. Leuke HEMA cadeautjes die te koop zijn in elke prijsklasse en die leuk zijn om te geven. Zelf ben ik helemaal weg van deze mandjes. Op sommige spullen zoals Mason Jars en keuken spullen moet je nog even wachten, die vind je vanaf 23 maart in de winkels.

 photo HEMA Lente4_zpsstspkuol.png

 photo HEMA Lente3_zpsjhvhfgmt.png

 photo HEMA Lente27_zpsnziotsib.png

 photo HEMA Lente26_zpslsbedpfo.png

Als iets hot is wat HEMA sinds kort heeft is het wel de Instax camera. Het allerleukste is ook nog dat HEMA er allemaal super leuke en vrolijke accessoires voor bij heeft. Al deze producten zijn al een tijdje te koop (wanneer ze niet uitverkocht zijn ;)).

 photo HEMA Lente5_zps7bqh5pth.png

 photo HEMA Lente30_zpslv7ejh4t.png

 photo HEMA Lente7_zpseqeb2gdi.png

Naast alle gezellige HEMA prulletjes kun je natuurlijk ook je huis gezellig aankleden. Kussens, vazen, kaarsen, je verzint het maar en ze hebben het wel. Vanaf 2 maart zijn deze leuke accessoires te koop online en in de winkel.

 photo HEMA Lente29_zpsbdbqjcu4.png

 photo HEMA Lente6_zpsueam0g2k.png

 photo HEMA Lente28_zpsovjfvcm3.png

Een saaie tuin of balkon hoef je niet te hebben, want HEMA heeft echt super leuke potjes en accessoires, ook al heb je geen groene vingers. Deze producten zijn vanaf nu in de winkel te koop.

 photo HEMA Lente8_zpskplnwyfw.png

 photo HEMA Lente31_zps8b5ytuee.png

 photo HEMA Lente32_zpsn5rirenn.png

 photo HEMA Lente11_zpsihx1ojvq.png

 photo HEMA Lente39_zpspd16tje7.png

 photo HEMA Lente34_zps5rmdc7gm.png

 photo HEMA Lente33_zpsowxyihia.png

 photo HEMA Lente35_zpshko7hzsn.png

Ik moet er nog niet helemaal aan denken, nu in mijn bikini naar buiten te gaan, maar de zomerse bikini’s en zwemaccessoires liggen alweer in de filialen. Het viel me op dat ze super leuke dingen hebben dit jaar, ik ga zeker even spieken voor een nieuw exemplaar.

 photo HEMA Lente36_zpsewpdq8vq.png

 photo HEMA Lente9_zpsil8px7ws.png

Als klein kind wil je natuurlijk lekker buiten spelen en dat kan! Vanaf deze week zijn er allemaal leuke accessoires en magisch zand om mee te spelen, nu alleen het zonnetje nog.

 photo HEMA Lente10_zpsptyje9l4.png

 photo HEMA Lente38_zpstejg61lp.png

 photo HEMA Lente37_zpsfacrou17.png

 photo HEMA Lente48_zpsvbvwo0pz.png

 photo HEMA Lente47_zpsypv4yuak.png

HEMA is HEMA niet zonder lingerie, ze hebben vaak echt hele leuke setjes. Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik nog nooit wat qua ondergoed bij de HEMA heb gekocht omdat ik het nooit kan passen, maar misschien moet ik toch eens een gokje wagen. En volgens mij staan er tegenwoordig ook pashokjes.

 photo HEMA Lente49_zps2ua2lqnw.png

HEMA doet ook steeds meer aan mode, normaal waren de items het vaak net niet maar nu zitten er echt hele leuke items tussen voor niet al te veel geld. Het verschilt wanneer alles in de winkel ligt. De leuke jurk links vanaf de 23e en de vrolijke kleding onder vanaf 4 mei.

 photo HEMA Lente44_zpsgwlp43uu.png

 photo HEMA Lente42_zpshvh6vwz4.png

En dan waar wij het meest enthousiast over worden, de nieuwe beauty producten! Vanaf deze week liggen er heel wat nieuwe producten in de winkel en het is vooral roze!

 photo HEMA Lente14_zpsqpbek0gz.png

En heel veel nieuwe kleuren nagellak!

 photo HEMA Lente43_zpsg8it5mhs.png

Oogpotloodjes in blauwe tinten.

 photo HEMA Lente45_zpslrdq4kzn.png

En waar het ik meest benieuwd naar ben, deze matte lippotloden! Hopelijk kan ik jullie daar snel meer over vertellen.

 photo HEMA Lente12_zpsbnak4ctn.png

 photo HEMA Lente40_zpsmbkpkmoc.png

Als ik aan de middelbare school denk, denk ik aan mijn ringband HEMA agenda. Dit jaar is de collectie ontworpen door Arno Coenen en Iris Roskam, die ook de Markthal in Rotterdam hebben ontworpen.

 photo HEMA Lente41_zpslpgeb2ba.png

 photo HEMA Lente13_zpsuzvztdxm.png

En natuurlijk heb je nog de leuke printables van je eigen foto’s van Instagram bijvoorbeeld!

Het was echt een ontzettend leuke ochtend bij HEMA en veel dingen gezien waar ik toch wel even voor naar de winkel wil. Bij welke dingen hadden jullie iets van, nou die wil ik wel hebben? Let me know!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

48 reacties

 1. Oooh hoe mooi allemaal! Ik ben al benieuwd naar de blijmakers en wow die accessoires voor de instax zijn leuk! Mijn portemonnee gaat dit minder leuk vinden denk ik zo haha.

 2. Het ziet er allemaal heel gezellig uit, ik heb nu de Matt lipbalm die is echt super fijn en oma de shiny ook

 3. Ohhh al die kleurtjes! Wat ziet alles er vrolijk en lief uit ♥ Jammer dat ik er niet bij kon zijn, had graag alles zelf willen zien. Maar ben blij dat je zoveel foto’s hebt gemaakt! ^_^

 4. hema word steeds leuker!,
  mooie beautyproducten en het staat nu ook heel mooi opgesteld in de winkel zelf!
  ik ben ontzettend benieuwd naar de soft matt lipbalms..
  ik heb ze al gezien maar durfde er niet 1 mee te nemen omdat ik niet wist hoe ze zijn… ik wacht dus even af op de revieuws

  1. ohja wat ik wel jammer vind is dat er in de hema geen pashokjes zijn.. tenminste niet waar ik woon
   terwijl de bikinis en bh’s er erg leuk uitzien soms!
   ik ben niet iemand die het eerst mee naar huis neemt en dan moet passen en er achter komen dat je dan net een andere maat moet hebben.. ik wil dat meteen in de winkel kunnen passen

 5. Wauw, hier word ik behoorlijk hebberig van! Vooral van dat eten haha. Ze hebben er weer een goed feestje van gemaakt. En al die nagellakjes, ooh la la, daar worden er een paar van aan m’n collectie toegevoegd denk ik!

 6. hoi Aranka, ik werk bij, de leukste HEMA, van het land. Vind je het goed dat ik deze blog deel op onze privé Facebookpagina?
  Want ik vind dat je het super laat zien wat we, gaan, verkopen.
  Grtjs Leonieke

 7. Ik HOU echt van HEMA! De soft matte lipbalm ligt al in de winkel btw. Er lagen alleen nog geen testers bij dus heb ze nog maar even laten liggen. De doppen zagen er toch anders uit dan de swatches die ik er van gezien heb…

 8. We gaan voor het eerst Pasen vieren met mijn familie in ons huisje en daarvoor ga ik zeker even langs de HEMA! Wat een leuke tafellopers en andere gezelligheid voor de paasdagen :)

 9. Ik wordt altijd helemaal vrolijk van nieuwe lente/zomer collecties in winkels. En vind dat de product verpakkingen van de Hema ook steeds meer voor uit gaan. Gevolg ben nog blijer met me aankoop. Go hema! haha ;P

 10. Als mij iets een leuk event lijkt om heen te gaan, dan is het wel deze van Hema. Alles ziet er echt super leuk uit en ik word er toch een beetje hebberig van, wat ook niet helemaal een goed idee is volgens mij. Echt heel leuk allemaal. xxx Lucinda

 11. HEMA heeft echt zulke leuke spullen de laatste tijd! Ik zag vandaag al een hoop van de nieuwe spullen in ons filiaal en ik moest me echt inhouden. Bij die blijmakers zitten echt leuke spulletjes maar ook die matte lipbalms en liquid lipsticks zien er zoooo mooi uit. Ik heb een matte lipbalm meegenomen en ik ben er nu al verliefd op!

 12. Wat een vrolijke kleuren allemaal! Ik krijg helemaal zin in de zomer/lente van deze post :) HEMA heeft de laatste tijd echt leuke spullen in haar assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *