Search
Close this search box.

HEMA verkoopt nu seksspeeltjes van EasyToys

Hema hartje Easytoys

De HEMA is één van mijn favoriete winkels. Ik loop er altijd wel even naar binnen om tussen al het leuks te neuzen. Ik koop er mijn ondergoed, panty’s, sokken, accessoires, theedoeken en noem het maar op. Maar vanaf nu kan je ook bij de HEMA terecht voor je seksspeeltjes. In samenwerking met EasyToys lanceert HEMA een collectie seksspeeltjes en toebehoren. De reden is simpel volgens HEMA: Onze missie is ervoor te zorgen dat sexual wellness-producten normaal worden gevonden en om mensen te helpen een prettig seksleven te hebben.

HEMA gaat vibrators en toebehoren verkopen

Al bijna een eeuw is HEMA de winkel voor dagelijkse boodschappen en alles om jezelf te verzorgen. Nieuw is het assortiment voor sexual wellness. Klanten vinden onder meer vibrators en erotische geschenksets in de schappen van grote HEMA-filialen, of kunnen de artikelen online bestellen. EasyToys is in Europa marktleider op het gebied van erotische artikelen.

mfo5nCG7

Gewoon in het HEMA schap te vinden

De nieuwe lijn wordt niet verborgen in de winkelschappen, maar is gemakkelijk te vinden in het Mooi-en-Gezond schap. De rabbitvibrators, bulletvibrators, vibrerende eitjes, giftsets, condooms, flesjes glijmiddel en flesjes massageolie zijn daarnaast ook verkrijgbaar via de website mocht je het liever discreet willen kopen. Handig: een deel van de speeltjes heeft geen batterijen nodig, maar wordt opgeladen met een USB-lader.

EGs2rN b

HEMA seksspeeltjes collectie

Heel groot is de collectie niet, het heeft een drietal vibrators, condooms en een glijmiddel. Daarnaast is er ook nog een leuke cadeauverpakking met wat attributen om het gezelliger te maken. Naast het speciale assortiment voor HEMA is er natuurlijk ook de welbekende Satisfyer te verkrijgen.

  • Love Bullet Vibrator – € 13,00
  • Love Rabbit Vibrator – € 22,50
  • Vibrerend eitje met afstandsbediening – € 22,50
  • Love together giftset – € 12,50
  • Condooms – € 4,00
  • Glijmiddel op waterbasis – € 6,50
  • Satisfyer Pro 2 – € 45,00
nAR28Mp3

Als íets bewijst dat sekstoys inmiddels een maatschappelijk geaccepteerd fenomeen zijn, dan is het wel dat ze nu in de schappen van de HEMA liggen, alsdus EasyToys en HEMA. Ik vind het leuk dat er steeds minder een taboe op seksspeeltjes en dergelijke ligt. Zou jij het zo bij de HEMA kopen of zou je het toch liever discreet online bestellen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *