Search
Close this search box.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Vorige week stond ik in de HEMA voor het make-up schap je neuzen en mijn aandacht werd meteen door de nieuwe zomerse collectie getrokken. Vooral de mooie bronzer en highlighter die in deze collectie zaten. Helaas moest ik mijn bus halen dus was er niet echt tijd om er eentje aan te schaffen voor een review. Maar alsof mijn gedachtes gelezen konden worden ontving ik de producten een dag later in huis. Tijd voor een review van deze leuke collectie!


HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Echt zomer is het niet als je naar buiten kijkt, maar dan moeten we er zelf maar wat van maken. Gelukkig kan dat heel makkelijk met deze zomerse producten, sun-kissed look in een handomdraai. De gehele collectie bestaat uit een bronzer, highlighter, nagellak, shimmering dry oil en een mascara, maar die heb ik niet ontvangen. Op het eerste gezicht ziet de collectie er erg mooi uit!

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

HEMA Long Lasting Nailpolish – € 2,50

De collectie bestaat uit producten die je een prachtige zomerse gloed of glow geven. Maar nagellak kan natuurlijk niet ontbreken als je het mij vraagt. In deze collectie zitten twee verschillende kleuren. Een mooie basic rood/oranje kleur een een gouden glitter lak die je apart kan dragen of als een topcoat.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Orange Fiesta

Als ik deze kleur zie krijg ik echt het zomerse na-avond gevoel. Lekker buiten zitten en naar de ondergaande zon kijken met een drankje erbij. Deze lak dekt trouwens perfect met één laag.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Gold Hummingbird

Volgens mij ben ik één van de weinige mensen die een gouden glitter topcoat niet echt wat vind. Ook apart vind ik het niet zo een succes. Hier heb ik één laagje aangebracht over Orange Fiesta.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

HEMA Shimmering Dry Oil – € ?

Dit is een nieuw product bij de HEMA, een droge olie met een prachtige shimmer er in. Hij is er in twee verschillende kleuren, een versie voor de lichte huid en natuurlijk een versie voor de donkere huid. Het geeft de huid een lichte teint en verzorgt de huid ook nog eens met macademia ingrediënten. Ideaal voor na een dag zonnen om de huid te verzorgen en natuurlijk te laten stralen.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Het flesje heeft een handige spray dop waarmee je heel gedoseerd het product kan aanbrengen. Dit is één keer sprayen, voor je hele arm of been mag je best wel royaal zijn.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Uitgesmeert voelt je de huid heerlijk zacht aan, maar zeker niet plakkerig zoals je bij een olie zal verwachten. Van de glitters zie je amper wat terug, ja aan je handen daar blijven ze aan plakken. Ik vind de olie trouwens ook heel erg lekker ruiken!

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

HEMA Bronzing/Highlight Powder – € 6,00

Dit waren de mooie pareltjes waar ik in mijn handen mee stond. Geef toe, op het eerste gezicht zien ze er toch prachtig uit? Beide producten hebben dezelfde vormgeving en drie prachtige kleuren die samen voor één kleur op het gezicht moeten zorgen. De inhoud is ook nog eens flink aan de maat met 9 gram.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Als de doosjes open gaan zien ze er nog mooier uit dan als de deksel gesloten is. Beide producten bevatten een prachtige glanzende laag, maar helaas ben ik gewend van HEMA dat het vaak overspray’s zijn. Ook dit keer is dat niet anders en na één keer gebruiken is die prachtige glitterlaag verdwenen. Wat dan overblijft is een vrijwel matte bronzer en een subtiel glanzende highlighter.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Beide producten zien er prachtig uit niet? Ze hebben een zachte en poederige structuur, dat vind ik erg prettig voor het gezicht omdat je ze dan goed kan uitwerken en blenden. Wel vind ik het lastig de buitenste ring mee te pakken met mijn kwast, ik ben iemand die altijd in het midden de kwast dipt, daar moet je dus even rekening mee houden wil je die kleur ook gebruiken.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

De swatches van beide kleuren zien er goed uit, ze hebben niet een hele fantastische pigmentatie, maar dat hoeft voor mij ook niet op het gezicht. De highlighter vind ik alleen wel een beetje saai en wegvallen, volgens mij ga je die op het gezicht amper terug zien.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Mijn wang met alleen foundation.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Mijn wang met de bronzer. Zoals je ziet is hij heel subtiel en geeft net even wat meer kleur aan mijn wang, ik vind hem mooi!

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

En dan mijn wang met de bronzer en highlighter. Waar ik al bang voor was wordt meteen duidelijk, van de highlighter zie je helaas amper wat terug. Misschien ben ik een beetje verwend met mijn BECCA en Urban Decay highlighters, maar dit vind ik gewoon mondjesmaat.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Ik zou daarom toch voor een andere highlighter gaan die wat meer glanst, maar dat is natuurlijk persoonlijk. De bronzer vind ik wel erg mooi en geeft een natuurlijk kleur en glow aan mijn gezicht. Ik vind het ook fijn dat hij matte is na de overspray, zo krijg je niet zo snel dat discobal effect als je ook nog highlighter wilt gebruiken.

HEMA Sun-Kissed Summer Collection

Ik vind het op het eerste gezicht een hele mooie collectie van de HEMA. Maar als ik realistisch naar de collectie ga kijken vind ik alleen de bronzer een echte toevoeging, de rest van de producten zijn leuk, maar voor mij geen bijzondere producten waarvoor je naar de winkel moet rennen. Wat vinden jullie van deze zomerse HEMA collectie? De collectie is trouwens vanaf nu te koop bij alle HEMA filialen die een beauty afdeling hebben en online natuurlijk in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

24 reacties

 1. Fijne en mooie producten!
  Die glitter topcoat moet ik hebben ;-)
  Ook de highlighter, bronzing powder en de shimmering spray.
  Ik ben graat fan van de nagellakjes van bovengenoemde winkel.
  Laatsd was gelukkig de fijne actie van de nagellakjes 1+1 ;-)
  Dus had ik er goed gebruik van gemaakt.

  Xoxo

 2. Ik heb de bronzer en highlighter en ze vallen echt tegen!
  De bronzer gebruik ik maar om mn gezicht all over af te poederen aangezien hij wel matteerd maar qua kleur niet terug te zien is op mijn huid. De highlighter is daar te licht voor maar light geeft ze ook niet, geen glow te bekennen…..dus wat ik daar mee moet doen? Geen idee….

 3. He, wat jammer! Bij het zien van de foto’s viel ik als een blok voor de prachtige verschijning van de highlighter. Eenmaal aangebracht is het helaas een teleurstellend product. Wat jammer nou!

 4. Ik zag hem ook liggen en twijfelde over de bronzer maar die is wel heel erg mooi. Ik snap wat je bedoeld met de highlighter. Dat heb ik ook hoor, het moet wel shinen :D

 5. Wat is die nagellak in Orange Tango mooi! En die bronzer en highlighter zien er prachtig uit, die lijken mij echt wel wat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *