Search
Close this search box.

HEMA Soft Matt Lipbalm

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm4_zpsl5mnf4xd.png

Volgens mij kan ik nu echt geen merk meer opnoemen die geen lipstick potloden heeft, maar eigenlijk is dat ook niet zo gek, want ze zijn een groot succes. Ik vind ze zelf ontzettend handig en precies werken met een mooi effect. HEMA kon natuurlijk niet meer achterblijven en komt met 8 felle roze kleuren om je lippen een soft matt finish te geven!

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm_zps4ryv0efd.png

In totaal komt HEMA dus met 8 verschillende kleuren en ik laat jullie daar 4 van zien. Heel boeiende namen hebben de lipbalms niet want het is gewoon nummertje 1 tot en met 8, stiekem vind ik dat altijd wel jammer. Maar dat mag de pret niet drukken want ik vind de kleuren echt super tof!

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm3_zpsvxpkww1t.png

De verpakking is natuurlijk ontzettend handig, een dop in de kleur van het product zelf – alhoewel je hem toch even open moet doen, want de stick kan nog al verschillen van de dop qua kleur – en het handige draaisysteem zonder dat je de punt hoeft te slijpen. Omdat het een een semi matte lipbalm is, is de verpakking ook mooi matte, ik vind het in het geheel allemaal goed bij elkaar passen. En het ziet er natuurlijk typisch HEMA uit als je het mij vraagt.

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm2_zpsfhv6wsao.png

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm6_zpsm84an1sr.png

De lipsticks hebben dus een semi matte finish en dat belooft HEMA ook, echt matte is het dus niet maar ook niet echt glanzend. De kleur is naar wens op te bouwen en heeft een fijne romige en zachte structuur zodat je hem makkelijk aan kan brengen op de lippen. Door de romige en zachte structuur heeft het echt een lichtgewicht gevoel op je lippen, alsof je niets draagt of enkel een lippenbalsem.

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm7_zpsaoockqlm.png

Swatches! In totaal zijn er dus 8 kleuren maar dit is van links naar rechts: 01, 04, 06 en 08. Stiekem vind ik het alle 4 echt prachtige kleuren, ik kan niet wachten om er mee aan de slag te gaan.

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm12_zps4dx7o0ul.png

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm8_zpsn5lisbe5.png

Hema Soft Matt Lipbalm 01

Een mooie nude kleur, de verpakking fopt je wel een beetje want daar lijkt het heel licht roze maar het is toch echt meer nude. Hier heb ik één laagje aangebracht en ziet er echt prima uit. Deze nude kleur staat mij wel eens een keer goed, deze houden we er in!

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm15_zpssl3kfdug.png

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm11_zpsuybs9g3n.png

Hema Soft Matt Lipbalm 08

Van licht roze gaan we naar knallend rood, de echte klassieke kleur. Ik ben zelf nooit zo een fan van de kleur rood omdat ik het vrij heftig vind. Maar stiekem ben ik hier wel een beetje verliefd op geworden, wat een prachtige kleur!

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm13_zpsfffab7vu.png

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm9_zpszhwqbdac.png

Hema Soft Matt Lipbalm 04

Van de fuch, fuch, fuchsia! Natuurlijk kan een fuchsia roze tint niet ontbreken aan een lippencollectie. Zelf vind ik de kleur altijd heel mooi en sprekend. Deze zit net niet tegen het paarse aan en vind hem heel mooi. Ook deze vind ik perfect dekken. Stiekem had ik het allemaal wat minder verwacht omdat HEMA aangeeft dat je hem op kan bouwen qua intensiteit, maar ik vind hem al hartstikke goed!

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm14_zpss6nucqax.png

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm10_zpsor6nzqbk.png

Hema Soft Matt Lipbalm 06

En dan de laatste die ook meteen mijn favoriet is, nummertje 6. Een oud roze kleur die heel warm staat, ideaal voor de lente en zomer. Het is niet een hele opvallende kleur maar zeker wel aanwezig. Ik denk echt dat dit mijn favoriet van die 4 is.

 photo HEMA Soft Matt Lipbalm5_zpsorsuopkx.png

Qua houdbaarheid zijn het niet de beste in zijn vak, maar daar belooft HEMA ook niets over dus dat moeten we maar voor lief nemen. Na een hapje en een drankje moet je hem wel even bijwerken. Wat vaak zo met matte producten is dat ze zich hechten aan je lippen en geen kant meer op gaan, dat is bij deze producten niet het geval. Ze blijven heel zacht en romig tijdens het dragen, maar trekken niet in de lijntjes. Ik ben zelf echt heel erg enthousiast over de HEMA soft matt lipbalm’s en kan ze jullie zeker aanraden. Ze zijn vanaf vorige week te koop in elk HEMA filiaal voor € 3,50 per stuk, zeker geen geld voor zulke mooie producten.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

 1. Wow, wat een kleur en pigmentatie voor lipbalms! Jammer dat ze niet lang blijven zitten, maar dat hoort natuurlijk ook wel bij lipbalms.

 2. Wat een toffe producten! Ik ben vooral fan van nummer 6 en voor die prijs kan ik hem denk ik niet laten liggen ;)

 3. Heel fijn dat deze niet in de lijntjes trekken en je lippen zo droog maken, dat vind ik wel een pluspunt vergeleken met andere matte lipbalms. Dat hij dan wat sneller verdwijnt neem ik dan maar voor lief, ik vind het niet erg om een lipkleur af en toe bij te werken. Fijne review!

 4. Heb er donderdag ook eentje gekocht en het zit echt heerlijk, alsof je niets op je lippen hebt. De houdbaarheid is niet fantastisch, maar wel acceptabel. Ben er blij mee..

 5. Ik ga er misschien nog eentje kopen, want ze zien er wel heel mooi uit :D Wel wat jammer dat ze te lipbalms geen namen, want dat zou nog leuker zijn! :D

 6. Mooie kleuren! Ze staan je goed! Helaas krijg ik zelf deze formule met geen mogelijkheid normaal op mn lippen.. maar ben blij dat hij bij jou wel mooi staat!

 7. Wat een prachtige lipbalmsticks. Vooral de fuchsia kleur is heel erg gaaf! Hema is echt goed bezig de laatste tijd, zeker voor dit kleine prijsje ^^

 8. De kleuren staan je mooi! Ik denk ook wel dat ik deze ga proberen, ze zien er ook zo makkelijk uit om het product aan te brengen.

 9. Het waren de producten die mij het meest aantrokken tijdens het HEMA event. Misschien toch maar een paar aankoopjes doen…

 10. Heerlijk als je Hema ook met de trends ziet meegaan. Ja als ik weer eens in de stad ben, dan ga ik zeker wel een leuk kleurtje uitzoeken. xxx Lucinda

 11. Toevallig heb ik er vandaag mee in mijn handen gestaan. Uiteindelijk heb ik ze teruggelegd. Ik heb afgelopen week maar liefst 7 lipstick bij Inglot besteld (sale :-)), dus ik mag voorlopig geen lipproducten meer kopen. Jammer, want ze zien er prachtig uit qua kleur.

 12. Wat een leuk product! Ik vind dat Hema steeds vaker met mooie producten komt. Ik vind de knalroze het tofst en voor die prijs vind ik het ook helemaal niet erg als ik tussendoor even m’n lippen moet bijwerken.

 13. Wauw ik vind ze serieus allemaal mooi! Vooral voor dat prijsje, het maakt me niet uit dat je ze vaker moet bijwerken want dat heb ik echt bij elke lipstick.

 14. Mooie kleurtjes! Vooral 06 spreekt me erg aan. 01 is een mooie kleur, maar ik heb het idee dat hij de velletjes nogal benadrukt. Van velletjes heb ik sowieso al veel last, dus die skip ik!
  Een tipje, trouwens. Het zou wat logischer zijn om de swatches in volgorde te laten zien, in plaats van 01-08-04-06. Kan ook aan mijn OCD trekjes liggen, maar ik vind dat prettiger lezen.

  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *