Search
Close this search box.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

Vorige week liet ik jullie al de nieuwe Matt Skin Foundation van HEMA zien en vandaag is het de beurt aan de nieuwe Skin Protecting Illuminating Foundation. Een foundation die zich vooral richt op het beschermen van de huid met een lichte tot medium dekking. De foundation ziet er op het eerste gezicht erg mooi uit en ben dan ook erg benieuwd naar de werking.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

De Skin Protecting Illuminating Foundation zit in een mooie verpakking die van glas gemaakt is. De foundation bevat 30 ml wat normaal is voor een foundation en op de voorkant vind je eigenlijk al meteen de informatie over de foundation. Het is een foundation die het gezicht beschermt met een SPF 30 en een natuurlijke lichte tot medium dekkende finish heeft. Het mooie aan deze foundation is dat hij in 14 verschillende kleuren verkocht wordt. Ik heb de kleur 01 Neutral gekregen en snap niet echt wat van de kleuren en nummers (elke naam heeft een 01 en 02 variant?) dus ik heb geen idee of dit de lichtste kleur is of niet.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

Op de achterkant van de flacon vind je wat meer informatie over de foundation. De foundation belooft een hele zacht textuur te hebben met licht reflecterende pigmenten voor een stralende look. De SPF 30 beschermt je natuurlijk tegen de zon, maar de foundation is ook verrijkt met Vitamine E en hylaronzuur. De Vitamine E zorgt ervoor dat de foundation beter door de huid opgenomen wordt en zo beter blijft zitten.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

De foundation heeft een standaard maar prima foundation verpakking. Door de glazen fles zit en voelt het er net even wat luxer uit. Onder de dop vind je een handig pompje waar je de foundation gemakkelijk mee uit de verpakking kan krijgen. Het ziet er allemaal prima uit en het werkt ook gewoon goed. Handig vind ik ook dat je door een transparante verpakking (meestal) kan zien hoe veel product je nog hebt.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

En dan is dit de foundation, hij ziet er best licht uit zo op mijn hand dus ik denk dat dit wel één van de lichtste kleuren is die je kan kopen. Hij heeft een dunne structuur maar is niet zo dun dat het meteen je hand af loopt. Ik breng de foundation aan met een kwast en vind dat prima werken. Laten we gaan kijken hoe het eruit ziet op het gezicht.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

Mijn gezicht zonder make-up.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

Mijn gezicht met de HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

Mijn gezicht met de rest van de foundation.

HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation

Het eerste wat mij opvalt is dat ik deze foundation minder mooi vind aanbrengen dan de Matt Skin Foundation, maar misschien komt dat omdat die meer voor mijn huidtype bedoeld was. Je ziet deze foundation iets zitten maar ziet er zeker niet onnatuurlijk uit. Verder is de kleur voor mij prima en je merkt inderdaad dat hij een medium dekking heeft maar dat vind ik zelf alleen maar fijn. Ik merk inderdaad dat de foundation wat verzorgender is dan de Matt Skin foundation en daardoor is mijn huid ook weer sneller vettig en glanzend.

Ik denk dat dit een hele fijne foundation is als je een normale tot licht droge huid hebt, het biedt namelijk net even wat meer dekking. De HEMA Skin Protecting Illuminating Foundation is vanaf nu te koop voor € 7,50 bij de HEMA en online in hun webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Ik heb zelf een vette huid, dus ik denk niet dat hij matcht met mijn huidtype. Anders had ik hem misschien wel gekocht, als de kleur tenminste licht genoeg zou zijn.

  2. Ik dacht ook dat het een fijne foundation was, eenmaal gekocht en geprobeerd blijkt het dat ik er alleen maar ergere acne van krijg, niet meer kopen dus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *