Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA sfeerimpressie voorjaar en zomer

Automatische concepten

Ik ben groot fan van de HEMA en loop er ook altijd eventjes binnen als ik een winkel tegenkom. Ik vind het heerlijk om door de make-up afdeling te struinen of naar de leuke accessoires te kijken die ze hebben. Ook dit voorjaar komt HEMA weer met ontzettend veel toffe dingen en ik laat jullie alles zien!

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

De HEMA interieurcollectie wordt weer flink aangevuld, je ziet veel natuurlijke elementen terug komen zowel in materialen als prints. Daarnaast zie je ook veel warme tinten zoals goud, okergeel en donkergroen. Heel chique als je het mij vraagt.

HEMA sfeerimpressie voorjaar en zomer
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Als ik dit allemaal zie liggen word ik er meteen hebberig van, alles ziet er zo leuk uit (en is ook nog eens heel goed betaalbaar).

Automatische concepten

Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht deze zomer, hoe leuk is dit speelgoed voor op het strand?

Automatische concepten

Helaas moeten wij huisvrouwen er ook aan geloven, maar met deze leuke items van de HEMA wordt het wel een stuk leuker!

Automatische concepten

Nieuw ondergoed!

Automatische concepten

En natuurlijk sportkleding.

Automatische concepten
Automatische concepten

Om je kinderfeestje helemaal compleet te maken heeft HEMA super leuke accessoires.

Automatische concepten

Zelf heb ik behoorlijk wat dameskleding van de HEMA in de kast hangen, maar voor mannen vind ik de items ook altijd erg leuk.

Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten
Automatische concepten

Maar het aller leukste blijft toch wel de kindercollectie van de HEMA. Als je hier geen rammelende eierstokken van krijgt weet ik het ook niet meer. Ik vind het echt zó leuk! En daarbij hebben de kleertjes ook fijne prijzen waardoor het niet zo erg is als ze eruit groeien.

HEMA sfeerimpressie voorjaar en zomer
Automatische concepten

Badmode voor dames! Ziet er leuk uit al zeg ik het zelf!

Automatische concepten
Automatische concepten

En natuurlijk ook heel wat nieuwe dames items qua kleding. Ik vind de kleuren en printjes in ieder geval heel erg leuk!

HEMA sfeerimpressie voorjaar en zomer
Automatische concepten

Pasen staat natuurlijk voor de deur en HEMA heeft weer super veel leuke accessoires. En daarnaast ook nieuwe taarten! Wat dacht je van deze tompoucevlaai? Die moet ik echt snel proberen!

Automatische concepten
Automatische concepten

En ook qua beauty komt er weer heel wat bij! Een nieuwe geurlijn met kokos en abrikoos (ruikt echt heel lekker), nieuwe B.A.E. make-up, accessoires en herkennen jullie de stapelbare potjes van HEMA nog? Die komen weer terug!

Automatische concepten
Automatische concepten

Ook aan het beauty tools assortiment van HEMA worden deze scheermesjes en wenkbrauwschaartjes toegevoegd.

Automatische concepten

HEMA heeft ook een primeur, voor het eerst gaan ze een niet eigen beautymerk verlopen. Binnenkort komt het merk Holika in de schappen te liggen dat uit Korea komt. De populairste items van het Koreaanse merk Holika komen in de winkels te liggen. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar de kwaliteit en prijs.

Automatische concepten

B.A.E. krijgt ook een nieuwe geurlijn: witte thee en aardbei! Ik heb hem al geroken en vind hem echt heerlijk zoet ruiken, echt een geur voor de zomer.

Automatische concepten

En voor speciaalbier liefhebbers komt er een hele leuke samenwerking aan. Gebrouwen door Vrouwen gaat een samenwerking met HEMA aan en krijgt hun eigen shampoo en conditioner met de geur van het Bloesem Blond biertje, super lekker én leuk om te geven. Deze lijn is er voor Moederdag.

Automatische concepten

En natuurlijk de vertrouwde verzorgingsproducten van HEMA in een vernieuwd jasje. Wat vinden jullie van de nieuwe HEMA items die binnenkort in de winkels komen te liggen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Ik zie zoveel leuke dingetjes, vooral van mijn kinderen. Laatste zomer dat mijn dochter nog in de baby lijn past dus gaan we flink gebruik van maken haha.

  2. Ooh die stapelbare potjes waren mijn allereerste make-up item! Een set van 3 roze en paarse oogschaduwcrèmes, haha. Grappig dat die terugkomen!

  3. Ik wordt hier zooo hebberig van!! Alles is ook leuk! De Hema overtreft zich elk seizoen weer! Die dames tasjes zijn ook gaaf zeg! Hema home deco is hier bijna niet weg te denken hier… en inderdaad die kinderlijn zou al bijna stiekem wat inslaan voor later haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *