HEMA Scented Sticks

 photo HEMA Scented Sticks_zpszmipeayf.png

Sinds ik op mezelf woon ben ik verslaafd aan geurstokjes, ze staan op de wc, in de werkkamer en op de gang bij de kattenbak. Het is een simpele en stijlvolle manier om een ruimte een lekkere geur te geven. Mijn hart lag altijd bij de Rituals geurstokjes, maar ik moet toegeven dat dat een hele aanslag is op mijn bankrekening. Laatst kwam ik deze van de HEMA tegen en was ik blij verrast, wat een heerlijke geur hebben deze!

 photo HEMA Scented Sticks1_zps4hzpklzf.png

HEMA heeft een aantal nieuwe geurkaarsen en geurstokjes in het assortiment en die zien er op het eerste oog ontzettend leuk uit. Ze hebben een stoere verpakking en zien er tegelijkertijd heel minimalistisch uit. De geurstokjes, of Scented Sticks hoe HEMA ze noemt zijn er in drie verschillende geuren: Linen, Cedar en Flora. Ze ruiken alle drie erg lekker maar ik nam Linen en Cedar mee naar huis.

 photo HEMA Scented Sticks2_zpsqcetquxi.png

De verpakking is gemaakt van een simpele kartonnen koker dat er eigenlijk ontzettend leuk uitziet. De geurstokjes zijn een onderdeel van de HEMA blijmakers die je ideaal aan iemand cadeau kan geven. Dat klopt, ik weet zeker dat je hier iemand blij mee kan maken. Maar mezelf maak ik er ook erg blij mee dus nam ze gewoon voor mezelf mee naar huis. Op de achterkant vind je trouwens wat informatie over het product. Wat stiekem natuurlijk niet heel erg boeiend is.

 photo HEMA Scented Sticks3_zpsct2bkgin.png

Als de de kartonnen koker open maken zit daar een flesje met geurvloeistof in en natuurlijk de stokjes. Het flesje is stevig afgesloten met een kurk en ook nog eens dichtgeseald. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je flesje gaat lekken, want ze zaten echt stevig dicht. De flesjes laten ‘werken’ is super simpel. Je knipt de stokjes van elkaar los, haalt de kurk van het flesje af, doet de stokjes in het flesje en klaar is kees.

 photo HEMA Scented Sticks4_zpseckhhcx4.png

Ik koos voor de geuren Cedar en Linen, beide twee lekkere huislijke geuren die niet te veel aanwezig zijn of chemisch ruiken. Linen is een mix van viooltjes en mimosa, Cedar is een mix van amber en musk en Flora is een mix van jasmijn en orchidee.

 photo HEMA Scented Sticks5_zpsa1rbl2ey.png

De geurstokjes staan als het goed is op een display waar je ze kan ruiken en dat deed ik dan ook eerst. Ik was meteen verkocht met Cedar, want deze rook naar Alien van Thierry Mugler, een van mijn favoriete geuren. Dat kan ook wel kloppen, want beide geurnoten zitten in de parfum. Linen is een heerlijke frisse geur die ik fijn vind voor op de gang bij binnenkomst en Flora vond ik het minst lekker, hij was erg bloemig. Hij was niet vies, maar deze twee waren beter om het zo maar te zeggen.

 photo HEMA Scented Sticks6_zpspdyc1ljw.png

Ik vind de geurstokjes er ontzettend chique uitzien, desondanks ze eigenlijk ontzettend minimalistisch zijn. De geurstokjes geuren goed en vullen de ruimte met een lekkere geur zonder dat het chemisch of bedwelmend over komt. Ik vind ze trouwens ook super leuk in het interieur staan, dat is ook mooi meegenomen. Ze gaan trouwens ook rond de drie maand mee, net zoals de grote verpakkingen van Rituals.

 photo HEMA Scented Sticks7_zpsyfv2ofon.png

En het leukste van allemaal is dat deze Scented Sticks maar € 12,00 kosten wat ik niet gek veel geld vind voor geurstokjes met deze grootte. Ook hebben alle geuren een bijpassende geurkaars van € 4,00. Je vind de geurstokjes en geurkaarsen in het Blijmakers assortiment van HEMA in de winkel en online op de website. Zijn jullie al bekend met de geurstokjes van HEMA en wat vonden jullie er van?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  29 augustus 2015 at 15:17

  Ik ben erg benieuwd naar de guertjes! Niet heel duur inderdaad en de kaarsen lijken me ook fijn.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Dionne
  29 augustus 2015 at 15:57

  Ik ben hier heel benieuwd naar!

 • Reply
  Lisa
  29 augustus 2015 at 15:59

  Ze lijken me heerlijk! Ik wil ze heel graag proberen.

 • Reply
  manon
  29 augustus 2015 at 16:22

  Ze lijken me lekker ruiken!

 • Reply
  Caitlyn
  29 augustus 2015 at 16:26

  Ik heb ze ook en vind ze heerlijk ruiken.
  xx

 • Reply
  Daphne
  29 augustus 2015 at 16:26

  Ik wil ook graag geurstokjes, maar toen ik laatst bij HEMA was kon je ze niet ruiken. Ik heb ze dus niet meegenomen, maar Cedar klinkt erg lekker dus misschien dat ik die binnenkort wel koop!

 • Reply
  Margot
  29 augustus 2015 at 16:45

  Ik heb de Cedar geurkaars en die geur is inderdaad heerlijk!

 • Reply
  Femke
  29 augustus 2015 at 16:47

  Ik ben niet bekend met de geurstokjes van HEMA..Heb eigenlijk altijd die van Rituals, maar ben wel erg benieuwd naar hoe deze ruiken!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  29 augustus 2015 at 16:49

  Ik had ze al een paar keer zien staan en was er erg benieuwd naar! Fijne review!

 • Reply
  Dana
  29 augustus 2015 at 17:51

  yaay voor de review! Ik was er echt nieuwsgierig naar en nu enthousiast aangezien cedar naar Alien ruikt:D

 • Reply
  thebeautyblognl
  29 augustus 2015 at 18:43

  ik ben hier wel benieuwd naar! Ze staan heel gaaf!

 • Reply
  laura
  29 augustus 2015 at 20:02

  Ze zien er ook zo leuk uit! Misschien toch ook maar kopen (:

 • Reply
  Amy
  29 augustus 2015 at 20:06

  Ik had ze geroken, vond ze inderdaad erg lekker ruiken!

 • Reply
  chucky1012
  29 augustus 2015 at 20:59

  Leuk en ik ben nu zo benieuwd naar!

 • Reply
  Tamara
  30 augustus 2015 at 01:09

  Ik ben er ook echt dol op! Leuk artikel!

 • Reply
  Esther
  30 augustus 2015 at 04:33

  Ik vind Cedar het lekkerste. Ik heb de geurkaars en iedere keer als ik hem brandde en er kwam visite, dan hoorde ik ‘wat ruikt het hier toch lekker’! Ik ben zelf ook verslaafd aan de geur.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  30 augustus 2015 at 09:44

  Ik vind de vormgeving van het flesje en dan vooral het etiket erg mooi

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  30 augustus 2015 at 10:17

  Geurstokjes die naar Alien ruiken? Die moet ik ook hebben! Mooie foto’s heb je trouwens gemaakt!

 • Reply
  Peggy
  30 augustus 2015 at 13:34

  Wat leuk, dit wist ik niet! Ik ben vooral benieuwd naar cedar, dat lijkt me precies een geur die ik lekker vind!

 • Reply
  Nadine | My Life As Nadine
  30 augustus 2015 at 14:42

  Had ze zien staan in de winkel, wil ze graag proberen, maar helaas is de prijs ietsje boven mijn budget, echt heel jammer!

 • Reply
  Judith | myfoodblog.nl
  30 augustus 2015 at 16:52

  Wat fijn dat HEMA nu ook met geurstokjes komt! Ik ga ze zeker eens proberen, vooral die Linen lijkt me lekker!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  31 augustus 2015 at 13:08

  Wat een goed idee! Ik vind de Rituals inderdaad ook te prijzig, ik ga straks naar de Hema toch even kijken naar deze variant!

 • Reply
  Mariska
  31 augustus 2015 at 20:56

  AH Cedar wil ik ruiken!! Alien is ook mijn favoriete geur aller tijden en ben echt benieuwd of hij er echt naar ruikt. Thanks voor de de tip!

 • Reply
  maaike
  1 september 2015 at 21:08

  Wat leuk dat je hier een artikel over geschreven hebt, ik was hier erg benieuwd naar. Maar kan het dus prima proberen, ik heb het zeeppompje “Linen” gekocht, bevalt me erg goed.

 • Laat een reactie achter