Hema Rode Lipstick Pencil 1109A

Voor mijn verjaardag kreeg ik een lipstick pencil van de Hema in een mooie rode kleur. Benieuwd wat ik was trok ik hem open. Vol verbazing keek ik naar het product, het leek wel een oogschaduw potlood. Nadat ik mijn verjaardag cadeautjes opruimde gaf ik deze lipstick pencil ook een mooi plekje in mijn stash, als gevolg hij bleef daar lekker liggen. Tot ik van de week alles een beetje aan het uitzoeken was en deze pencil weer tegenkwam. Nieuwsgierig als ik was testte ik hem uit!

Ik wist eigenlijk niet eens dat het bestond. Een lipstick in de vorm van een potlood. Eigenlijk een geweldige uitvinding – of juist helemaal niet – want zo kan je ontzettend precies te werk gaan wat meestal niet lukt met zo een grote en lompe lipstick. Oké laat ik voor mezelf spreken mij lukt het in ieder geval niet om het écht netjes aan te brengen en hiermee dus waarschijnlijk wel!

Zoals je ziet is hij lekker knal rood en is dus makkelijk aan te brengen op de lippen. Laat ik maar meteen beginnen, hij glijd echt als boter over je lippen heen wat is echt heel erg fijn vind. Je hoeft dus niet te drukken en je lippen daarmee te irriteren. Ook geeft deze lipstick pencil een heerlijke zoete geur, echt geweldig! Waarom hebben alle lipsticks niet zo een heerlijke geur, zo wil je de hele dag aan je lippen likken om het zo maar te zeggen. Hij brengt heel erg fijn en precies aan. Maar na gebruik zal ik hem wel eventjes bijslijpen zodat je weer een scherpe punt hebt zodat je de volgende keer weer netjes en strak je lippen kan inkleuren.

De dekking van het product is wat minder, maar dat vind ik helemaal niet erg, want nu heb ik subtiel mooie rode lippen en niet knal rode lippen waar je u tegen zegt. Voor mij vind ik dat toch altijd wel een beetje eng. En met deze durf ik met een gerust hart de deur uit te gaan.

De lipstick voelt ontzettend prettig aan op je lippen en ruikt dus lekker zoet – daar moet je natuurlijk wel van houden -. Hij trekt wel een beetje in de lijntjes maar dat vind ik zelf niet heel erg erg. Helaas is de houdbaarheid van deze lipstick niet geweldig. Na een kleine maaltijd is hij al helemaal weg. Je moet hem dus echt met je meenemen als je hem op hebt om hem bij te kunnen werken.

Pluspunten:

 • Ruikt lekker
 • Goedkoop ( € 3,00)
 • Brengt fijn aan
 • Precies
 • Mooie kleuren

Minpunten:

 • Vervaagd snel
 • Trekt in lijntjes
 • Subtiele dekking (maar dat kan ook een pluspunt zijn)

Al met al vind ik het een erg fijn product, ik vind een subtiele dekking erg mooi en hij brengt ook nog eens erg prettig aan. Hij is te koop voor € 3,00 bij de Hema in allerlei verschillende kleuren!

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Paola
  5 april 2012 at 07:05

  Ziet er mooi uit!

 • Reply
  charile
  5 april 2012 at 07:21

  Ziet er wel mooi uit!

 • Reply
  Priscilla
  5 april 2012 at 08:01

  Jammer van de houdbaarheid maar verder vind ik hem erg mooi en handig!

 • Reply
  Loulou
  5 april 2012 at 08:20

  Mooi kleurtje! Dit lijkt wel perfect voor in mijn tas. De subtiele dekking lijkt me wel fijn want ik ben niet zo’n daredevil wat betreft felle kleuren.

 • Reply
  Mandy
  5 april 2012 at 08:35

  Deze kreeg ik met kerst volgens mij;)

 • Reply
  Chantal
  5 april 2012 at 09:06

  Altijd goed om een rood lipstickpencil te hebben, alleen jammer dat hij wat snel vervaagd..

 • Reply
  Chantal
  5 april 2012 at 09:06

  Oeps vervaagd = vervaagT :-$

 • Reply
  Miranda
  5 april 2012 at 09:27

  Ziet er mooi uit;D

 • Reply
  Roos
  5 april 2012 at 09:43

  Wel handig idd, alleen jammer van de korte houdbaarheid.

 • Reply
  Esmay
  5 april 2012 at 09:53

  Ik vind hem juist wel mooi dat ‘ie niet zo fel is! Nét wat extra’s maar niet té!

 • Reply
  Larissa
  5 april 2012 at 10:00

  Wel een mooi kleurtje maar ik zal hem niet zo snel kopen denk ik.

 • Reply
  yasmina
  5 april 2012 at 11:43

  Haha dat ”pluspunten&minpunten” doet Cynthia ook altijd, heb je het van haar of gewoon van jezelf?

  Ps. k zouhet fijn vinden als je wat vaker antwoord op comments, ik stel vaak vragen en het lijkt alsof je niet eens al je comments leest…

  • Reply
   Aranka
   5 april 2012 at 11:47

   Ik kijk altijd mijn comments door, maar heb het vaak gewoon te druk om alles te antwoorden, sorry dat ik soms je comments niet beantwoord ;)

  • Reply
   Samantha
   5 april 2012 at 12:55

   Er zijn héél veel bloggers die plus en minpunten doen, hoor! Niet alleen Cynthia :)

   • Reply
    Yasmina
    5 april 2012 at 14:15

    Oh nou sorry hoor, jeetje mensen vallen je gelijk aan op Internet,?

    Het maakt niet uit hoor ik weet hoe druk het bloggers”leven” is.
    Succes met alles ;)

    .

    • Reply
     Yasmina
     5 april 2012 at 14:15

     Maar ja met school bereik je meer.

 • Reply
  Samantha
  5 april 2012 at 12:56

  Lijkt me een fijn lippotlood! :) Mooie kleur ook!

 • Reply
  Astrid
  5 april 2012 at 15:12

  Staat je echt heel mooi !

  xx Astrid

 • Reply
  Nannick
  5 april 2012 at 19:39

  Mooie kleur, staat goed bij een blanke huid (:

 • Reply
  Bellachique
  5 april 2012 at 20:24

  Ik vind het eigenlijk juist mooi dat hij niet helemaal dekkend is en hij heeft ook echt een mooie glans. Ik kende wel eerder zo’n lipstick potloden, maar het nadeel an zo’n potloden vind ik dan dat je ze moet aanscherpen en je verliest dan product wat een beetje zonde is. Maar bij deze valt het nog goed mee gezien de prijs :).

 • Reply
  AnnaSophia
  5 april 2012 at 21:21

  Ik vind het net mooi dat ie niet zo dekkend is. Staat je erg goed!

 • Reply
  LottedeJ
  5 april 2012 at 22:49

  Ik vind de kleur juist mooi zo subtiel! Dat staat net wat zachter.

 • Reply
  Marieke
  6 april 2012 at 00:05

  Kleurtje staat je erg goed ! :)

 • Laat een reactie achter