Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hema mini reinigingsproducten

 photo Hemamini_zpsd4414373.png

De meivakantie staat alweer bijna voor de deur en dan gaan er weer veel mensen een weekendje weg of zelfs lekker een weekje op vakantie. Hoe handig is het dan als je kleine producten mee kan nemen in plaats van alle grote verpakkingen! Hema heeft daar zeker over nagedacht. Ze hebben namelijk kleine verpakkingen met watjes en reinigingsproducten. Wat ik ervan vind lees je zo!

 photo Hemamini1_zpsf65d095f.png

Ik laat jullie de cleansing milk en cleansing tonic zijn, twee fijne basis producten die ik elke dag gebruik (maar dan van een ander merk). Na het reinigen van mijn ogen breng ik altijd cleansing milk aan die ik daarna verwijder met een tonic voor de extra frisheid.

 photo Hemamini2_zpsf0c718bc.png

Ik gebruik de producten altijd op een wattenschijfje, handig dat Hema ook ingaat op een kleine verpakking met wattenschijfjes. Grote verpakkingen met wattenschijfjes vind ik altijd totaal niet handig om mee te nemen, maar deze verpakking met 35 stuks is lekker compact en klein, ideaal voor mee op reis!

 photo Hemamini3_zps79f34958.png

De wattenschijfjes hebben een duo functie, de ene kant heeft ribbeltjes en de andere kant is lekker glad. De rand is afgewerkt met een stick patroontje zodat ze niet zo snel uit elkaar vallen. Ik vind de watjes lekker zacht en ze pluizen niet en vallen niet snel uit elkaar. Ook zijn ze niet te dun of te dik, eigenlijk zijn dit perfecte wattenschijfjes voor niet al te veel geld.

 photo Hemamini5_zps2d6390ae.png

Dan de cleansing milk, ik had al meteen ruzie met de verpakking. Omdat het gat zo groot is en het flesje hard kan je er niet makkelijk wat uitkrijgen. Omdat ik niet als een gek ga schudden, want dan ligt meteen alles over de vloer is het erg lastig er wat uit te krijgen, daar hadden ze wel een verbetering in mogen maken. Voor de rest is de cleansing milk wel erg fijn. Hij maakt mijn gezicht goed schoon en voelt prettig aan op de huid en laat geen vettige laag achter.

Ook de verpakking van de cleansing tonic is niet heel erg handig, dit gat is veel te groot voor een vloeibaar product, het resulteerde in een zijknat watje. Ook vind ik deze tonic niet fijn. Ik heb geen gevoelige huid maar deze tintelde behoorlijk op mijn huid, daar word ik niet echt vrolijk van. Wel haalde hij goed de restjes weg van mijn gezicht. Maar ik zou hem door het tintelende tot branderige gevoel niet weer kopen.

 photo Hemamini6_zpsf15b0182.png

Beide verpakkingen bevatten 50 ml, dat is dus ongeveer 1/4 van een gewone verpakking, lekker compact dus. Hierboven kan je ook nog de ingrediënten van beiden producten zien.

 photo Hemamini4_zps4513831d.png

De cleansing milk en cleansing tonic kosten beide € 1,10 en zijn natuurlijk te koop bij de Hema. De wattenschijfjes kosten rond de € 0,40. De exacte prijs kon ik helaas nergens vinden.c

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

45 reacties

 1. Ik vind deze producten van de Hema niet echt fijn, ik heb ze wel eens gehad namelijk. De scrub van de Hema vind ik daarin tegen wel weer heel fijn!

 2. De verpakkingen zijn handig, maar dat geknoei.. aaahw balen. Wel jammer van die alcohol. Ze klinken niet super fijn, denk dat ik ze lekker laat staan in de winkel. Jammer.

 3. De verpakking is inderdaad niet zo handig. Maar verder lijken het me prima reinigingsproducten! Alleen weet ik niet of de tonic zo goed voor mijn huid is als je huid ervan gaat tintelen..

 4. Oh wat leuk! Handige verpakking. Cleansing milk klinkt goed dus. Ga ik misschien wel halen voor als ik op vakantie ga!

 5. Ik vind persoonlijk de prijzen van mini’s echt belachelijk! Meestal is het zo veel duurder dan een normale verpakking.
  Ik heb gewoon van die navul felsjes en vul dan zelf kleine flesjes thuis!

 6. Jammer van de verpakking! Ben niet zo van de mini’s, ik neem meestal gewoon full size producten mee en anders een alles-in-een reiniging.

 7. Wat stom dat ze die gaten zo groot hebben gemaakt! Zelf heb ik uit nood ooit de reinigingsmelk van hema gekocht, en het voelt erg fijn aan maar toch heb ik er daarna nooit meer naar gegrepen.

 8. Ik gebruik altijd gewoon Kruidvat huismerk reiniging en dat doe ik dan in reisverpakkingen omdat ik het makkelijker vind :) deze producten klinken ook wel fijn!

 9. Op de één of andere manier lijken ze me niet heel fijn. Ik ga denk ik het gewoon houden met lege reisverpakking te kopen en mijn full size producten er in te gieten.
  Het is wel een leuk idee :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *