HEMA Melting Lip Butter

Grote Sale Shoplog!

Vorige week liet ik jullie al met succes de nieuwe HEMA Lip Colour Enhancers zien en vandaag is het de beurt aan de nieuwe HEMA Melting Lip Butters. Ze komen er in vier verschillende tinten en beloven je lippen heerlijk zacht te maken en te verzorgen, door de toegevoegde shea butter en natuurlijke oliën. De verpakkingen zien er in ieder geval erg vrolijk en kleurrijk uit, ik ben benieuwd naar de werking!

Grote Sale Shoplog!

Echt heel veel heeft HEMA niet te zeggen over de producten, maar ik kan in ieder geval wel zeggen dat ze er leuk uit zien. Ze zijn ook nog eens heel handig mee te nemen in je tas en ze kunnen goed dicht, door een stevige draaidop.

Grote Sale Shoplog!

Op de achterkant van de verpakking vinden we eigenlijk dezelfde informatie, die ik hierboven heb genoemd. Het is een lip butter die smelt en zacht wordt op de lippen. Door de toegevoegde natuurlijke oliën en shea butter worden je lippen lekker zacht en verzorgd. Ook geven ze een subtiel kleurtje, om het helemaal af te maken.

Grote Sale Shoplog!

De Melting Lip Butters hebben een handige verpakking op het eerste gezicht. Er zit namelijk een zachte applicator aan waar het product uit komt, als je er in knijpt.

Grote Sale Shoplog!

Alleen dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toevallig op deze foto doet werkt het wel goed, maar bij de rest van de producten waren er meerdere gaatjes verstopt, waardoor je echt heel hard moet drukken en knijpen in de verpakking om er wat uit te krijgen. Dat vind ik wel een minpuntje. Als de Melting Lip Butter het gewoon goed naar behoren doet, brengt hij heel erg makkelijk aan!

Grote Sale Shoplog!

Grote Sale Shoplog!

23

Dit is echt een zachte, barbie-roze kleur, die een heen subtiel kleurtje aan je lippen geeft. Helaas zie je wel meteen dat het erg in de lijntjes trekt.

Grote Sale Shoplog!

Grote Sale Shoplog!

22

Houd je toch meer van het oud-roze, dan is deze kleur zeker wat voor jou. Helaas trekt ook deze weer in de lijntjes.

Grote Sale Shoplog!

Grote Sale Shoplog!

21

Deze zachte perzikkleur geeft een subtiele oranje gloed aan je lippen, maar trekt ook weer in de lijntjes…

Grote Sale Shoplog!

Grote Sale Shoplog!20

En dan, als laatst, hebben we deze echte nude-kleur, die ook mooi op de lippen ligt, maar nog steeds niet helemaal mooi egaal…

Grote Sale Shoplog!

Ik vind de HEMA Melting Lip Butters leuk en ze zijn makkelijk in gebruik. Ze voelen zijdezacht aan op de lippen, plakken niet en ze ruiken subtiel zoet. Het kleureffect is minimaal, met een mooi glansje, maar toch vind ik het jammer dat de kleurpigmenten zo in de lijntjes van je lippen trekken… Dat vind ik toch wel een puntje ter verbetering. Voor de rest zijn het echt hele leuke producten, voor een zacht prijsje van € 4,50 per stuk. De HEMA Melting Lip Butters zijn vanaf nu te koop bij de HEMA.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Romy
  27 januari 2017 at 06:23

  Jammer dat je de lijntjes van je lippen door dit product extra lijkt te zien. De kleuren zijn namelijk wel erg mooi en ook de verpakking ziet er leuk uit. Ik denk dat ik deze toch aan me voorbij laat gaan.

 • Reply
  Britt
  27 januari 2017 at 07:16

  Op zich vind ik het wel leuke producten, zeker wanneer je op een rustige make-updag nog dat beetje extra wilt!

 • Reply
  Susan
  27 januari 2017 at 07:43

  Hmm, ik ben niet enthousiast hierover. Jammer!

 • Reply
  Bianca
  27 januari 2017 at 07:45

  Ik dacht eerst dat het er wel leuk uit zag, maar ook deze Hema producten skip ik weer. Voor die prijs zijn er andere betere budgetmerken verkrijgbaar x

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  27 januari 2017 at 09:09

  Jammer dat de gaatjes verstopt kunnen zitten, als een verpakking al niet naar behoren functioneert skip ik het hele product liever.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  27 januari 2017 at 09:41

  Mmh, ik dacht in het begin: dit is leuk, maar de kleurtjes spreken me niet echt aan. Jammer!

 • Reply
  rachel
  27 januari 2017 at 10:07

  ik skip deze ook, te gewoontjes en ook zonde dat het in de lijntjes gaat trekken

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  27 januari 2017 at 10:23

  Hmm nee dit gaat hem ook niet worden voor mij..

 • Reply
  Jorinde
  27 januari 2017 at 10:31

  Hm nee, ik was erg benieuwd naar dit product maar vind het zonde dat ze zo in lijntjes trekken! Jammer!

 • Reply
  Maaike
  27 januari 2017 at 11:45

  Ik wilde ze eigenlijk aanschaffen, maar nu ik deze review heb gelezen niet meer. Stom dat ze zo in je lijntjes trekken!

 • Reply
  Edith Sofia
  27 januari 2017 at 12:00

  Hmm, jammer dat ze toch een beetje tegenvallen. Ik vind ze er wel super lief uitzien.

 • Reply
  femketje
  27 januari 2017 at 13:04

  fijne duidelijke review! ik ben normaal gesproken gek op zulk soort producten maar ik denk dat ik deze skip!

 • Reply
  aboutsbstyle
  27 januari 2017 at 14:02

  Wat jammer dat ze in de lijntjes gaan zitten zeg, anders was het helemaal een top product geweest. Liefs soraya

 • Reply
  Jana
  27 januari 2017 at 20:09

  Lieve en speelse kleurtjes, maar jammer dat in lijntjes trekken :-) x

 • Reply
  Jessica J.
  28 januari 2017 at 20:40

  Jammer dat ze zo in de lijntjes trekken en dat de applicator het niet altijd even goed doet. Duidelijke review, nu weet ik dat ik deze niet moet checken. :-)

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  31 januari 2017 at 17:16

  Ze zijn denk ik wel aardig, maar de kleuren zijn niet helemaal voor mij weggelegd. Voor deze prijs koop ik liever andere lipproducten die wat fijner zijn :)

 • Laat een reactie achter