Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Als ik het woordje HEMA in mijn reviews zet worden ze ineens massaal bekeken, blijkbaar vinden jullie dat dus leuk om te zien. Dan heb ik vandaag weer goed nieuws voor jullie want HEMA komt met iets ‘nieuws’, namelijk de Matt Lip Cream in zes verschillende tinten. Deze gave nieuwe glossen beloven een XXL kleurintensiteit, een matte finish met een comfortabel gevoel. Kijken jullie mee naar de swatches?

HEMA Matt Lip Cream

Misschien heb je ze al in de winkel zien liggen, want vanaf 6 maart zijn deze nieuwe Matt Lip Creams te koop. Naast deze nieuwe Matt Lip Creams zijn er ook nog zes nieuwe tinten Lip Lacquer een een primer voor de lippen om de lipstick zo lang en comfortabel mogelijk te laten zitten.

HEMA Matt Lip Cream

De verpakking van de lipgloss ziet er prachtig uit, geheel in HEMA stijl. Ze komen dus in zes verschillende kleuren die een vrij grote diversiteit hebben. Er mogen dus maar zes kleuren zijn, maar voor iedereen zit er wel wat tussen. Zelf vind ik vooral de Nude, Pink en Wine kleur heel erg mooi.

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Op de achterkant vind je nog in het kort wat informatie over het product. Het belooft een hoog gepigmenteerde lipgloss te zijn met een matte finish. Op de dop vind je ook de kleurennaam van het product. HEMA heeft gekozen voor hele simpele namen en dat siert het merk ook wel weer.

HEMA Matt Lip Cream

Eerlijk is eerlijk, ik vind de applicator van de gloss er een beetje viezig uitzien, maar dat komt meer door de soort mousse textuur van het product. De applicator is voor de rest wel heel erg prettig en brengt het product makkelijk aan. Eén applicatie is genoeg voor één lip, dus dat is ook fijn!

HEMA Matt Lip Cream

Hier zien we de kleuren: Nude, Pink, Raspberry, Burgudy, Wine en Plum van links naar rechts. De kleuren hebben inderdaad een prachtige en hele hoge pigmentatie. De kleuren brengen heel makkelijk aan en voelen ook erg comfortabel aan. De gloss droogt ook mooi matte op op de lippen en zit daarna zo vast als een huis. Als je het product er daarna vanaf wil halen rult het er ook vanaf, heel bijzonder.

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Nude

Tsja, wat moet ik over deze kleur zeggen, het is een prachtige nude tint die goed dekt en er gewoon heel erg mooi uitziet.

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Pink

Dit is mijn favoriete kleur van allemaal, een mooie soort van oud roze kleur die heel warm en toegankelijk staat.

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Raspberry

Dit is een lekkere knallende roze kleur die bijna voor rood doorgaat. Ik vind het een vrolijke zomerse kleur.

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Burgundy

Dit is een mooie klassieke rode kleur met een wat donkerdere ondertoon, ik vind hem erg mooi maar misschien wel een beetje heftig voor mij.

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Wine

Ik ben echt verliefd op deze kleur, wat een mooie en bijzondere soort van bessenkleur. In de verpakking sprak de kleur mij niet meteen aan, maar zo op de lippen vind ik hem wel heel erg mooi!

HEMA Matt Lip Cream

HEMA Matt Lip Cream

Plum

Dit is de meest heftige kleur van allemaal en is ook meteen mijn minst favoriete kleur. Ook kwalitatief vind ik dit de minste kleur. Alle kleuren dekken mooi en gelijkmatig en deze is vrij vlekkerig, niet heel erg mooi…

HEMA Matt Lip Cream

Jullie raden het denk ik al wel, ik ben erg onder de indruk van de HEMA Matt Lip Cream. Ze hebben een geweldige pigmentatie, brengen makkelijk aan, hebben een mooie matte finish, voelen lekker aan op de lippen en hebben vrijwel allemaal een egale dekking. En het leukste is dat ze helemaal niet zoveel geld kosten, voor de HEMA Matt Lip Cream betaal je maar € 4,50 en zijn natuurlijk alleen bij de HEMA te koop. Wat vinden jullie van deze nieuwe lipglossen?

Edit: Ja, ik weet dat de swatches wat rommelig en niet netjes zijn. Helaas ligt mijn talent alles behalve bij lipstick en lipgloss netjes aanbrengen, ik kan oefenen wat ik wil, maar het is gewoon niet aan mij besteed. Ook heb ik geen photoshop skills en ben ik maar een mens. Ik wilde ze graag laten zien om de kleur en dekking, volgens mij komt dat gegeven wel goed over op de foto’s! De volgende keer zal ik de swatches of niet plaatsen of hopen dat het me ooit wel eens netjes gaat lukken.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

49 reacties

 1. Wat een slordige swatches! Allemaal zitten ze oneven en niet eens in de mondhoeken. Mag wel wat meer tijd aan besteed worden!

  1. Dat ben ik met je eens. Zelfs de laatste kleur had vast wel iets mooier aangebracht kunnen worden. Of gebruik er een lupinen bij. Jammer.

  2. Je hoeft geen MUA te zijn om succesvol beautyblogger te worden maar met een beetje oefening kunnen deze swatches er echt wel wat professioneler uit zien! Bleh.

   1. Nou nou dames, feedback geven kan ook wel op andere manieren (‘bleh’?). Wat let jullie om het zelf beter aan te brengen op jullie eigen lippen? Niet iedereen is pietjeprecies en wellicht lag het een beetje aan de applicatior; daarbij heb ik zelf ook meer moeite met netjes aanbrengen met dit soort matte liquids. Er zijn ergere dingen om je druk over te maken denk ik zo.

    1. Yvonne, het is haar werk, haar beroep, om een blogpost te schrijven met foto’s van enige kwaliteit. Het is oké dat het geen MUA-standaarden zijn, want dat is niet iedereen. Maar deze swatches zijn wel beneden het niveau van wat je van een beautyblogger mag verwachten en daar mag je als lezer die blogger best eens op aanspreken. Dit is toch geen hobbyblog? Er zijn inderdaad ergere dingen om je druk over te maken, maar daarvoor lees ik het nieuws en geen beautyblog.

 2. Fijn dat jij er zo blij mee bent, maar ik vind ze niet zo mooi. Aan je swatches te zien, werkt de applicator ook niet bijster precies… Een vriendin van me had laatst een Longer Lasting Lipstick van HEMA op en die bleef de hele avond zitten, zelfs na de nodige biertjes. ik was onder de indruk!

 3. Wat een prachtige kleurtjes! Hier ga ik zeker eens naar kijken! Ook ik vind de swatches een beetje jammer, ze zien er inderdaad wat slordig uit.

 4. Als ik je een tip mag geven… Breng lipstick of lipgloss aan en omlijn het daarna met een lippotlood. Zo doe ik het ook altijd. Het is bijna onmogelijk om direct een strak resultaat te krijgen. Maar wat anderen ook al schreven, het is je werk en dan moet het er wel een beetje netjes uitzien. Gewoon oefenen want swatches zijn natuurlijk altijd leuk om te zien!

  1. Ik oefen me rot, maar het is gewoon een drama. Niet iedereen is altijd even goed is alles toch op zijn werk? Ik ook niet helaas… Maar al die negativiteit maakt me wel een beetje sip en zal er een volgende keer wel over nadenken of ik het nog een keer zal plaatsen als het resultaat niet geweldig is ;).

   1. Gooi al die kritiek gewoon naast je neer, het is nl heel makkelijk om zo op social media/internet een mening te geven. Sommige mensen denken ook altijd een mening te moeten geven of denken dat hun mening echt van belang is. Hier kun je niets aan doen helaas, maar ga je dit niet persoonlijk aan trekken.
    Verder denk ik dat de lipstick er bij meerdere mensen op deze manier zal uitzien, want je bent echt niet de enige die hier moeite mee heeft hoor. En niet iedereen is een prof.

   2. Heyy Aranka vind je blog echt super leuk om te lezen! Niemand is perfect en je moet je niks van anderen mensen aantrekken hoor. Ze zijn gewoon jaloers en hoe meer je oefent hoe beter het gaat. Vind het zelf ook altijd moeilijk om lipstick op te doen. En als jij de swatches wil plaatsen dan moet je dat gewoon doen het is jouw eigen blog! ;) Alvast een heel fijn weekend!!
    Isabella x

    http://www.isabellaschoice.com

 5. Niets van aantrekken Aranka, iedereen heeft zijn eigen kwaliteiten toch? Anyway, ik ben minder enthousiast dan jij over deze lip cream, ik vind het matte effect gewoon niet zo heel mooi. Wel gek trouwens dat die laatste echt zo vreemd dekt. Ik laat dit product aan me voorbij gaan.

 6. Niet sip zijn! Ja, de swatches op de lippen kunnen 10x beter. Maar desondanks heb ik zo wel een beter beeld van het product dan alleen een swatch op de hand. Dus ik zeg: lekker doorgaan. Fijn weekend! X

 7. Het is heel simpel: iedereen die deze blogpost leest, heeft een idee over hoe die lip creams zijn, of de swatches nu perfect zijn of een beetje “buiten de lijntjes gekleurd”.
  Ik las deze voormiddag deze blogpost en ben net zelf naar de HEMA gegaan om een lip cream te gaan halen. Mij overtuigde je dus al om ze te proberen.
  Laat het niet aan je hart komen, je doet het prima, alleen staan de beste stuurlui steeds aan wal…

 8. Ik vind het duidelijk aan de foto’s dat je er wél veel moeite voor hebt gedaan hoor! En voor mij geven de swatches een goed beeld. Dus zeker gewoon blijven posten, ook als het aanbrengen eens wat minder lukt. Matte producten zijn niet zo mijn ding maar ik vind Wine hier wel echt een mooie kleur, misschien toch eens proberen…

 9. Ik vind de zogenaamde “negatieve” reacties best wel meevallen hier. Je hoeft er niet gelijk sip van te worden, zie het als opbouwende kritiek. En je weet, alles wat je online plaatst daar kun je nu eenmaal reacties op verwachten, positieve en negatieve. Zo is het heel fijn dat je regelmatig over van alles en nog wat post en dit pakte gewoon dit keer niet zo goed uit. Zelf ben ik al wat ouder en vind ik dat hele matte gedoe helemaal niet zo mooi, een beetje shine vind ik veel mooier en dan vallen foutjes ook vaak niet zo op. Dus gewoon doorgaan en toch blijven oefenen ;-)

 10. Ah meid toch! Niets van aantrekken :), ik ben erg blij met je swatches want zo zie je tenminste hoe een kleur staat! Ik let er zelf niet eens op of t in n hoek zit of niet haha dus moest na je edit even kijken waar t over ging :D keep up the good work!!!

 11. Niet sippen. Ik heb weleens mooiere swatches van je gezien dus in eerste instantie schrok ik hier ook van maar meer in de zin van dat deze niks voor mij zijn want blijkbaar onhandig in gebruik. Maar bij nader inzien vind ik de kleur wine zodanig mooi dat ik er toch wel benieuwd naar ben. Dus missie geslaagd. En hier waardering voor het regelmatig uploaden van goede reviews.

 12. Zucht. Wat een nare reacties. Normaal reageer ik zelden maar dit vind ik toch echt heel flauw.
  Je bent een van de weinige bloggers die nog zo’n uitgebreide reviews maakt, en daar ben ik heel blij om! Het kan me dan ook echt niks schelen dat ze misschien niet heel netjes aangebracht zijn. Ik kan nog even goed zien hoe het product aanbrengt en eruit ziet.
  Ik zou het heel jammer vinden als je door die negatieve reacties geen swatches meer zou durven tonen!

 13. Grappig dat je er wel zo tevreden over bent, Aranka! Ik had totaal niet dezelfde ervaring. Ik heb zelf Wine (erg mooie kleur en dekking overigens!), alleen ervaarde het als extreem droog, trekkerig en oncomfortabel. Het bleef niet lang zitten en er begonnen ook stukjes af te brokkelen en dat kwam in mijn mond en op mn tanden enzo, echt vies. Niet voor mij, dus helaas ?? :(

 14. Heel fijn dat je de swatches hebt gemaakt, en inderdaad ze geven gewoon een goed beeld. Ik had deze gisteren in de winkel zien liggen en je bent de eerste die ik tegenkom met een review. Ik ben er blij mee!
  Vind de tweede kleur het mooist, maar ik laat ‘m toch liggen omdat ik al heel wat kleuren heb liggen die hier wel erg op lijken.

 15. Mooie kleuren en mooi mat zeg! Drogen ze ook op of blijven ze een cream? Die ‘slordige swatches’ waren me niet eens opgevallen.

 16. Ik vind het in ieder geval fijn dat je de producten wel gewoon swatcht Aranka. Of het nou wat “netter” is of niet, maakt me eigenlijk helemaal niets uit. Je geeft gewoon een goed beeld van hoe het product werkt, en daar gaat het toch om in een review?

 17. Jammer dat die laatste zo tegenvalt, aangezien die mij juist het tofst leek. Maar ik moet zeggen dat ik wel impressed ben over de kwaliteit!

 18. Nog zo iemand die normaal niet reageert… Aranka, je bent zo ontzettend persoonlijk op je blog en je deelt heel erg veel! Ik vind het fantastisch dat je dat doet, je laat mensen zien dat je niet perfect hoeft te zijn. Sterker nog; niemand is perfect. En dat je dan lip swatches, waarvan je zelf al vond dat ze niet super strak waren, toch met ons deelt, vind ik alleen maar super goed! Omarmen van je imperfecties; dat doe jij! En ik vind het ontzettend jammer dat je eraan twijfelt om ze een volgende keer weer te plaatsen. Ik zeg; lekker doen! Je doet het namelijk met een goed bedoelde reden!

  Dikke knuffel en ga vooral zo door! Liefs, Anneke!

 19. Trek je niets aan van de slechte commentaren, het is altijd makkelijk om zo’n dingen te zeggen als je achter een toetsenbord zit. Ik heb ook heel lang moeite gehad met liquid lipstick netjes aan te brengen, het is nu eenmaal moeilijker dan gewone lipstick. Ik vind het trouwens echt heel mooi van jou dat je ons toch de kleuren en de dekking wou laten zien, ook al was het resultaat niet helemaal perfect, want daar draait het uiteindelijk toch om. Blijf gewoon doen wat je doet, ik ben echt een grote fan van jou en je blog, het is 1 van mijn favorieten. Dus trek je niet te veel aan van anderen, mensen gaan altijd commentaar hebben, doe gewoon waar jij je goed bij voelt!

 20. Ik heb er net zelf een gekocht en bij mij kruimelt hij heel erg na een aantal minuten; ik had het product er zo afvegen. Die eerste paar minuten is de lippenstift echter wel érg mooi en dekkend. Ik weet niet of het aan mijn lippen ligt, maar het kruimelt dus nogal.

 21. Ik vind het leuk dat de hema met de trends meegaat, maar de kwaliteit van deze lippenstift vind ik niet te best. Na enkele minuten kruimelt hij bij mij weg, jammer!

  De BESTE budget matte (rode) lippenstift blijft voor mij de Long Lasting Lipstick van de HEMA #06. Blijft urenlang zitten, geeft niet af, dekt goed, en geeft geen trekkerig gevoel! Je kan er makkelijk mee eten, drinken en je vriend zoenen zonder dat-ie vervaagt. Tot nu toe beste dupe van de Mac Ruby Woo. Aanrader!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *