Search
Close this search box.

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

De vakantie is voorbij en iedereen gaat weer aan het werk of naar school en dan worden alle kantoorspullen weer tevoorschijn gehaald. HEMA heeft ook hele toffe kantoor items, maar ook vergelijkbare producten voor het gezicht. HEMA komt met de mark my… producten in die vorm van een markeerstift, alleen dan is het bedoeld voor de ogen, wenkbrauwen of lippen. Ik laat ze zien en test ze uit!

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Volgen jullie mij al op Instagram?

Je moet echt even twee keer kijken want ze lijken op echte markeerstiften, maar dat zijn ze niet. Het zijn stiften voor het bijtekenen van je wenkbrauwen, het kleuren van je lippen of een mooie eyeliner te zetten. Maar natuurlijk wel allemaal met een stift. De producten zijn semi permanent en blijven daarom heel erg goed en lang zitten. Ik vind het er echt heel erg leuk en origineel uitzien, ben dus ook erg benieuwd naar de werking.

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Lees ook: HEMA Full Coverage Foundation

HEMA Mark my Eyes – € 4,00

De mark my eyes marker is verkrijgbaar in een diep zwarte kleur. De eyemarker heeft een flexibele, dunne ‘stift’ die zorgt voor een perfecte lijn boven de ogen. Door de semipermanente samenstelling blijft de eyeliner extra goed zitten. De eyeliner heeft best een dikke punt die niet heel erg flexibel is waardoor ik hem niet heel makkelijk vind werken. Wel heeft hij inderdaad een goed zwarte lijn en geeft hij veel product af.

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

HEMA Mark my Brows – € 4,00

De mark my brows markers zijn verkrijgbaar in drie kleuren: lichtbruin, bruin en donkerbruin. Breng de browmarkers licht aan tussen de wenkbrauwhaartjes om vollere wenkbrauwen te creëren. Het product loopt eenmaal aangebracht niet uit en blijft heel de dag goed zitten. Ik heb hier de lichtste en de donkerste kleur zoals je kunt zien. De lichtste kleur is echt heel erg licht en de donkerste kleur heeft echt een bruine kleur. Wat me ook meteen opvalt is dat de donkerbruine kleur niet echt lekker gelijkmatig de kleur verdeelt. Ik ben ook erg benieuwd of de vorm van deze marker handig is voor je wenkbrauwen, maar dat gaan we zien.

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Lees ook: HEMA Long Lasting Lipstick

HEMA Mark my Lips – € 4,00

De mark my lips markers zijn verkrijgbaar in vier kleuren: Coral Pink, Orchid, Red en Ruby. De lipmarkers zijn semipermanent, geven niet af en zijn makkelijk aan te brengen. Van links naar rechts zie je hier de kleuren Orchid, Coral Pink en Red, helaas heb ik de kleur Ruby niet. De letterlijke lippenstiften hebben een best intense en vooral ook mooie kleur. Het valt me wel op dat de kleur meteen in de lijntjes trekt en hopelijk is dat niet zo op de lippen.

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Coral Pink is een zachte lieve kleur, ik denk dat iedereen deze mooi zal staan!

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Orchid is meer een bessenkleurtje en vind hem wat warmer, ook heel erg mooi!

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Red is een donkere, klassieke rode kleur die ik ook heel erg mooi vind staan!

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Lees ook: HEMA Lip Lacquer

De eyeliner doet ook prima zijn werk, maar toch vind ik hem niet heel erg fijn werken, ook merk ik dat hij bij mijn tweede oog al droog begint te worden en niet meer goed tekent. De marker voor de wenkbrauwen vind ik een minder succes, het is behoorlijk vlekkerig en streperig, je krijgt hem niet echt netjes aangebracht en wederom begin ik te merken dat hij vrij snel droog wordt en dus niet lekker meer tekent.

De markers voor de lippen vind ik het fijnst en ook het mooiste resultaat geven maar ook hier merk ik dat wanneer ik na mijn onderlip, de bovenlip wil inkleuren ze droog worden en amper kleur meer afgeven en dat zie je ook wel terug op de foto’s, de onderkant is veel donkerder dan de bovenkant.

HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Ik vind de HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows ontzettend leuk bedacht en de werking is opzich prima, alleen merk ik dat de stiften heel snel uitgedroogd zijn. Ik zou ze dus sowieso op de kop bewaren en het is maar de vraag wanneer ze echt uitgedroogd zijn. Daarom vrees ik dat je er niet heel erg lang plezier van zult hebben. Wel is het semi permanente effect zeker van toepassing, als ze eenmaal zitten, zitten ze zo vast als een huis! De HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows zijn nu te koop bij de HEMA en online voor € 4,00 per stuk.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Wat een leuk idee ;). Essence heeft geloof ik ook zo’n wenkbrauw marker die semi permanent is. De eyeliner lijkt me inderdaad mega onhandig. Als die lipstick niet zo snel uitdroogde had ik deze denk ik wel een kans gegeven, die applicator lijkt me wel makkelijk

  2. Wat een grappige producten. Ik zag ze laatst toevallig liggen bij de Hema en toen vroeg ik me nog af of het wat zou zijn. Wel jammer dat ze zo snel uitdrogen, maar ik ben best verbaasd dat ze toch nog best oke werken!

  3. Kun jij me nog helpen aan de stift ‘mark my lips’ semi permenent , in de rode kleur coral pink?
    Als je ze hebt , graag 2 stuks.
    Groet en dank als het zou lukken. Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *