HEMA Long Lasting Nailpolish + Topcoat

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Jullie hebben ze vast wel in verschillende campagnes met bloggers en influencers voorbij zien komen, de nieuwe Long Lasting nagellakken van de HEMA. Ik kreeg ze opgestuurd en wilde er eerst niet over schrijven omdat – simpelweg – anderen er geld voor kregen. Maar aan de andere kant, ik wilde ze wel testen, zijn ze echt zo goed als HEMA beloofd of is het niet echt wat? HEMA komt namelijk met 100 nieuwe kleuren en een longlasting topcoat die nagellak nog langer perfect laat zitten.

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

In totaal zijn er dus 100 nieuwe of vernieuwde kleuren in het HEMA nagellak assortiment. Ik laat jullie daar nu zes van zien en test natuurlijk de nieuwe topcoat uit die beloofd mijn nagellak veel beter te laten zien. Het is natuurlijk ook een soort van gel topcoat – waar ze trouwens niets over zeggen – maar wel staat er op de verpakking dat je geen lamp nodig hebt. Dus ik ga er vanuit dat het ook een soort van gel systeem is.

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Wat ik trouwens echt super leuk vind van HEMA is dat alle lakken een echte Hollandse naam hebben gekregen. Deze naam spreekt voor zich toch? Maar je hebt ook nog Vondelpark Green, Dutch Denim en zo kan ik nog wel even door gaan. Ik vind het leuk!

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

En dan natuurlijk het belangrijke, wat is er eigenlijk vernieuwd aan de lakken van de HEMA? Als eerst is de formule helemaal veranderd en belooft het nog langer te blijven zitten, zeker in combinatie met de nieuwe topcoat. Ook is het kwastje veranderd. Hij heeft nu een platte kant en een afgeronde onderkant zodat je makkelijk en precies kan lakken. De formule zelf vind ik ook erg prettig lakken en is eigenlijk perfect. Wat me ook opviel is dat vrijwel alle lakken meteen dekken met één laagje.

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Syrup Waffle Delight

Dit is een prachtige nude tint die bij velen perfect zal staan! Ik zie niet helemaal de match met een stroopwafel qua kleur, maar mooi is ‘ie wel!

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Refresh Mint

Natuurlijk kan een mint kleur niet in een collectie van nagellak ontbreken. Het is nog steeds een ontzettende mooie en populaire kleur!

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Brutal Berry

Bessentinten zijn het tegenwoordig helemaal, zeker voor nu in de herfst en winter vind ik ze erg gepast. Ik vind deze kleur ook heel erg mooi!

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Pure HEMA

HEMA kennen we natuurlijk allemaal van de rode letters en het kan dan ook niet anders dat een rode lak naar de keten zelf is vernoemd.

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Dutch Denim

Hoe stoer is deze blauwe lak die je inderdaad aan het Hollandse blauw doet denken. Met twee laagjes knalt hij echt van je nagels af.

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Vondelpark Green

Dit is zo een kleur die je nooit goed op de foto krijgt. Hij lijkt hier namelijk blauw, maar hij is toch echt groen. Een hele bijzondere en mooie kleur, mijn favoriet!

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

En dat was stap 1, dan gaan we door naar stap 2, het aanbrengen van de Extreme Long Lasting Topcoar die belooft de nagellak nog langer te laten zitten. HEMA doet geen uitspraken over hoe lang, dus dat moeten we zelf maar gaan ervaren. Wel belooft het de lak prachtig te doen laten glanzen!

En na zes dagen kan ik jullie mijn uitgebreide bevinden vertellen. De lak blijft inderdaad lang zitten, na zes dagen zit het er groot en deels nog perfect op, afgezien van de tip wear. Alleen ik vind de lak twee grote nadelen hebben. De lak is snel droog, maar het uitharden doet er echt een halve dag over. Ik had de nagellak om 2 uur ’s middags aangebracht en na het slapen zat mijn lak vol met deuken. Ook heb ik hierdoor de eerste dag de meeste schade aan mijn manicure opgelopen.

Ook belooft de lak mooi te blijven glanzen, maar na een dag vind ik de finish al dof, zeker niet glanzend zoals het beloofd. Maar qua houdbaarheid zijn de lakken dus erg goed, alleen het doffe en de lange wachttijd tot dat de lak echt uitgehard is vind ik echt minder.

Adventskalender unboxing week #5: Douglas

Toch ben ik blij verrast door de HEMA Long Lasting Nailpolish! De lakken werken heel erg prettig en hebben een goede dekking die vaak al met één laagje dekt. Ook is de droogtijd snel – maar de uithard tijd een halve dag – en ziet de lak er gewoon heel erg mooi uit. De HEMA Long Lasting lakken kosten € 2,50 per stuk en de HEMA Extreme Long Lasting Topcoat € 3,50 en natuurlijk gewoon bij de HEMA te koop. Het zijn zeker niet de beste long lasting gel lakken, maar voor dit geld zeker wel!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

24 reacties

 • Reply
  chucky1012
  20 november 2016 at 07:48

  Dit zijn inderdaad fijne en mooie kleuren nagellakjes.
  Ik shop ze vaak en ook als er een 1+1 aanbieding is.

  Xoxo

 • Reply
  ikhouvanbeautynl
  20 november 2016 at 08:13

  Prachtige kleuren! Ik vind de namen ook heel leuk. Leuk dat je de lakjes wel even hebt geshowd!

 • Reply
  Olga
  20 november 2016 at 09:02

  Hou je ons op de hoogte van de houdbaarheid op je nagels ?

  • Reply
   Aranka
   20 november 2016 at 10:09

   Oeps, dat was ik helemaal vergeten er nog bij te schrijven! Had deze al een tijdje vooruit gepland en blijkbaar nog niet helemaal compleet gemaakt. Hij is nu aangepast :)!

 • Reply
  Romy
  20 november 2016 at 09:55

  Wat goed om te horen dat deze lakjes zo goed bevallen! Ik vind de kleuren geweldig en ga dus zeker eens bij Hema kijken.

 • Reply
  femketje
  20 november 2016 at 11:14

  er zitten zeker mooie tinten tussen :D

 • Reply
  Nienke
  20 november 2016 at 11:16

  Wauw, super mooie kleurtjes en geweldige kwaliteit.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  20 november 2016 at 11:34

  Wat heeft Hema haar lakjes leuke namen gegeven! Dat is echt een vooruitgang. Mijn favoriet is absoluut Syrop Waffle Delight, een prachtig lakje en super dat ze nu zo lang blijven zitten door de speciale topcoat.

 • Reply
  Mariska
  20 november 2016 at 11:44

  Ik heb er laatst een paar gekocht en ben er wel blij mee! Ze blijven inderdaad best lang zitten en dekken ook goed. De prijs is ook goed te doen.

 • Reply
  Sandra
  20 november 2016 at 11:46

  Wat een mooie kleurtjes zeg! Prachtige foto’s ook :)

 • Reply
  Tania
  20 november 2016 at 12:40

  Ga er eens een kijkje naar nemen als ik nog eens bij Hema komen want ze klinken echt wel goed.

 • Reply
  rachel
  20 november 2016 at 13:22

  naast catrice en essence zijn ook de hema lakjes een favoriet hier en de kleuren zijn gewoon mooi!

 • Reply
  Bertine
  20 november 2016 at 13:22

  ik ben super blij met de nieuwe formule! eerst had ik met hema nagellak na 2 dagen al chips, echt slecht spul. ik heb laatst 2 nieuwe kleurtjes gekocht en het blijft inderdaad bijna een week mooi zitten! ik heb dan wel mijn eigen snel drogende topcoat gebruikt (seche vite) en daarmee hoef je gelukkig niet lang te wachten tot het droog is!

 • Reply
  Vanessa
  20 november 2016 at 13:24

  Hema heeft echt mooie nagellakjes in hun assortiment!

 • Reply
  Eva
  20 november 2016 at 14:20

  Ja ik snap wat je bedoelt qua dofheid. Ik zat er zelf aan te denken om nog een andere topcoat erover heen te doen. De lak zit er nu 5 dagen op en nog geen tipwear. Dus dat is op zich heel goed!

 • Reply
  Veerle
  20 november 2016 at 14:54

  Wat mij betreft had jij ook betaald mogen krijgen, je blog doet zeker niet onder qua inhoud en uiterlijk tov de blogs waar ik wel een betaalde Hema post zag.

 • Reply
  annemarie
  20 november 2016 at 14:56

  Wat een mooie kleuren zeg!

 • Reply
  Britt
  20 november 2016 at 15:15

  Refresh Mint is geweldig! Ik ga deze zeker onthouden, want ze klinken goed!

 • Reply
  Janine
  20 november 2016 at 15:30

  Die roze nagellak is echt super leuk!

 • Reply
  Mandy (BellaMandy)
  20 november 2016 at 16:06

  Supermooie kleurtjes! Vooral Brutal Berry en Fresh Mint vind ik erg leuk

 • Reply
  Manon Boerakker
  20 november 2016 at 17:22

  Dat zijn hele mooie kleuren

 • Reply
  Beautyjuf
  20 november 2016 at 19:12

  Meid, wat kun jij jouw nagels mooi lakken! Ik vind Hema een heel fijn merk op het gebied van make-up en nagellak. Ik kan geen keuze maken in de tinten die je laat zien. Ik vind ze allemaal erg mooi! Jammer dat het zo lang duurt voordat de nagellakjes zijn uitgehard.

 • Reply
  nicolished
  20 november 2016 at 19:47

  Wat een toffe kleurtjes zitten ertussen zeg, heel erg mooi!

 • Reply
  Dana
  21 november 2016 at 00:14

  Prachtige kleuren zitten er tussen!

 • Laat een reactie achter