Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Het voorjaar komt er weer aan en de meeste beautymerken komen allemaal weer met nieuwe lanceringen. Zo ook de HEMA met nieuwe lippotloden. Dat klinkt goed, want de vorige matte versie waren een groot succes, zo groot zelfs dat ze toen tijdelijk uitverkocht waren. HEMA komt nu met vier nieuwe kleuren Lip Colour Enhancer en een handige Lip Scrub om de velletjes meteen te elimineren.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

HEMA heeft zin in de lente en komt dus met een tal van nieuwe producten uit waaronder deze vier Lip Colour Enhancer’s en een handige Lip Scrub in de vorm van een pen om je lippen zacht mee te scrubben zonder velletjes. De producten zien er strak en vrolijk uit, iets wat wel meteen mijn interesse wekt. Tijd om hier meer over te vertellen.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer
HEMA Lip Colour Enhacer – € 4,00

De vorm van deze lip potloden komt ons natuurlijk ontzettend bekend voor, maar het product wat er in zit is wel helemaal nieuw voor HEMA. Het is namelijk een lippotlood die zich aanpast aan de kleur van jouw lippen. Het wordt een vrij subtiele kleur met lekker veel glans die bij iedereen anders pakt. Klinkt heel leuk en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar de uitwerking.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

De HEMA Lip Colour Enhacer heeft vier verschillende tinten:

 • 01 Pink
 • 02 Red
 • 03 Peach
 • 04 Purple

Het zijn vier mooie en toegankelijke kleuren die bij iedereen zou kunnen passen. De namen zijn niet echt uitdagend gekozen, maar ach, daar kunnen we mee leven.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

En hier zie je de swatches van links naar rechts: Red, Pink, Purple, Peach. Ik had verwacht dat de kleuren vrij sheer zouden zijn en dat is uiteindelijk ook zo. Maar ik moet wel eerlijk zeggen dat ik ze wel heel erg licht van kleur vind, had wel iets meer verwacht en de kleuren liggen zo vrij dicht bij elkaar. Het heeft volgens mij dus niet echt zin meerdere kleuren te kopen.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

HEMA Lip Scrub – € 4,00

Als je je lippen mooi gestift hebt wil je natuurlijk niet dat daar je losse velletjes bij opvallen. Het is dus een must om je lippen goed te scrubben – ook even een note to myself -! Dat kan gelukkig heel makkelijk met deze scrub in de vorm van een lip potlood.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Ik vind het altijd zo een gedoe die scrubs in zo een potje waar je met je vingers in moet knoeien, dit is een stuk makkelijker denk ik! De lipscrub heeft een verzachtende formule en heeft daarin zachte suiker scrub deeltjes. Alleen ik moet wel toegeven dat de scrub best heftig en aanwezig is op je lippen, maar het werkt wel! Na het scrubben lik ik de laatste restjes suiker weg en blijft er een vettig en verzorgend laagje achter op mijn lippen.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Mijn lippen before.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Mijn lippen met de scrub, hier zie je meteen dat het best een rijke scrub is. Doordat de scrub best rijk is gaat hij ook vrij snel op, ik verwacht niet dat je hier maanden mee doet met veelvuldig gebruik. Laten we nu naar de swatches gaan kijken van de Lip Colour Enhancer’s!

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Pink

Pink is de lichtste kleur van allemaal en dat zie je ook meteen terug aan de zachte tint die hij aan mijn lippen geeft. Het ziet er natuurlijk en verzorgd uit door de mooie glans.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer
HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Purple

De paarse tint is een stukje koeler van kleur dan de rest maar echt een goed verschil zie je niet. Ook deze kleur ziet er zacht en draagbaar uit.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Peach

Deze perzikkleurige kleur geeft meteen wat meer warmte en kleur aan je lippen. Ook is deze wat meer intens maar ziet er nog steeds heel erg mooi en natuurlijk uit.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

Red

Echt rood noem ik deze kleur niet maar meer Fuchsia, maar het is wel de donkerste kleur van allemaal. Hij oogt nog steeds natuurlijk maar hij valt zeker wel op.

HEMA Lip Scrub & Lip Colour Enhancer

De HEMA Lip Scrub & Lip Color Enhancer bevallen me eigenlijk prima! De scrub is een vrij heftige maar toch werkende formule in een heel handige verpakking wat het meteen een topper maakt. De Lip Colour Enhancer’s zijn leuk maar het is de vraag of het iets is waar je naar op zoek bent. Ik kan me voorstellen dat velen iets dekkenders zoeken. Maar ik vind dit hele leuke potloden voor iedere dag en stop er dan ook zeker eentje in mijn tas. Ze houden mijn lippen trouwens ook lekker zacht en soepel, ook wel fijn om te weten!

De HEMA Lip Scrub & Lip Color Enhancer zijn vanaf nu te koop voor € 4,00 per stuk. Gaan jullie iets scoren?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Wat een bijzondere producten en ze zien er alleen al zo vrolijk uit! Jammer dat de kleuren zo op elkaar lijken, maar verder klinken de producten heel fijn. Misschien ga ik de lipscrub ook kopen.

 2. Dit zijn denk ik fijne ‘lipsticks’ voor als je van naturel houdt. Ik heb mijn lippen het liefst ook in een inopvallende tint, natuurlijk, en graag ook verzorgend. Beetje mix van lippenbalsem en lipstick eigenlijk. Dit komt zeker in de buurt. :) Ideaal voor elke dag.

  1. Ik ben zelf niet zo van de lipstick inderdaad, dus ik zou hoogstens voor zoiets gaan. Een tijd geleden heb ik bij Kiko een lipbalsem besteld die de pH van je lippen rechttrekt (wel fijn voor mijn droge lippen) en waardoor de kleur van je lippen natuurlijk opgehelderd wordt. Blijk ik ineens toch best wel duidelijk oudroze lippen van mezelf te hebben!
   Misschien is dit zeg maar een goede “dupe” daarvan, al is die van Kiko ook maar 6 euro.

 3. Vooral de scrub lijkt mij een heel fijn product. Het effect van de Color Enhancers vind ik op zich best mooi. Maar persoonlijk ben ik meer fan van de opvallende en felle lipproducten, deze zou ik zelf dus niet zo heel snel aanschaffen.

 4. Ik heb ze allemaal….haha ik hou nml enorm van Labello met ’n kleurtje en daar heeft dit wel iets van weg. Vind ze heel fijn en vind het leuk dat je er een review over geschreven hebt. Ik ben niet zo van de dikke dekkende kleuren en dan is dit ideaal.

 5. De lipscrub klinkt niet slecht, al heb ik een scrub in een stick van Kiko die ik echt maar niks vind, dan heb ik liever die van Lush in een potje! :-) De potloden zijn echt mijn ding niet, veel te weinig kleur en ik vind ze ook een beetje vlekkerig! :-)

 6. Dat ziet er wel weer grappig uit, fijn als je niet echt heel erg wilt opvallen, maar toch wat op je lippen wilt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *