Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Lip Primer

HEMA Lip Primer

Primer voor de muren, primer voor je gezicht, primer voor je oogleden en nu hebben we ook primer voor je lippen. Goed, een primer voor je lippen, wat moet je daar eigenlijk mee. Het belooft je lipstick langer te laten zitten en een egale basis te vormen voor je lipstick, zodat het mooi aangebracht kan worden. Gek genoeg geloof ik niet zo in dit sprookje, maar ik hoorde toch best goede verhalen over deze nieuwe Lip Primer van de HEMA. Als nieuwsgierige blogger testen we dat gewoon uit!

HEMA Lip Primer

Heel spannend ziet de primer er niet uit als ik eerlijk mag zijn. Het zit in een slanke, dunne, zwarte huls dat de welbekende HEMA uitstraling heeft. De verpakking lokt niet echt door een opvallend kleurtje en voor de rest zie je ook geen poespas.

HEMA Lip Primer

Als je de verpakking omdraait zie je daar wat minimale informatie staan. Er staat dat het product de lippen zacht maakt en de draagtijd van de lipstick of lipgloss verlengt. Ook belooft het dat de lipgloss of lipstick niet in de lijntjes gaat zitten, klinkt goed. Je moet het product wel op droge lippen aanbrengen en wachten tot het product helemaal is ingetrokken voordat je een lipstick of lipgloss aanbrengt.

HEMA Lip Primer

Ik was al als een gek aan de dop aan het trekken, omdat ik dacht dat het een soort van dunne lippenbalsem zou zijn, maar dan natuurlijk in een primer variant. Na tevergeefs lopen trekken aan de dop, kwam ik tot de conclusie dat ik misschien wel moest draaien. En voila, daar was de applicator in de vorm van een lipgloss applicator, niet helemaal wat ik in gedachten had. MAC heeft namelijk ook een lip primer in een soortgelijke verpakking en dat is een soort van dunne lippenbalsem.

HEMA Lip Primer

Maar dat maakt verder niet uit, dit zal ook prima werken! De applicator heeft een lange steel en een normaal ‘borsteltje’ of hoe je het ook wilt noemen. Hier kun je makkelijk en precies het product mee op de schone lippen aanbrengen. Het product is trouwens verder geur- en kleurloos.

HEMA Lip Primer

De primer is vrij dun van substantie en heeft een iets melkachtige kleur. Het brengt makkelijk aan en trekt snel in de lippen en droogt mooi op. De lippen voelen daarna lekker zacht en comfortabel aan. Let wel op dat je de primer goed moet laten drogen en intrekken, voordat je een lipstick of lipgloss gebruikt, anders werkt de primer niet optimaal.

HEMA Lip Primer

Hier zie je mijn kale lippen, links met primer en rechts zonder primer. Je ziet dat mijn lippen links geen losse kleine velletjes meer hebben en er vrij glad uitzien en een heel subtiel glansje van de primer hebben.

HEMA Lip Primer

Hier mijn lippen met de lipstick, eigenlijk zie ik hier vrij weinig verschil.

HEMA Lip Primer

Mijn lippen met de lipstick na een hapje eten en drinken. Hier zie ik eigenlijk ook geen verschil op het eerste gezicht. Alleen als je heel goed kijkt zie je dat rechts de lipstick íets in de lijntjes is gelopen en links niet.

HEMA Lip Primer

En aan het eind van de dag zie je eigenlijk het ‘grootste’ verschil. Links zit er nog een vervaagde lipstick op mijn lippen en rechts zit helemaal niets meer. Ik kan hieruit concluderen dat de primer wel werkt! Maar eerlijk is eerlijk, de primer doet geen wonderen, het is geen wereld van verschil.

HEMA Lip Primer

Toch zal ik de primer blijven gebruiken, het is een fijn en basic product en het doet toch wel iets. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten want de HEMA Lip Primer kost maar € 4,00. De HEMA Lip Primer is vanaf nu te koop bij de HEMA, wat vinden jullie van dit product?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

 1. Ik denk dat het resultaat naar mijn mening toch nog net niet denderend genoeg is, maar over het algemeen lijkt het me een prima product, en zeker voor zo’n prijs inderdaad!

 2. Dat is inderdaad niet echt een wereld van verschil. Jammer dat de primer niet iets meer doet. Fijn trouwens, die lipfoto’s naast elkaar. Zo kun je echt goed zien of het wel of niet verschil maakt.

 3. Wat leuk dat je dit getest hebt, duidelijke review.
  Was er a benieuwd naar en het resultaat is wel een beetje wat ik verwacht had.
  Ik doe trouwens oogprimer van etos op mn lippen, werkt ook.

 4. Is de primer wel een beetje verzorgend? Ik merk dat ik met al die matte lipsticks droge lippen heb aan einde van de dag, maar met de primer van Mac niet. Alleen die is nu vrijwel op helaas en vroeg me af of deze daar ook goed voor was.

 5. Ik had er nog nooit van gehoord, het zou natuurlijk geweldig kunnen zijn zodat je niet vaker je lippenstift op hoeft te doen. Echt duidelijk zie ik het verschil niet. Ik zou het ook niet zo snel aanschaffen.

 6. Het is geen groot verschil inderdaad. Wel prima prijs/kwaliteit verhouding denk ik, maar ik ben nog niet helemaal overtuigd. Fijne review wel!

 7. De lipscrub van Hema vind ik dan fijner. Even scrubben en de rest van je gezicht doen zodat de balsem wat kan intrekken. Weg velletjes en droogheid! En dan potloodje en lipstick. Zit dan echt mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *