HEMA Lip Lacquer

HEMA Lip Lacquer

Een paar weken geleden liet ik jullie de nieuwe HEMA Matt Lip Creams zien, wat prachtig matte liquid lipsticks waren. Vandaag is het de beurt aan de nieuwe HEMA Lip Lacquer, het is bijna hetzelfde idee als de Matt Lip Creams, maar dan met een mooie glans. Ik ben erg benieuwd naar deze nieuwe glanzende varianten, want de matte hebben mij positief verbaasd! Kijken jullie mee naar de swatches?

HEMA Lip Lacquer

Het idee met deze liquid lipsticks is hetzelfde als met de matte versie. Ze beloven een prachtige en comfortabele dekking waarvan je veel plezier zult hebben. Ook deze variant is er in zes verschillende kleuren. Ik vind het mooie kleuren maar stiekem wel een echte rode en nude kleur. Ook vind ik sommige kleuren wel heel erg op elkaar lijken, zo op het eerste gezicht. Dat vind ik jammer als je maar een assortiment van 6 kleuren hebt.

HEMA Lip Lacquer

De Lip Lacquer zit in een standaard HEMA lipgloss verpakking die strak en simpel is. Ik vind de verpakkingen er mooi uitzien, zonder al te veel poespas. Doordat het een transparante huls is kun je ook meteen de kleur van het product zien en geeft het ook meteen een vrolijke uitstraling.

HEMA Lip Lacquer

Op de achterkant vind je wat informatie over het product, maar niet echt heel erg veel. Je komt te weten het een lichte lip lacquer is dat heel makkelijk over de lippen heen moet glijden. Ook belooft het geen plakkerig effect achter te laten en lekker veel kleur. Korte maar doeltreffende beloftes dus!

HEMA Lip Lacquer

Zoals ik al zei zijn er zes verschillende kleuren:

 • Pink
 • Fuchsia
 • Orange Red
 • Red
 • Burgundy
 • Purple

HEMA Lip Lacquer

Bij het openmaken van de lip lacquer dacht ik meteen, volgens mij is er iets mis met deze applicator, hij ziet er zo gek uit! Ik streek het product dus wat af aan de randjes van de verpakking en kwam er toen vrij snel achter dat de applicator een kwastje is. Goed, dat is een keuze, maar niet meteen mijn keuze. Ik ben benieuwd of dit kwastje strak kan werken met een vrij dekkende en zachte formule. En zoals jullie weten ben ik al een redelijk drama met mijn lippen perfect stiften. Voor deze swatches heb ik echt mijn best gedaan.

HEMA Lip Lacquer

Hier zie je de kleuren van links naar rechts: Pink, Fuchsia, Orange Red, Red, Burgundy en Purple. De kleuren hebben een intense kleur en dekking en je ziet meteen dat ze prachtig glanzen. De structuur is inderdaad vrij zacht – het neigt zelfs naar waterig – en plakt niet! Laten we naar de swatches gaan kijken!

HEMA Lip Lacquer

HEMA Lip Lacquer

Pink

Ik vind dit denk ik de mooiste kleur van allemaal, het is een prachtige warme roze kleur die heel fris staat!

HEMA Lip Lacquer

HEMA Lip Lacquer

Fuchsia

Hou je van wat meer opvallender roze, dan is deze kleur zeker geschikt voor jou! En nu het lente is kan je fuchsia roze zonder schaamte dragen!

HEMA Lip Lacquer

HEMA Lip Lacquer

Orange Red

Zoals de naam het natuurlijk al zegt is dit een rode kleur met een oranje ondertoon. Ik geef eerlijk toe dat dit niet meteen mijn favoriete kleur is. Ik denk dat als je een wat donkerdere huidkleur hebt hij heel erg mooi is.

HEMA Lip Lacquer

HEMA Lip Lacquer

Red

Dit moet de normale rode kleur zijn, maar eerlijk gezegd zie ik amper verschil met de Orange Red variant, dat vind ik jammer als er maar zes verschillende kleuren in de lijn zitten. Het is wel een sprekende en klassieke kleur.

HEMA Lip Lacquer

HEMA Lip Lacquer

Burgundy

De Burgundy kleur zie je ook steeds vaker terug komen en ik snap dat wel! Het is een prachtige stijlvolle en klassieke kleur die ik erg mooi vind. Alleen ik vind deze kleur wel meer geschikt voor het najaar en de winter, die hebben we net achter ons gelaten.

HEMA Lip Lacquer

HEMA Lip Lacquer

Purple

En natuurlijk kan de paarse kleur ook niet ontbreken aan het assortiment. De matte variant had last van niet egaal dekken en vlekken, ook deze glanzende variant heeft daar last van, dat vind ik jammer. Als hij volledig dekkend was, was hij prachtig geweest.

HEMA Lip Lacquer

In de praktijk wijst uit dat je nog redelijk netjes met het kwastje kan aanbrengen, dat viel me heel erg mee! Maar omdat het product vrij dun en zacht is trekt het vrij snel in de lijntjes en ik had gewoon constant lipstick op mijn tanden, niet echt charmant. Ook haalde ik het netjes weg aan de rand, zoog op mijn duim, depte op een tissue het bleef op mijn tanden zitten. Ook omdat de strucuur zo zacht is, is het compleet verdwenen na een maaltijd. Maar het heeft wel een mooie dekking en plakt niet, daarin maakt HEMA zijn beloftes wel waar! De HEMA Lip Lacquer is te koop bij de HEMA voor € 4,50.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

15 reacties

 • Reply
  Lisette
  24 maart 2017 at 06:18

  Ik vind deze met de glans mooier bij je staan dan de matte van laatst, maar toch zijn het nog vrij harde kleuren. De pink kleur past het beste bij jouw!

 • Reply
  chucky1012
  24 maart 2017 at 06:34

  Mooie kleuren.
  Die moet ik snel gaan kopen ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Yvonne
  24 maart 2017 at 06:57

  De kleuren zijn prachtig! Maar deze zullen bij mij ook in de plooitjes en op mijn tanden gaan zitten, vrees ik. :)

 • Reply
  Romy
  24 maart 2017 at 07:49

  Jammer dat de lip lacquer zo snel van je lippen af is na een hapje eten. De kleurtjes staan je stuk voor stuk prachtig!

 • Reply
  Susan
  24 maart 2017 at 08:00

  Ik vind het wel prachtige kleuren! Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten.

 • Reply
  Sharon - Choose to Shine
  24 maart 2017 at 08:18

  Mooie kleuren, alleen jammer dat ze niet zo lang blijven zitten. Persoonlijk lijkt mij het aanbrengen met zo’n kwastje ook best lastig.

 • Reply
  Sandra
  24 maart 2017 at 08:39

  Wat een mooie zomerse kleurtjes, al vind ik ze niet echt een matte finish hebben. Jammer dat ze niet zo lang blijven zitten…

  • Reply
   Aranka
   24 maart 2017 at 08:55

   Deze horen te glanzen :)!

 • Reply
  Jessica J.
  24 maart 2017 at 09:38

  Jammer dat ze zo snel verdwijnen. Persoonlijk heb ik niets met shiny lippen, dus ik laat deze liggen. Pink staat je wel goed.

 • Reply
  rachel
  24 maart 2017 at 09:39

  ziet er mooi uit!! alleen ik skip ze even want de kleuren zijn voor mij even iets te heftig :D

 • Reply
  diolifestyle
  24 maart 2017 at 10:06

  Ze zien er heel goed uit!

 • Reply
  Varenka
  24 maart 2017 at 12:28

  Mooie swatches.
  Sommige kleuren lijken inderdaad wel veel op elkaar.
  Wel fijn dat ze niet plakken.

 • Reply
  Mariska
  24 maart 2017 at 17:18

  Jammer dat het niet heel lang blijft zitten, maar er zitten wel leuke kleuren tussen vind ik.

 • Reply
  Britt
  24 maart 2017 at 18:40

  De kleuren zijn mooi, maar de formule is denk ik niets voor mij, jammer!

 • Reply
  Nynke
  24 maart 2017 at 20:12

  De 1e staat toch wel op m’n verlanglijstje moet ik zeggen, mooie kleur!

 • Laat een reactie achter