Search
Close this search box.

HEMA It’s My Beautiful Skin Day Hydrating Serum

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum5_zps39804bc8.png

HEMA heeft sinds kort een nieuwe skincare lijn genaamd It’s My Beautiful Skin Day. Deze is bedoeld om de huid lekker te verfrissen, te beschermen en te hydrateren! Ook is er nog een andere variant op de markt gekomen, de Hello Mirror Guess My Age lijn met dezelfde werking maar dan voor de wat oudere huid. De It’s My Beautiful Skin Day is echt bedoeld voor het dagelijkse gebruik voor de normale huid die wel wat extra verzorging kan gebruiken.

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum_zps817ff815.png

Ik was erg benieuwd naar de It’s My Beautiful Skin Day lijn van HEMA. Helaas heb ik niet alle producten, maar de volledige collectie bestaat uit:

– dagcrème – € 1,95
– dagcrème droge huid – € 2,95
– dagcrème gecombineerde huid – € 2,95
– nachtcrème – € 2,95
– serum – € 3,95
– reinigingsmelk – € 1,95
– reinigingstonic – € 1,95
– reinigingsgel – € 2,25
– gezichtsmasker – € 2,50

Het is dus echt een hele uitgebreide lijn voor de budgetvriendelijke portemonnee! Zelf heb ik helaas niet alles kunnen testen, maar als ik de vele reviews moet geloven zijn het echt hele fijne producten voor weinig geld. Wel zijn ze erg basic dus verwacht er natuurlijk geen wonderen van. Maar om je gezicht elke dag goed mee te hydrateren en te verzorgen zijn ze echt prima.

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum3_zpsf30b97bd.png

Ik ga het vandaag hebben over het serum die een hydraterende werking heeft. Het serum is meteen het duurste item uit de hele collectie van € 3,95. Maar dat vind ik nog steeds een hele lage prijs voor een serum, vaak een goedkopere serum heeft een prijs van rond de 10 euro. De verpakking van It’s My Beautiful Skin Day vind ik goed bij het product passen, het is basic, clean en doeltreffend. Het is geen luxe product maar een jong product en dat straalt het ook uit.

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum1_zpsb4b9aa15.png

Het hydraterende serum is geschikt voor alle huidtypes en dringt meteen door in de huid. Het zorgt ervoor dat je huid meteen heerlijk zacht aanvoelt na het aanbrengen en wanneer het product is ingetrokken de huid heerlijk zacht en soepel aanvoelt. De toegevoegde ingredienten van Vitamine E, Vitamine C en Panthenol helpen de huid te beschermen en herstellen tegen invloeden van buitenaf. Je brengt het aan op een schone huid voordat je je dag- of nachtcrème aanbrengt op de huid.

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum2_zpse70af5ee.png

Ik heb me echt verbaast over deze ingrediëntenlijst, ik had stiekem wel wat slechte ingrediënten verwacht maar dat is totaal niet het geval! Er zitten voedende oliën in, vitamines en helemaal geen parabenen of minerale oliën. Goed bezig HEMA!

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum4_zpsabe421c1.png

Het serum zelf ziet er voor de rest ook best saai en basic uit, maar dat siert het product toch ook wel. Het heeft een inhoud van 30 ml wat een normale inhoud van een serum is!

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum6_zps14d447b1.png

De dop is een handige pompflacon waardoor het product er makkelijk en hygienisch uit kan komen. Wel vind ik dat er erg veel uit komt met één pompje. Je hebt maar een half pompje nodig voor je gezicht, daar moet je in het begin wel rekening mee houden.

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum7_zpsc23e6ddb.png

Dit is één pompje, veel te veel voor je gezicht. Wat me trouwens wel opviel is dat het best een zware substantie is. Niet ‘zwaar zwaar’ maar voor een serum vind ik hem toch wel behoorlijk vol.

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum8_zps580cdc2c.png

Na het uitsmeren zie je dat het best nog wel een dikke substantie is. Maar er komt ook een heerlijke frisse geur vrij die ik erg prettig vind! Ik was een beetje bang dat het serum te rijk zou zijn om snel door de huid opgenomen te worden. Maar gelukkig viel dat reuze mee! Het serum trekt redelijk snel in de huid zodat je daarna weer snel een dag- of nachtverzorging kan aanbrengen op de huid zonder dat het gaat rullen.

 photo Hema-Its-My-Beautiful-Skin-Day-Serum9_zpsbbb69473.png

Ik ben erg enthousiast over dit serum en helemaal voor de prijs van € 3,95. Als ik de reviews op het internet mag geloven is de rest van de producten ook zeker een aanrader voor de kleinere portomonnee! Ik ben nu in ieder geval nieuwsgierig naar de andere producten, jullie ook? De producten zijn natuurlijk verkrijgbaar bij de HEMA en online in hun webshop. Kende jullie deze producten al en zijn jullie net zo enthousiast en nieuwsgierig geworden als ik?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

  1. Nou mijn nieuwgierigheid is gewekt. Misschien dat ik het eens probeer. Maar ik heb net dr. brand met retinol ontdekt. En ik moet zeggen ongelofelijk. Geen rimpel meer te zien. Dus misschien sla ik de hema dan toch maar over.

  2. Toevalig ben ik sinds gisteren weer begonnen met het gebruiken van serum onder mijn dagcreme, toch wel erg fijn! Deze is bijna op, dus hierna kan ik die van Hema is gaan proberen want hij klinkt goed! :-)

  3. Ik was eigenlijk ook wel nieuwsgierig naar het serum van de Hema. Ik gebruik altijd producten van Oriflame maar ze hebben voor mij op dit moment geen passende serum en ik merk dat ik deze toch nodig ben. Ik heb een vette huid. Ondertussen heb ik een serum van L’Oreal gekocht omdat deze in de aanbieding was en de reviews sowieso goed zijn en hij bevalt me uitstekend. Daarvoor had ik een serum van de Aldi, maar die vindt ik en niet lekker op mijn huid voelen en ruikt te sterk. Plus ik heb het idee dat ie niks voor mijn huid doet. Mocht m’n L’Oreal op zijn dan zal ik zeker eens langs de Hema gaan!

  4. Jaa, ik had deze. Net opgegaan en wat mis ik m! Snel een nieuwe halen.
    Ik had toen ook de dagcreme voor de droge huid gehaald, maar deze zorgde ervoor dat mijn huid alleen maar droger en roder werd. Over het serum ben ik zeer tevreden!

  5. Vol vertrouwen de anti-eyebags+lifting eyecream Hello mirror Giessen my age gebruikt
    Maar na 2 dagen gebruikt te hebben, begon de huid rond mijn ogen zo te prikken en mijn ogen te tranen dus durf het niet langer te gebruiken! Helaas . .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *