Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

HEMA kiest dit jaar niet voor een glanzende en donkere kerstcollectie, nee HEMA pakt het dit jaar heel anders aan. Ze kiezen namelijk voor nudetinten! Ik vind het een opmerkelijke maar stiekem ook wel leuke keuze. Vind je zware en glitterende looks een beetje te veel van het goede, dan kun je zeker met deze collectie uit te voeten. En natuurlijk kun je deze producten na de kerst ook nog heel goed gebruiken. Ik laat je dit prachtige oogschaduw palette zien!

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

De Iridescent Nude kerstcollectie van de HEMA bevat sprekende kleuren en opvallende glitters, perfect voor de feestdagen, maar ook prachtig als aanloop naar het voorjaar! De collectie bevat drie verschillende lipsticks in de kleuren rood, roze en goud. Elke lipstick heeft een bijpassende lipliner. Het oogschaduw palette heeft 12 nude kleuren met mat, shiny en metallic finishes. De cushion blender geeft je wangen een gezonde tint zonder het gebruik van een kwast. En inclusief spiegeltje dus handig voor onderweg. De highlighter die overloopt in een blush, dit 2-in-1 product maakt je kerstlook compleet. Het palette is compact en daardoor makkelijk mee te nemen voor een touch up. Helaas kan ik jullie niet de hele collectie laten zien, maar zo hebben jullie een beetje een idee van de producten, ik laat je wel uitgebreid het oogschaduw palette zien.

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

Het oogschaduw palette is gemaakt van plastic en voelt best wel een beetje goedkoop aan. Nu we het over goedkoop hebben, dat vind ik trouwens niet van dit palette, hij kost namelijk € 10,- en dat vind ik best aan de prijs voor de HEMA. Dan krijg je wel een palette met 12 verschillende kleuren oogschaduw en twee applicators. De oogschaduws hebben een zachte en romige structuur en laten genoeg kleur af zonder veel losse poeder te krijgen.

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

Er zitten dus twee applicators in, maar deze zal ik zelf niet gaan gebruiken. Het is een sponsapplicator en een kwastje van niet al te beste kwaliteit. Zelf kies ik dan liever voor mijn eigen kwasten maar heb je zelf niet zo veel kwasten of vind je dit prima is het fijn dat het er in zit! Laten we naar de swatches gaan kijken.

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

Hier zie je de eerste zes kleuren en ik moet toegeven dat ik niet heel erg onder de indruk ben. Ik testte een tijdje geleden de HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up uit en die waren fantastisch qua pigmentatie, deze vind ik wat magertjes, vooral de matte kleuren.

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

Gelukkig doen de laatste zes kleuren het al een stuk beter! Ze hebben een mooie pigmentatie en kleur.

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

Dit is de look met het palette. De kleuren brengen gemakkelijk aan en blenden heel mooi, maar misschien iets te mooi want de kleur vervaagt wel waardoor het wat flets wordt, dat vind ik jammer. Ik vind de look zeker wel mooi en natuurlijk, maar ik had toch liever dat de kleuren wat intenser bleven.

HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette

Het HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette heeft geen diepe indruk op mij gemaakt. De kleuren zijn mooi maar qua pigmentatie niet allemaal toppers. Tijdens het blenden vervagen de kleuren en ik vind € 10,- niet heel goedkoop voor een palette van de HEMA. Ik denk dat je voor minder geld betere paletten kunt kopen. De HEMA Iridescent Nude Eye Shadow Palette is te koop bij de HEMA.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik ben dol op de beauty- en make-up producten van Hema! Een mooi budgetmerk voor een goede prijs. Al geldt dat helaas niet voor dit palette. Wat ontzettend jammer! Het zag er veelbelovend uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *