Search
Close this search box.

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

Als ik het woord HEMA op mijn blog noem dan ontploft het artikel bijna meteen. Met de kerstdagen in het vooruitzicht besloot ik maar weer eens een bezoekje aan de HEMA te brengen. Niet dat ik nooit bij de HEMA kom (bijna dagelijks zelfs) maar de make-up afdeling zie ik niet al te vaak. Toen ik de Gold Collectie zag liggen nam ik een aantal dingen mee om te testen en ben heel erg benieuwd!

HEMA Gold Collectie

De naam zegt het natuurlijk al een beetje, gold! De collectie bestaat onder andere uit alles voor feestnagels, wimpers, ogen en lippen. De verpakkingen hebben een mooie klassieke zwarte basis met gouden glitters. Ik vind de verpakkingen er heel erg mooi uitzien en vooral heel erg feestelijk, dat heeft HEMA zeker goed gedaan. De collectie is niet heel uitgebreid, maar wel compleet genoeg om er een leuke en feestelijke look mee te maken. En de producten hebben natuurlijk ook een vriendelijke prijs.

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Eyeshadow Palette – € 6,50

Oogschaduw van de HEMA gebruik ik eigenlijk amper en volgens mij heb ik het ook nog niet vaak getest. Ik wist dus niet zo goed wat ik er van moest verwachten. Maar zoals je bij de swatches al kan zien ziet het er ontzettend goed uit! De kleuren vind ik mooi bij elkaar passen en hebben een geweldige pigmentatie. De oogschaduws zijn erg romig waardoor ze meteen veel kleur afgeven. Ook tijdens het blenden blijven de kleuren goed in tact, wauw!

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Eyeliner – € 4,00

Bij een mooie oogschaduwlook kan natuurlijk een eyeliner niet ontbreken. HEMA kiest zoals je wel kan verwachten bij de naam van de collectie voor een gouden eyeliner. De eyeliner heeft een standaard verpakking met een kwastje wat op zich prima werkt. De eyeliner heeft een prima pigmentatie en dekt goed. Een mooie gouden eyeliner dus!

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Lipstick – € 4,50

In deze collectie heeft HEMA maar liefst drie lipsticks gestopt: Fireball Red, Christmas Plum en Jingle Cherry. Ik heb de kleur Fireball Red waarbij je misschien meer een rode lipstick verwacht maar ik vind hem toch echt meer roze. Gelukkig word de kleur wel duidelijk op de verpakking aangegeven dus ik had deze kleur wel verwacht. De lipsticks hebben geen hele hoge pigmentatie en vooral een hele mooie glans. De lipstick brengt super makkelijk aan en voelt heel erg comfortabel aan op de lippen.

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

HEMA Special Effect Lip Topcoat – € 4,50

Dit leek me echt een leuk product een soort topcoat voor over je lipstick of lipgloss heen. Ik schrok best een beetje van de pigmentatie op het eerste gezicht, want dat is best dekkend. En echte gouden lippen, dat hoeft van mij niet meteen. Maar op de lipstick zelf ziet het er heel erg mooi en subtiel uit. Wel vind ik het een beetje een gesmeer om het aan te brengen, of je vingers zijn helemaal smerig of de applicator heeft een flinke laag lipstick.

HEMA Gold Collectie

HEMA Gold Collectie

En dit is dan de hele look met de producten! De oogschaduw heeft een prachtige kleur en blend mooi met elkaar over. De eyeliner heeft een goede pigmentatie en het goud knalt er echt vanaf. De lipstick heeft een prachtige kleur en de gouden glans schittert er subtiel overheen, heel mooi!

De collectie is vanaf nu te koop bij de HEMA en online in hun webshop. Wat vinden jullie van deze collectie?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Deze lijn heeft ook een hele fijne en mooie highlighterkwast! Ben er erg blij mee. Voor de rest ziet het er goed uit maar niet om te kopen vind ik persoonlijk..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *