Search
Close this search box.

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow

HEMA is de laatste tijd echt mijn favoriete winkel, ik kom er super vaak en graag. Kleding, accessoires, make-up en handige snuisterijen koop ik er allemaal. Alleen de naar de skin- en bodycare sla ik eigenlijk altijd over. Het trekt me op één of andere manier niet zo en waarom weet ik eigenlijk niet. Ik kreeg een heel leuk pakket van HEMA toegestuurd met hun nieuwe lijn Go With The Flow. Tijd om de producten eens te gaan testen!

HEMA Go With The Flow

HEMA komt maar liefst met vijf nieuwe lijnen die natuurlijk goed van pas komen voor de winter en natuurlijk de feestdagen (want zo een set of de producten zijn hartstikke leuk om te geven of te krijgen). De nieuwe lijn bestaat uit vier vast geuren:

  • FAME make it happen – frisse geur van jasmijn, verse citrus en blauwe bessen.
  • A state of BLISS – neutrale geur van linnen, viooltjes en mimosa.
  • SHINE today is the day – heerlijke geur van mandarijn, amber en vleugje roze peper.
  • GO with the FLOW – ontspannen geur van eucalyptus, vanille en lavendel.

Daarnaast introduceert HEMA beauty ook nog één limited edition geur: A limited edition especially for you ENJOY met een bijzondere geurcombinatie van sandelhout, vanille en salie. De producten zijn los te koop en de verschillende geuren hebben allemaal een bijpassend toilettasje zoals hier de blauwe.

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow Body Cream – € 3,50

Het is altijd lekker jezelf in te smeren met een verzorgend body product dat ook nog eens een fijne geur heeft. Deze body cream komt in een flinke pot met een heerlijke ontspannende en zachte geur. De crème voelt heel romig en zacht aan en smeert soepel uit over de huid. Hij trekt redelijk snel in en laat nauwelijks een vettige en plakkerige laag achter.

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow Body Mist – € 3,50

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar body mists gebruik ik eigenlijk nooit voor mijn lichaam maar eigenlijk altijd voor mijn beddengoed of lekker door de kamer heen te spuiten. Deze geur is heerlijk zacht en ontspannend waardoor ik het een feestje vind om hem op mijn kussen te spuiten. Maar natuurlijk kun je hem na het douchen ook lekker over jezelf heen sprayen.

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow Body Scub – € 3,50

In de winter heb ik vaak last van een droge en schilferende huid en dan is een goede scrubbeurt wel op zijn plaats. Ik hou heel erg van lekker stevige scrubs en dat is dit niet echt. Het is best een karige scrub met hier en daar wat deeltjes. Hou je echt van scrubs zoals de Rituals, dan zal ik deze overslaan. Heb je een gevoeligere huid of wil je het niet zo intensief aanpakken, dan is deze scrub wel wat voor jou.

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow

HEMA Go With The Flow Shower Mousse – € 3,50

Ik. Ben. Gek. Op. Shower. Foams! Ik gebruik echt bijna nooit meer een zeep in normale vorm omdat ik gewoon veel te veel hou van dat lekkere schuim om je mee te wassen. HEMA heeft ook een heerlijk rijk schuimende shower mousse en de geur is lekker fris en subtiel, erg lekker om de dag mee te beginnen onder de douche.

HEMA Go With The Flow

Ik vind de HEMA Go With The Flow echt een leuke toevoeging aan het HEMA assortiment. De producten zien er leuk uit, ruiken lekker, werken prima en hebben een budgetvriendelijke prijs. Alle nieuwe lijnen zijn vanaf nu te koop bij de HEMA en online in de webshop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. IK vind de skincare van de Hema juist heel erg fijn en blij toe, want het is dierproefvrij en ook nog betaalbaar vind ik. Ben wel benieuwd hierna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *