Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

Ik zag op Instagram voorbij komen dat HEMA nieuwe oogschaduw paletten had en de kwaliteit heel erg goed scheen te zijn. Door mijn wekelijkse rondje HEMA zag ik ze net bijgevuld worden en besloot ik ze mee naar huis te nemen voor een review, want hier was ik wel heel erg benieuwd naar. De oogschaduw paletten zijn leuke vierkante doosjes met 12 verschillende kleuren, die gaan we testen!

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

Volgen jullie mij al op Instagram?

HEMA komt dit najaar met heel wat nieuwe make-up producten op de markt en dat zijn onder andere deze twee oogschaduw paletten. Ze trokken meteen mijn aandacht want ze zien er leuk uit, hebben mooie kleuren en zijn ook nog eens best fijn geprijsd! Op Instagram zag ik onder andere bij Sanne dat ze ook echt geweldige pigmentatie hadden dus al me al moest ik ze gewoon hebben (om te reviewen, goed excuus altijd).

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

Lees ook: HEMA Moisturising Lipsticks

En dit zijn de twee paletten, links zie je het palette Nude met zoals de naam al zegt nude tinten die allemaal een roze accent hebben en rechts zie je het palette Spice It Up. Daarvan dacht ik dat het meer rode en bruine tinten waren maar hiervoor is voor lekker veel kleur gekozen, erg leuk! De paletten zijn handzaam, compact en bevatten een applicator.

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

Lees ook: HEMA Full Coverage Foundation

HEMA Eyeshadow Palette Nude – € 8,50

De naam zegt het al Nude Palette, een palette vol met nude kleurtjes. Het palette heeft in totaal 12 verschillende kleuren met een afwisselende finish van matte tot heel erg glanzend. Ik vind het lekker divers en de kleuren passen goed bij elkaar en zijn daarom goed te combineren. Echt spannend en vernieuwend is het palette niet, maar dat hoeft ook niet altijd. Ik vind het leuk dat er een applicator bij zit, maar moet wel toegeven dat de kwaliteit niet je van het is. De oogschaduws hebben een hele zachte textuur en brokkelen ook wel een beetje. Wel ziet de pigmentatie van dit palette er fantastisch uit!

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Spice It Up – € 8,50

Het Spice It Up palette bevat eigenlijk alleen maar glanzende kleuren en ik vind het palette echt heel erg gaaf. Ondanks dat het allerlei verschillende kleuren zijn passen ze toch goed bij elkaar, hier kun je zeker een hele toffe look mee maken. De oogschaduws zijn hiervan ook zacht en een beetje brokkelig, maar je krijgt er wel een super goede pigmentatie voor terug. De kleuren geven echt mega veel kleur af, wauw. Ook op het ooglid geven de kleuren veel kleur af en tijdens het blenden vervagen ze wel iets maar niet dramatisch. Iets bijwerken moet wel wil je de intensiteit houden maar het is niet dat alles weg gaat of er maar een kleur overblijft.

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

Lees ook: HEMA Mark My Lips, Eyes & Brows

Van de week droeg ik deze look op Instagram in de stories en kreeg er super veel vragen over welke oogschaduw dit was. Dat was dus het HEMA Eyeshadow Palette Spice It Up! Ik heb voor deze look vijf verschillende kleuren gebruikt en mooi in elkaar laten overlopen. Ikzelf vind de look heel mooi geworden en je ziet ook nog duidelijk na het blenden de verschillende kleuren oogschaduw zitten. Wel heb ik het paarse aan de buitenkant nog wat bijgewerkt voor de intensiteit na het blenden.

HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up

Ik vind de HEMA Eyeshadow Palette Nude & Spice It Up echt super tof en ook van goede kwaliteit. Het is even de vraag of je ze nodig hebt want van het nude palette zul je waarschijnlijk wel iets vergelijkbaars hebbn en de kleuren van het Spice It Up palette zijn redelijk uniek voor budget make-up wat in de winkel verkocht wordt. De paletten zijn vanaf nu te koop bij de HEMA voor € 8,50 per stuk. Ik zou er trouwens wel snel bij wezen want ik vrees dat ze snel gaan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Hoewel ik in eerste instantie enthousiast was over het nude pallette qua kleuren, vind ik de pigmentatie toch wat tegenvallen. Het is niet echt slecht, maar zou wel intenser mogen!

  2. Wauw ik ben echt heel erg onder de indruk. Tegenwoordig is pigment vaak best oke bij budget merken, maar dan blenden de kleuren allemaal altijd in een vage waas, maar dat is hierbij ook helemaal niet zo. Super tof!

  3. Ik heb inderdaad wel iets vergelijkbaars met de nude kleuren maar die gebruik ik ook elke dag! Dus een nieuwe versie komt altijd van pas :)

  4. wat een mooie kleuren in deze palette’s, maar ik zou ze niet aanschaffen. maar dat is natuurlijk zeer persoonlijk. al ik wel verrast ben door de kwaliteit die ik zie bij jou. mooi review weer! liefs soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *