Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Easy Rolling Eyeliner Waterproof

Automatische concepten

De HEMA Easy Rolling Eyeliner Waterproof is nieuw in het assortiment van HEMA. Ik was hier echt super benieuwd naar, want ze zeggen dat je met een soort van ‘pizzames’ je eyeliner aanbrengt. Natuurlijk is het niet echt een mes, maar wel een zelfde soort wieltje met eyeliner. Hierdoor zou je super makkelijk en precies je eyeliner kunnen aanbrengen, daar ben ik natuurlijk erg benieuwd naar!

Automatische concepten

Vaak zie je bij make-up producten een hele uitleg met beloftes, maar HEMA doet dat niet, ook niet via het persbericht. Het enige wat gezegd wordt is dat het een waterproof eyeliner is die aangebracht wordt met een wieltje. Dat wieltje zorgt ervoor dat de eyeliner gemakkelijk en strak aangebracht wordt.

Volgen jullie mij al op Instagram?

De verpakking is vrij standaard en ziet er niet heel bijzonder uit. Van mij hoeft dat ook niet echt, ik vind HEMA een leuk basic merk en het ziet er wat mij betreft prima uit.

Automatische concepten

En dan natuurlijk de applicator, dat is een klein wieltje met daarboven een klein reservoir waar de eyeliner ‘opgeslagen’ zit. Het wieltje zorgt ervoor dat er een strakke en dunne lijn gezet wordt die overal even intens is.

Als ik het product zo zie word ik wel meteen heel erg nieuwsgierig. Zou het werken? Maar misschien nog wel belangrijker, brengt het een beetje gemakkelijk aan?

Automatische concepten

Het eerste wat mij opvalt is dat de lijn inderdaad ontzettend strak is en vooral heel erg goed gepigmenteerd. Hij brengt best nat aan, maar hij droogt heel erg snel op, dat is fijn. Tot hier ben ik eigenlijk alleen maar verbaasd en enthousiast, het werkt super goed. Alleen, de grote vraagt bij wel of het ook fijn werkt op je ooglid…

Automatische concepten
Automatische concepten

En ik moet zeggen, het werkt! Alleen het is wel even wennen want het wieltje wil alleen maar rechtdoor en op je ooglid wil je natuurlijk en mooi bochtje maken. Het bochtje maken gaat niet echt van harte, maar met wat oefening kom je er wel. Het is even een uitdaging om hem er goed op te krijgen.

Automatische concepten

Ik denk dat als je echt heel onhandig bent met eyeliner deze best kan werken na wat oefening (maar dat kan ook met een andere eyeliner). Ik vind het heel fijn dat het lijntje intens zwart is en dus niet uitdroogt door het reservoir aan de bovenkant zodat je zeker weten genoeg hebt.

Waterproof is de eyeliner ook zeker, ik heb moeite om hem te verwijderen. Het verwijderen lukt wel met een olie reiniger en dan brokkelt hij zeg maar af zoals je wel vaker bij een waterproof eyeliner ziet.

De HEMA Easy Rolling Eyeliner Waterproof kost € 5,00 en is vanaf nu bij de HEMA te koop. Wat vinden jullie van deze ‘gekke’ eyeliner? Zou je het proberen of skip je hem?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

  1. Hmm, hier word ik niet heel enthousiast van haha. Ik vind hem ook wat bobbelig qua resultaat. Denk vooral dat het lastig is om er een goede wing mee te maken. :)

  2. MAC heeft dit volgens mij als één van de eerste merken uitgebracht, leuk zo’n budget variant! Ik kan alleen totaal niet met zo’n wieltje overweg…dat is dan wel weer jammer :-)

  3. Wat een grappig ding! Dit product van de Hema kende ik nog niet. Ik weet niet helemaal of het wieltje is voor mij is, maar het lijkt me het proberen waard! Ik ben benieuwd hoe lang je er mee doet?

  4. Ik vond dit een leuk product maar mijn dochter hat dese oog liner geleent en het rukt nu maar vis!!!! Rukt de oog linner naar vis of heb ik da nou?!

    De regering van de Sovjet-Unie en de Sovjet-Unie in de problemen kunt de auto naar het feest!

  5. Al een tijdje op zoek naar een vol, dun en makkelijk eyeliner. Omdat de kruidvat dicht bij mij zit probeer ik steeds daar. Blijkt Hema het ideale product te hebben. Ditging gelijk helemaal goed. Ik heb nog niet eerder zo’n makkelijke roller gehad. Wat een fantastische eyeliner. Ik heb gelijk ook een blauwe gekocht.

  6. Geweldige eye liner maar zo jammer dat hij niet meer in blauw en groen verkrijgbaar is, zeker als je niet alles kunt verdragen aan de ogen. Telkens als ik een fijn product vind dan gaat het uit de collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *