Zoek
Sluit dit zoekvak.

Hema Dip&Clean Nail Polish Remover

 photo Dipclean_zpsd2466dc0.png

Het is niet nieuw op de markt, maar toch hebben nog veel merken dit ontzettende handige potje niet. Maar nu is er weer een nieuw merk bij die dit ontzettend handige potje, waar ik zelf heel erg fan van ben in haar assortiment heeft toevoegd, thanks Hema! Namelijk een handige dip nagellak remover. Je doet je vinger in het potje, maakt een ronddraaiende beweging en weg is je nagellak en geen gezeur meer met watjes en nagellak remover.

 photo Dipclean1_zps9d9d8ca2.png

De verpakking is lekker Hema achtig, fel gekleurd met de duidelijke Hema letters staat er op aangegeven dat het over een nagellak remover gaat waarin je je nagel moet ‘dippen’.

 photo Dipclean2_zps4464e4a8.png

De nagellak remover heeft een inhoud van 75 ml, wat normaal is voor een dit soort nagellak remover. Ook kan je de ingrediënten zien van het product. Zoals je kan zien zit er aceton in dit product, mocht je dat liever niet hebben dan is dit geen geschikt product voor jou. Zelf heb ik er gelukkig geen enkel probleem mee.

 photo Dipclean3_zpsed40ca54.png

Op de andere kant van het etiket staat een kleine gebruiksaanwijzing. Het verwijderen van je nagellak is nog nooit zo makkelijk geweest en dat kan ik bevestigen want ik ben echt fan van dit soort potjes. En nu Hema met een goedkope budget variant komt ben ik helemaal blij.

 photo Dipclean4_zps4034fbe8.png

Aan de binnenkant van het potje zie je eigenlijk alleen maar een grote spons met in het midden een gat waar je je vinger in moet steken. Omdat in de spons allemaal nagellak remover zit verwijderd het heel makkelijk je nagellak als je een soepele draaiende beweging maakt en na een paar vegen is je nagellak als sneeuw voor de zon verdwenen.

Pas wel op dat met glitter nagellak de glitters wel in het potje blijven zitten en er dus een kans is dat je hem bij een volgende keer gebruiken de glitters aan je vingers zitten. Ook moet je opletten met rode nagellak, de remover veranderd dan helemaal van kleur en de kleurresten blijven dan achter op je vingers. Het is dus ook een kwestie van weer op tijd weggooien als hij gewoon te vies is geworden, maar je kan er zeker een paar maanden mee doen!

 photo Dipclean5_zps83376f47.png

Tijd voor de test, is deze Hema Dip&Clean Nail Polish Remover wel zo fijn? Deze nagellak heeft 2 dikke laagjes en gaan we dus nu verwijderen. De kleur is trouwens KOH in Our Song voor de liefhebbers die het wilden weten.

 photo Dipclean6_zps521bc760.png

Draai een stuk of 5 rondjes…

 photo Dipclean7_zpsff1b3b5f.png

En klaar zijn je nagels. Ze zijn helemaal schoon en voelen prettig aan. Ook heeft deze remover niet een sterke geur maar heb ik het idee dat hij lichtelijk geparfumeerd is, want mijn vingers ruiken na afloop ook subtiel. Ja, deze nagellak remover van Hema is echt een succes en ook nog eens een goede budget variant op alle andere vergelijkbare producten. Hij ligt vanaf nu in de winkels voor € 4,50

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

59 reacties

 1. Super handig! Heb wel eens gehoord dat je hem later met een andere nagellak remover weer opnieuw kan vullen, weet alleen niet of dit werkt..

 2. Oh wat handig! Ik heb hem van Bourjois wel gezien maar nog nooit getest, dit lijkt me erg handig en makkelijk werken. En fijn dat er niet een te sterkte geur aan zit.

 3. Wat een prachtige nagels heb je, Aranka! :-) Zo mooi van lengte en zo netjes gelakt :-) En, je draagt een mooie kleur nagellak. Alleen valt KOH niet binnen mijn budget :-( Fijn dat het potje nagellakremover zijn werk doet. Binnenkort maar eens een bezoekje brengen aan Hema.

 4. Wauw! Hij klinkt erg goed. Ik ga deze sowieso halen! Ik haat het gepruts met al die watjes en nagellak remover dat overal zit, behalve op de watjes..

 5. Wauw, dit klinkt goed. Hij is ongeveer de helft van de prijs van die van de Sephora. Met dat de Sephora weg gaat, weet ik nu waar ik mijne ga halen. :)

 6. Het lijkt mij echt hét product voor glitter nagellak. Ik heb er één gehad van Essence , maar met een spons lijkt mij fijner :D

 7. Super! Ik heb zowel die van Sephora als Bourjois geprobeerd en vond die van Sephora het fijnst. Die van Bourjois vond ik echt vreselijk.. Dus ben benieuwd naar deze!

 8. Oehh klinkt supergoed! Ik heb er zelf eentje van Essence (eigenlijk voor nepnagels geloof ik) maar om de een of andere reden gebruik ik die dus nooit, haha. Een acetonvrije variant zou misschien ook nog wel handig zijn…
  ‘Omdat in de spons allemaal nagellak remover zit verwijderd het heel makkelijk je nagellak …’ –> verwijdert & ‘… de remover veranderd dan helemaal van kleur …’ –> verandert.

 9. Ik heb hem sinds gisteren en ik ben echt MEGAFAN! Werkt supergoed! Hij is in België wel 1euro duurder dan in Nederland.

 10. Een fijne vervanger voor die van mij van essence die niet meer wordt verkocht(??!?!?!?!). Ik vond die van sephora en bourjois een beetje prijzig voor zoiets. Maar deze vult het gat!

 11. Hij lijkt me wel fijn, alleen vind ik het jammer dat er Aceton in zit, ik gebruik nu die van Bourjois :) Het is zo fijn zo’n potje :)

 12. Ik heb de “Bourjois” versie.. deze wil ik ook graag proberen, maar hier in Belgie nog niet gespot!
  Eefje

 13. ik vind m fijn! moet wel wat meer dan 5 rondjes draaien! maarrr het gaat er helemaal af en mn nagels ruiken heerlijk…. echt een aanrader!

 14. super handig, een soort frambozen geur zit eraan vindt ik. Wel lekker! vooral voor glitternagellak vindt ik hem ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *