Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Hema Chalky Eyeshader

 photo Chalk_zps1d463bcf.png

Ben jij al helemaal klaar voor de lente en de zomer? Ja? Goedzo, maar met deze potloodjes heb je er nog veel meer zin in en maak je je look helemaal af voor de zonnige dagen. Ik heb het natuurlijk over de Chalky Eyeshader potloodjes van de Hema, die tijdelijk in het assortiment zitten, speciaal voor de zomer en herfst. Benieuwd wat je allemaal met deze leuke potloodjes kan? Kijk dan zeker eventjes mee!

 photo Chalk1_zps7117537a.png

De potloodjes zijn er in 5 vrolijke kleurtjes, ze hebben helaas geen namen maar wel een nummertje. Ze hebben een mooie matte finish en brengen super makkelijk aan omdat ze zo romig zijn. Ik was eerst een beetje bang dat ze daardoor niet al te lang bleven zitten, maar dat is niet het geval.

 photo Chalk2_zps363f9466.png

 photo Chalk3_zpsa66ce6df.png

De potloodjes zijn lekker dik en iets langer dan je middelvinger. Je zult er dus zeker een hele tijd mee doen. En als je punt op is kan  je hem makkelijk eventjes bijslijpen. Ook handig is dat ze allemaal een goed passende dop hebben zodat die er niet om de havenklap af valt.

 photo Chalk4_zps902a3b5f.png

De Chalky Eyeshaders brengen echt super makkelijk aan en geven meteen super veel pigmentatie. Daar was ik echt meteen van onder de indruk. Je brengt het heel gemakkelijk aan op de huid en zelfs de waterlijn is geen enkel probleem voor deze potloden. Ze blijven perfect zitten en met het er af halen moest ik zelfs grondig boenen om het schoon te krijgen. Ik ben helemaal fan van deze potloodjes, wat ze zijn helemaal vrolijk, budgetproof en ze doen ook nog eens fantastisch hun werk!

Je kan ze trouwens ook gewoon als oogschaduw gebruiken, maar dan vind ik het wel fijn om daar eventjes een basis onder aan te brengen omdat ze dan beter blijven zitten, omdat je oogleden natuurlijk een stukje vetter zijn dan de wimperrand.

 photo Chalk5_zpscae7b72e.png

Ben je dus op zoek naar vrolijke zomerse tinten oogpotlood, dan zit je met deze potloodjes van de Hema zeker helemaal goed. Ze zijn nu bij de Hema te koop voor € 3,00 per stuk. Voor dat geld kan je ze zeker niet laten liggen.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

  1. Ik had er een gekocht, maar daarna besefte ik me dat ik helemaal geen puntenslijper heb waar hij in past xD

  2. Ik zou ze het liefst allemaal hebben, maar mag dat op dit moment niet. Misschien dat ik er eentje ga kiezen, maar ik zou niet weten hoe…

  3. Haha ik heb een puntenslijper hiervoor gehaald bij de hema zelf, en daar past die ook niet in! Ze zijn inderaad zo prachtig!

  4. Leuke vrolijke kleurtjes. Moet zeggen dat Hema toch altijd wel erg leuke make-up verkoopt.

  5. Hele leuke kleurtjes! Ik vind dat Hema echt goed bezig is de laatste tijd. Ze gaan qua mode, maar ook vooral make-up goed met de tijd mee en ook nog eens goede pigmentatie! Go Hema!

  6. Ik zag ze laatst ook al liggen, maar moest toen nogal snel dus heb ze laten liggen. Volgende keer ga ik ze nog eens grondig bekijken..Maar ze klinken goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *