Hema Blush 02

Een van mijn eerste blushes was deze van de Hema, een hele fijne mooie roze blush met een mooi glitter effect. Het is een fijne mooie goedkope blush met een heel erg mooi effect! Echt een aanrader dus als je een mooie budget blush zoekt!

De blush van de Hema is in nummer 02 en is gewoon overal bij de Hema te koop. Ik vind het een erg fijne blush, er komt redelijk pigment vanaf en er zit ook nog eens heel veel in, wel 7 gram en in een MAC blush van 23 euro zit maar de helft! Voor deze blush betaal je dan ook maar 4,99 wat echt geen geld is voor de hoeveelheid die erin in. Je kunt deze blush nat en droog gebruiken zoals de verpakking zegt. Wil je een beetje natuurlijk dan moet je hem gewoon droog gebruiken maar wil je echt een knal kleur dan adviseren ze je om hem op een vochtige huid aan te brengen.

Hier zie je een swatch van de blush op een gewone dorge huid, zoals je ziet is hij mooi natuurlijk roze met een mooie zilveren shimmer er in! In de zomer met de zon vind ik er soms een beetje teveel shimmer in zitten maar dat is mijn mening! Dit is echt een perfecte budget blush, dus als je hem nog niet had dit is echt zeker een aanrader!

De Hema blush is te koop bij de Hema voor € 4,99

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Silva
  12 december 2010 at 11:05

  Klinkt heel goed, ik zoek ook al een budgetblush, dus dit ga ik eens halen!

 • Reply
  Axelle
  12 december 2010 at 11:08

  Heb vaak getwijfeld of ik hem niet zou kopen en tot nu toe nooit gedaan miss moet daar maar eens verandering in komen ! :) xx

 • Reply
  Kim
  12 december 2010 at 19:22

  Heb ik ook! Ik vind hem supermooi, maar op dit moment meer fan van nummer 01 :) staat iets frisser. Heb ze nu overigens alle 3 (de mooiste natuurlijk, even nummer 03 overgeslagen want ik hoef geen bronzer)

 • Laat een reactie achter