Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

HEMA heeft vanaf gisteren een aantal nieuwe make-up items in het assortiment. Niet geheel nieuwe producten, maar hardlopers die er een nieuwe kleur of kleuren bij hebben gekregen. Sinds kort heeft HEMA ontzettend leuke oogschaduw paletten in het assortiment en daar komt vanaf deze week een nieuwe variant bij: Be A Natural. De naam zegt het al, een heel erg natuurlijk oogschaduw palette zonder shimmers!

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

HEMA is het make-up assortiment grondig onder handen aan het nemen en ik vind dat ze zich de afgelopen jaren enorm verbeterd hebben. Ze hebben nu zeker een aantal prachtige producten voor een fijne prijs die het geweldig doen. De oogschaduw paletten zijn één van de laatste toevoegingen geweest maar gaan ook als een trein. Ook niet zo gek, ze hebben een goede pigmentatie en kosten maar € 7,50.

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

Het palette heeft een strakke zwarte vormgeving, wat standaard is bij HEMA. Niet al te veel poespas en het ziet er gewoon prima uit. Het doosje is gemaakt van kwalitatief sterk materiaal en is erg handzaam omdat hij lekker compact is gebleven. Een prima basic als je het mij vraagt.

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

De kleuren in het palette doen me eigenlijk meteen een beetje aan het Urban Decay Naked Basics palette denken. Die kleuren zijn ook heel nude en bevatten ook geen glans of shimmer. Als je het mij vraagt vind ik de kleuren wel een beetje erg dicht bij elkaar liggen, maar misschien valt dat wel helemaal anders uit op de huid. De kleuren passen voor de rest wel erg goed bij elkaar, je kunt ze goed combineren.

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

Als je goed kijkt is in dit palette vooral voor wat koelere tinten gekozen. De kleuren van dichtbij wijken toch wat meer van elkaar af dan dat je het vanaf een afstandje bekijkt. Ik vind de kleuren goed gekozen, dit zijn wel echte basic natuurlijke tinten waar iedereen mee uit de voeten kan. Of het je voorkeur is, dat is natuurlijk persoonlijk.

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

De pans van het oogschaduw palette zijn lekker groot zodat je er makkelijk met een kwast of vinger in kan. De oogschaduws zijn romig en geven prima product af. Alleen de swatches vond ik toch wel een beetje tegenvallen. De eerste twee kleuren zie je helemaal niets terug op de huid. Nou moet ik ook meegeven dat deze wel heel erg licht waren en met een matte finish er vaker niets van over blijft.

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

Maar ook op het ooglid blijft er vrij weinig van over. De kleur wat de oogschaduws nog hadden verdwijnt zo goed als tijdens het blenden. Toen ik de eerste kleur (de tweede kleur van rechts) aanbracht op mijn gehele ooglid dacht ik, dit kan nog wel wat worden. Maar toen ik aan het werk ging in de crease met een andere kleur bleef er niets van over, helaas.

HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette

Als je fan bent van echte matte oogschaduw met wel een heel natuurlijk effect, dan is wellicht dit palette iets voor jou. Hou je toch wat meer van intensiteit bij je matte kleuren, dan kun je dit palette beter skippen. Maar eerlijk is eerlijk, hebben jullie ooit een goed kwalitatief matte palette gezien in een budget variant? Ik denk dat als je voor matte oogschaduw wilt gaan, je toch echt in de dieper buidel moet tasten voor Urban Decay, Too Faced, Tarte en dat soort merken.

Het HEMA Be A Natural Eyeshadow Nude Palette is vanaf deze week voor € 7,50 bij de HEMA filialen met een beauty afdeling te koop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Zo jammer he, dat is nou altijd bij van die leuke nude paletten! Blijft niets van over op je ogen inderdaad:( Dat is denk ik ook de reden dat ik geen nude meer koop, als ik mijn geld uitgeef aan oogschaduw wil ik het ook wel kunnen zien!;P

 2. Wat een fijne en duidelijke review
  Top dat je zo eerlijk bent
  Hiedoor kan je echt een keuze maken of je voor high end of budget wilt gaan.

 3. Jammer dat de pigmentatie van oogschaduwpalletes van budgetmerken nog steeds niet echt goed is! Geef mij dan inderdaad maar mijn Urban Decay Basics palette!

 4. Jammer van de pigmentatie anders was dit een hele mooie budget optie geweest! Ik heb de naked 2 basics en die lijkt er heel erg op qua kleur.

 5. In het doosje zien de kleuren er heel mooi uit, jammer dat de pay-off wat minder is. Meestal vind ik hema make-up fijn, dus dit valt wel tegen.

 6. Valt een beetje tegen. Ik had veel meer pigmentatie verwacht van de Hema. Erg jammer. De kleuren zijn on de verpakking wel erg mooi.
  Liefs,
  Elles

 7. Tot nu toe vind ik dat van budgetmerken alleen Makeuprevolution een paar goede paletten heeft met matte oogschaduws

 8. Wat jammer dat de kleuren tegenvallen qua pigmentatie! En ik vind het ook wel jammer dat het pallete eigenlijk alleen maar koele kleuren bevat, aangezien ik zelf een wat warmere ondertoon heb. Jammer de bammer hahha! Liefs

 9. HEMA heeft ook de wenkbrauwpotloden aangepast en niet ten goede; ik ben er helemaal niet meer tevreden over! Jammer hoor, want ze waren zo goed en nu moet ik op zoek naar een alternatief :-(

 10. Jeetje, er blijft werkelijk helemaal niets over van deze kleuren op je ooglid. Wat ontzettend jammer want het ziet er wel uit als een heel mooi basic palette.

 11. Jammer dat het palette tegenvalt! Ik ben nog opzoek naar een mooie palette met matte kleuren en bij de budgetproducten helaas nog geen tegengekomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *