Search
Close this search box.

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

Het is tijd voor de eerste HEMA B.A.E. make-up review en ik heb er zin in. Het nieuwe beautylabel van de HEMA heeft ontzettend veel leuke en mooie producten en ik laat jullie als eerst het Sunset palette zien met daarin 9 verschillende kleuren oogschaduw.

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette
HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

Volgen jullie mij al op Instagram?

De producten van B.A.E. zien er allemaal heel erg hip en jong uit. Dit leuke oogschaduw doosje is gemaakt van karton en voelt best stevig aan. Hij sluit door middel van een magnetische sluiting en heeft aan de binnenkant 9 kleuren oogschaduw. Op het doosje zelf staan verschillende kleuren afgebeeld op de deksel en ik neem aan dat dat ook de kleuren zijn die in het palette zitten.

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

En zo ziet de binnenkant van het palette eruit, het palette bestaat uit negen natuurlijke tinten met een bruine en roze toon. Ik vind de kleuren erg mooi en zijn denk ik ook erg mooi te combineren. Wel zijn de kleuren op de verpakking wat feller afgebeeld dan dat ze echt zijn. Ze zijn in het echt wat meer flets en subtiel, ook vind ik de diversiteit aan kleuren een beetje tegenvallen.

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

Het palette is vrij groot en wat aan de dikke kant, terwijl dat niet echt nodig is, de oogschaduws liggen heel erg ver in het doosje en dat kan wel eens vervelend zijn. Ook zijn de pans niet heel erg groot, ze bevatten maar 1,25 gram en dat is niet veel.

Naast de kleuren oogschaduw heeft het palette nog een handig spiegeltje in de deksel zitten, dat vind ik altijd wel prettig. Laten we naar de swatches gaan kijken.

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

En dit zijn alle swatches op een rijtje en ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje teleurgesteld ben. De kleuren hebben geen hele goede pigmentatie en lijken allemaal wel heel erg op elkaar. Jammer, want laatst had HEMA prachtige oogschaduw paletten uitgebracht met fantastische pigmentatie, dat is hier niet helemaal gelukt.

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette
HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

Voor de look heb ik de meest uiteenlopende kleuren gebruikt om er nog wat van te maken en dat is redelijk gelukt, maar toch blijft het wat flets en de kleuren vervagen nog meer tijdens het blenden.

HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette

Ik vind het jammer om te zeggen, maar het eerste product dat ik uitprobeer van B.A.E. vind ik wel een beetje tegenvallen. De kleuren hebben niet een geweldige pigmentatie en lijken daardoor heel erg op elkaar. Daarbij vind ik het palette er een beetje als kindermake-up uitzien en kost het nog behoorlijk wat. Het HEMA B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette is voor € 12,50 bij de HEMA en online te koop. Wat vinden jullie van dit palette?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Echt heel erg jammer! Ik ben heel benieuwd naar de nieuwe collectie. Vind inderdaad de kleuren heel erg op elkaar lijken en pigmentatie is matig helaas. Bedankt voor de review! Heel erg benieuwd naar de rest.

  2. De verpakkingen van deze nieuwe lijn zien er tof uit, maar heb in de winkel een aantal producten staan swatchen en was toch wel beetje teleurgesteld. Ik heb zelf drie lipproducten gekocht en hoop dat daar de kwaliteit toch iets beter van is x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *