Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

Na niet zo een enthousiaste kennismaking met het nieuwe beautymerk B.A.E. van de HEMA is het tijd voor een volgend product. Gelukkig bevat het assortiment ontzettend veel beautyproducten en is er keus genoeg voor een review. Vandaag review ik de B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation zien waar ik heel erg benieuwd naar ben!

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

Volgen jullie mij al op Instagram?

De foundation zit in een schattige kleine verpakking waarvan je eerder zou denken dat het een primer is dan een foundation. De inhoud is dan ook wat minder dan een normale foundation, namelijk 27 ml (maar 3 ml minder). Ik vind de verpakking er wel leuk en speels uitzien, daar heb ik niets op aan te merken. Hij is ook handig mee te nemen, hij is licht en neemt weinig ruimte in beslag. Fijn als je veel onderweg of aan het reizen bent, een glazen fles foundation weegt al snel wat.

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

Echt heel erg veel achtergrondinformatie kan ik niet vinden over het product, maar dit is wat belooft wordt: “Deze shake up skin tint heeft een zijdezachte structuur, biedt hoge dekking en een langdurig matterend effect op de huid. Eerst even schudden voor gebruik.”

Goed, hij moet dus voor een goede dekking zorgen en mijn huid langdurig matteren. Ik ben heel erg benieuwd in combinatie met mijn vette huid. In totaal zijn er trouwens 6 kleuren en ik kocht 02 Warm Sun. Toen ik de producten kocht waren er nog geen testers en heb deze kleur dus maar op de gok meegenomen. De kleuren variëren trouwens wel van licht tot vrij donker, dat vind ik positief!

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

Zoals ik al zei vind ik de verpakking fijn. Hij is klein, handzaam en handig in gebruik. De verpakking is van plastic gemaakt en heeft een klein tuutje waar de foundation uit komt door in de verpakking te knijpen. De foundation komt er makkelijk en gedoseerd uit. Alleen ik denk wel dat de laatste beetjes er moeilijker uit komen.

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

HEMA omschrijft de foundation inderdaad goed, het is een hele lichte en vloeibare foundation. Ik gok zo dat de kleur voor mij ook goed is. De foundation heeft verder geen speciale geur en ruikt een beetje naar het typische chemische foundation luchtje. Laten we gaan kijken hoe de foundation het op mijn gezicht doet.

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

Mijn gezicht zonder make-up.

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

Mijn gezicht met alleen de HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation.

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

Mijn gezicht met alle make-up. Ik moet zeggen dat ik wel enthousiast over deze foundation ben. Hij brengt makkelijk en natuurlijk aan en zorgt voor en mooi en egaal effect. De kleur is gelukkig goed gegokt en staat prima. De roodheden zijn verdwenen door de foundation en hij heeft inderdaad een matte finish.

Of ik het echt een hele dekkende foundation vind weet ik niet, ik vind het eerder een medium dekking, misschien kun je hem opbouwen maar voor mij is dit helemaal prima.

HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation

De houdbaarheid van de foundation is normaal voor mij. In combinatie met mijn vette huid smelt elke foundation van mijn huid, maar deze houdt het niet minder lang vol dan andere foundations en laat het zelfs wat langer mat dan normaal.

Mijn eerste ervaring met het B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette was niet heel positief, maar deze foundation maakt dat gelukkig weer goed. Het is wat mij betreft een fijne basic foundation die je ook gemakkelijk mee kunt nemen.

De HEMA B.A.E. Shake Up Skin Tint Ultra-Lightweight Foundation kost maar € 5,50 en is te koop bij alle HEMA filialen en online in de webshop. Wat vinden jullie van deze foundation?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Fijn dit te lezen! Ik heb namelijk ook een vette T-zone. Dit onthoud ik voor wanneer m’n Catrice-foundation op is (wat waarschijnlijk nog een eeuwigheid op zich laat wachten, aangezien ik amper foundation gebruik ?).

  2. Wat jammer dat er nog geen testers waren toen je de foundation kocht. Gelukkig pakte de tint goed uit op je huid. Fijn dat de substantie in een plastic flesje zit. Helaas minder goed voor het milieu dan glas, maar wel prettiger in de badkamer en/of mee te nemen op reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *