Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA B.A.E. Pick Me Up! Eye Shadow Palette

Automatische concepten

Ik heb jullie al heel wat items uit de nieuwe make-up collectie B.A.E. van de HEMA laten zien maar dit palette lag nog op mij te wachten voor een review. Ik liet jullie natuurlijk al het grotere B.A.E. Sunset Eyeshadow Palette zien waar ik niet zo tevreden over was, zou HEMA B.A.E. Pick Me Up! Eye Shadow Palette beter aanslaan?

Automatische concepten
Automatische concepten

De verpakking ziet er lekker vrolijk uit met het pastelroze kleurtje. Wel voelt het wat licht en goedkoop aan door het plastic, maar zelf hecht ik daar niet echt heel erg veel waarde aan. Je hebt in totaal vier verschillende paletten met andere kleuren en dit is het Pick Me Up! palette met daarin natuurlijke roze en groene tinten.

Ik vind het leuk dat HEMA niet voor de meest veilige en standaard kleuren kiest, ze zijn juist net even wat anders maar toch heel goed draagbaar. Ook het formaat van het palette is erg fijn want je stopt hem zo in je make-up tasje voor onderweg of op vakantie.

Automatische concepten
Automatische concepten

Het palette bevat zes verschillende kleuren oogschaduw en ze beloven volgens de verpakking fluweel zacht te zijn. Dat klopt inderdaad, de oogschaduw is echt heel erg zacht en geeft meteen een goede hoeveelheid kleur af, daar ben ik enthousiast over!

In het palette zitten drie matte en drie glanzende kleuren en ik vind het leuk dat dit afgewisseld wordt met elkaar. Ondanks dat de kleuren best divers zijn passen ze heel erg goed bij elkaar en als je ze combineert dat je ook niet zo een standaard combinatie krijgt, dat vind ik vooral erg leuk!

Automatische concepten

Dit zijn de swatches van de kleuren van links naar rechts. Je ziet de matten en glanzende kleuren om en om. Ik moet zeggen dat ik erg onder de indruk ben van de swatches van het HEMA B.A.E. Pick Me Up! Eye Shadow Palette. De matte kleuren hebben ook een vrij goede pigmentatie (lijkt misschien niet zo, maar de matte kleuren zijn van zichzelf ook erg licht). Ja, ik ben hierover enthousiast.

Automatische concepten
Automatische concepten

En de look met het HEMA B.A.E. Pick Me Up! Eye Shadow Palette. Ik moet zeggen dat de kleuren natuurlijk wel wat licht zijn in het palette dus dat het geen knallende look wordt, maar ik vind het er wel heel erg mooi uitzien. De kleuren blenden goed, brengen fijn aan en vervagen amper tijdens het blenden. Ook de combinatie vind ik erg leuk en niet zo standaard.

Automatische concepten

Over het Sunset oogschaduw palette was ik niet echt te spreken, maar dit leuke palette maak heel veel goed. Goede kwaliteit, handzaam en leuke kleuren, wat wil je nog meer?

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten want het HEMA B.A.E. Pick Me Up! Eye Shadow Palette kost € 7,50 en is te koop bij de HEMA en online.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *