Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA B.A.E. Mermaid Highlight Palette

Automatische concepten

Ik blijf het leuk vinden het nieuwe merk B.A.E. van de HEMA te reviewen. Ze hebben mooie en leuke producten in het assortiment waar ik gewoon erg benieuwd naar ben. Dit keer laat ik jullie het B.A.E. Mermaid Highlight Palette zien met daarin drie verschillende kleuren highlighter.

Automatische concepten
Automatische concepten

Op het eerste gezicht vind ik het palette er erg leuk, jong en speels uitzien. Het product zit verpakt in een stevig kartonnen doosje. De highlighters bevatten per stuk 4 gram wat niet heel erg veel is, maar netjes qua inhoud voor een palette. Het leuke is ook dat de verpakking een holografisch patroontje heeft, past perfect bij de zeemeermin vibe.

Automatische concepten
Automatische concepten

Het palette heeft drie verschillende kleuren highlighter:

  • Magic Tail – zacht roze
  • Gold Reef – goud
  • Twinkle Scales – zacht goud

Ik vind de kleuren mooi gekozen maar denk wel dat ze meer geschikt zijn voor mensen met een lichte huidskleur, anders zijn ze wel heel erg flets denk ik. Het palette heeft voor de rest geen spiegeltje in de deksel wat ik eigenlijk wel verwacht had, maar ik mis het persoonlijk niet echt.

Automatische concepten

Hier zie je de swatches van de kleuren Magic Tail, Gold Reef en Twinkle Stars. De highlighters hebben een mooie glans en ik vind ze niet echt poederig overkomen, wat je vaak wel ziet met goedkopere highlighters. Ze geven makkelijk pigment af en doen het goed op de huid, ben benieuwd hoe het is als je ze aanbrengt met een kwast en blend.

Automatische concepten

Maar helaas zie je amper wat terug van de highlighters op de huid. Ze blenden helemaal weg waardoor er niet veel van de glans overblijft. Je moet hem dus heel ruim aanbrengen om het gewenste effect te krijgen en dat is jammer.

Automatische concepten

Zoals je hier kan zien valt de highlighter ook een beetje weg, jammer!

Automatische concepten

Helaas, over het HEMA B.A.E. Mermaid Highlight Palette ben ik wat minder enthousiast. Het is een mooi palette en het ziet er leuk uit, mede de swatches. Maar op het gezicht tijdens het blenden blijft er weinig van over. Het HEMA B.A.E. Mermaid Highlight Palette kost € 10,- en is te koop bij de HEMA en online. Ik denk dat je voor dat geld wel mooiere highlighters kunt vinden.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Zo jammer dat veel producten uit de B.A.E. lijn er top uitzien, maar de kwaliteit gewoon matig is en dat zeker voor dat geld. Er zijn dan zoveel betere opties in de drogisterijen verkrijgbaar, toch wel beetje een gemiste kans van Hema x

  2. hallo Aranka!
    Ik was laatst bij de action en heb echt een supermooi intens gepigmenteerd oogschaduwpalet gescoord (in een blikken verpakking, ik heb de roze gekocht met fellere metallic kleuren maar ook met matte transition shades)!! Je moet zeker eens een kijkje nemen ik was echt onder de indruk!! En het was maar 3 euro

  3. Dat ziet er zeker eigenlijk gewoon slecht uit voor het geld dat je ervoor betaalt. Goedkopere en betere zijn er sowieso! Ik gebruik zelf vaak van Catrice 3D glow highlighter en een van Makeup Revolution en beiden zijn nog onder een tientje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *