Zoek
Sluit dit zoekvak.

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

De laatste tijd komen er vaak reviews van nieuwe mascara’s voorbij en vandaag laat ik jullie de Lash In A Tube mascara van B.A.E. zien. Een speelse mascara in een tube verpakking die er op het eerste gezicht heel erg leuk uitziet. Hij belooft volume en dat hij goed blijft zitten, maar is dat ook echt zo?

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ik moet eerlijk zeggen dat ik deze mascara er vooral heel erg leuk uit vind zien in een tube verpakking, voor de rest pakt de mascara mij nog niet echt. Echt veel informatie over het product kan ik ook niet vinden behalve de tekst die er op staat. Het is dus een mascara die volume belooft, smudge-proof is en lang blijft zitten.

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

Op de achterkant vind je nog wat meer informatie (vrijwel hetzelfde wat voorop staat) en de inhoud van 11 ml wat nog best veel is voor een mascara. Ook zie ik nog klein op de verpakking staan dat de mascara vegan is en dus ook voor dit merk geldt dat het dierproefvrij is.

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

De mascara zelf heeft een heel normaal en simpel borsteltje, dat vind ik stiekem een beetje jammer omdat dat nooit echt veel volume geeft. Dat normale en simpele borsteltje zorgt vaak voor een beetje lengte en dat is het dan ook wel. Wel zit er redelijk wat product op het borsteltje wat mij wat positiever maakt. Laten we gaan kijken hoe de mascara uitpakt op mijn wimpers.

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

Mijn wimpers zonder mascara.

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

Mijn wimpers met de HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara. Ik moet eerlijk toegeven, al had ik er niet heel erg veel van verwacht, hij geeft toch nog aardig veel volume!

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

De mascara valt me eigenlijk niet tegen, het geeft een mooi natuurlijk resultaat met zeker zichtbaar volume. Ik moet er wel eerlijk bij zeggen dat het voor mij niet genoeg volume is, maar niet iedereen wil natuurlijk zoveel volume hebben. De mascara brengt gemakkelijk aan en na een paar keer strijken over de wimpers heb je al dit resultaat.

Het enige nadeel is wel dat ik hem niet echt long-lasting vind. Hij gaat gelukkig niet uitlopen of geeft panda ogen, maar hij brokkelt wel wat af en dat zie je aan het eind van de dag onder je ogen terug.

HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara

Ik vind de HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara een prima mascara voor als je van natuurlijke wimpers met wat volume houdt. Ben je echt opzoek naar veel volume zou ik deze mascara skippen. De HEMA B.A.E. Lash In A Tube Volume Mascara is te koop voor € 6,00 bij de HEMA en online. Mocht je van waterproof houden is er trouwens ook nog een waterproof variant te koop.

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Wat een bijzondere verpakking! En het effect valt mij ook echt niet tegen. Ik denk dat ik mijn huidige mascara van Essence net wat fijner vind, maar ga dit merk wel zeker onthouden.

  2. mascara? hahah ik had die tubes ook zien liggen maar ik doe nooit wat met tubes maar weet ik veel dat het mascara was haha nou weer terug dus want het lijkt mij wel wat. ik heb wel het serum mee genomen voor je wimpers dus ben benieuwd wat dat doet. vind deze lijn eerlijk gezegd wel fijn

  3. Ik vind deze eigenlijk ook wel een beetje tegenvallen. De andere mascara had ik gekocht en een review over geschreven, maar die viel me eerlijk gezegd ook wel tegen. Ik heb betere gezien.

  4. Best een aardige mascara maar ik zou er zelf niet echt warm voor lopen. Ik denk dat er veel meer mascara’s op de markt zijn in deze prijsklasse met meer effect en die langer blijven zitten. Maargoed, als je van een natuurlijke wimper houdt is deze zeker mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *