Zoeken
Sluit dit zoekvak.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

We gaan gewoon lekker door met het reviewen van de nieuwe HEMA B.A.E. make-up collectie. Ik liet jullie van de week al een oogschaduw palette en een foudation zien, nu is het de beurt aan deze dry matte liquid lipstick. In totaal zijn er 8 verschillende kleuren en ik laat je er 3 zien.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

Volgen jullie mij al op Instagram?

Ten eerste vind ik deze producten er heel erg leuk uitzien. Iedereen zegt dat de verpakkingen heel erg op Glossier lijken, maar ik vind ze ook wel wat weg hebben van MAC, vooral deze dry matte liquid lipstick. De eerste indruk is bij mij in ieder geval goed, mooie stevige en degelijke verpakkingen met een leuke roze touch.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

Echt veel informatie kan ik niet over deze dry matte liquid lipstick (in de webshop ook wel B.A.E. vloeibare lippenstift genoemd) niet vinden maar ze beloven een intens gepigmenteerd te zijn en hebben een matte finish. Klinkt goed een matte finish en naar die goede pigmentatie ben ik ook wel erg benieuwd. Ik weet wel dat de HEMA Matt Lip Cream toen een waar succes was maar wel wat trekkerig aanvoelde op de lippen. Ben benieuwd hoe dat hierbij is.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

Als ik de applicator uit de verpakking draai valt me meteen de vorm van de applicator op, die is anders dan normaal. Hij is naar achteren gebogen en heeft een hartvormige vorm, interessant! Ik kan je nu alvast vertellen dat ik deze vorm erg prettig vind en je hier echt heel makkelijk de lipstick mee kunt aanbrengen, erg fijn!

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

Van links naar rechts zie je de kleuren: Pop Diva, For You en True Kiss. Ik ben onder de indruk (ze zijn hier alleen nog niet mat opgedroogd, op de lippen zo wel) van de pigmentatie, ziet er echt goed en dekkend uit. De kleuren vind ik trouwens ook erg mooi.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

True Kiss

Dit is mijn favoriete kleur, een mooie oud roze kleur met een warme ondertoon. Hij staat me ook erg goed al zeg ik het zelf.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

For You

Ook For You vind ik een mooie kleur met een wat koelere ondertoon. Hij maakt mij een beetje bleekjes maar alsnog vind ik het een mooie kleur.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

Pop Diva

In de verpakking vond ik Pop Diva de mooiste kleur, alleen ik vind hem net iets te heftig op mijn lippen als ik eerlijk ben. Misschien is dit een mooiere kleur als je iets meer gebruind bent.

HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick

Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik enthousiast ben over de HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipstick. Ze hebben 8 mooie tinten, dekken goed, voelen comfortabel en niet droog aan op de lippen, brengen makkelijk aan en blijven ook nog eens heel erg goed zitten. Ik denk dat dit misschien wel de fijnste liquid lipsticks zijn die ik heb geprobeerd.

De HEMA B.A.E. Dry Matte Liquid Lipsticks kosten € 5,50 per stuk en zijn bij alle HEMA filialen te koop en online. Wat vinden jullie van deze liquid lipsticks?

Dit artikel bevat zelf gekochte producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. De formule klinkt erg goed! Binnenkort maar eens eentje proberen. Ik ga denk ik ook voor True Kiss – of anders Hotcouture. Die donkere kan nog wel, nu het nog eventjes winter is. ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *