HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water

Tom Ford Noir Pour Femme

Micellair water is een grote hype op het gebied van gezichtsreiniging. Ook niet zo gek, want het werkt als een tierelier en is ook nog eens goed betaalbaar. Zelf ben ik ook helemaal gek op micellair water en gebruik het iedere dag. Elk merk heeft tegenwoordig wel haar eigen micellair water, maar HEMA had er nog geen. Ik kreeg er eentje opgestuurd en was natuurlijk erg nieuwsgierig en testte het meteen uit!

Tom Ford Noir Pour Femme

Ik heb al heel wat micellaire waters getest en heb zo mijn favorieten. Mijn ultieme favoriet is nu wel die van Bioderma, maar een goed betaalbaar alternatief is die van Garnier. Maar vanaf nu is daar dus ook een micellaire reiniger van HEMA bijgekomen die er ontzettend strak en hip uitziet. Ik vind echt dat HEMA er goed aan heeft gedaan alle verpakkingen te veranderen.

Tom Ford Noir Pour Femme

Het micellaire water vind je in de standaard lijn van HEMA, de it’s my beautiful skin day lijn die voor alle huidtypen geschikt is. De flacon heeft een inhoud van 250 ml en is van stevig doorzichtig plastic gemaakt. Ik vind hem er erg mooi en strak uitzien, wat perfect bij het product past.

Tom Ford Noir Pour Femme

Micellaire waters staan erom bekend dat ze goed en grondig je zicht reinigen van vuil en andere stoffen die daar niet thuis horen. Het heeft ook een verzachtende werking voor het gezicht zodat hij prettig aanvoelt na het reinigen. Het gebruik is trouwens heel erg simpel, even wat aanbrengen op een watje en dan je gezicht, ogen en lippen er mee schoonmaken. Hij is geheel geurloos dus ruikt ook niet vervelend.

Tom Ford Noir Pour Femme

De ingrediënten zien er echt prima uit, geen gekke dingen. Ook fijn om te weten is dat het micellair water vrij is van alcohol, parfum en kleurstoffen. Dat is fijn, want alcohol zie je nog wel vaak terug komen in de micellaire reinigers.

Tom Ford Noir Pour Femme

De verpakking gaat open door een draaidop en daaronder vinden we een kleine opening waar het micellaire water gedoseerd doorheen kan. Zelf vind ik een draaidop met dit soort producten niet de beste oplossing. Ik heb liever een pompje of een klikdop. Want die dop valt bij mij 9 van de 10 keer op de grond en rolt weer onder een kastje, niet heel handig.

Tom Ford Noir Pour Femme

Maar hoe gaat het reinigen met dit product? Daar kan ik snel antwoord op geven, dat gaat goed! Ik merk wel verschil met mijn huidige micellaire water van Bioderma, die neemt net even wat sneller het vuil op. Met deze moet je echt even een paar keer vaker vegen, maar daarna is de make-up wel goed verdwenen. Mijn huid voelt na het reinigen erg prettig aan, totaal niet trekkerig of droog. Hij doet dus zeker goed zijn werk, maar het kán sneller.

Tom Ford Noir Pour Femme

Maar eigenlijk heb ik helemaal niets te klagen, want hij kost maar € 2,00 en dat is een hele schappelijke prijs! Hij doet wat het belooft, hij haalt mijn vuil en make-up goed weg, maakt er geen kliederboel van en voelt prettig aan op de huid en ogen zonder te irriteren. De HEMA 3 in 1 Micellair Cleansing Water is vanaf deze week te koop bij de HEMA en online in hun webshop. Gaan jullie deze proberen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

36 reacties

 • Reply
  Xenia
  12 januari 2016 at 15:14

  Lijkt me een fijn product, zeker voor zo’n fijn prijsje!

 • Reply
  chucky1012
  12 januari 2016 at 15:16

  Goede review!
  Nu dit te koop is ga ik eens kopen.
  Fijn dat er geen parfum in het product zit.
  Ben er benieuwd naar.

 • Reply
  Romi
  12 januari 2016 at 15:20

  Hoi Aranka,

  Mag ik wat opbouwende kritiek geven? Ik vind het altijd een beetje storend dat ik meerdere keren naar een zelfde foto zit te kijken, die net iets hoger of lager genomen is. In dit artikel ook: 5 foto’s van het flesje voor het plantje, het is een beetje nietszeggend. Ik zou dan liever een voor en na foto van je make-up afhalen willen zien en jouw mening op hoe die het doet met waterproof make-up.

  Verder vind ik je site heel leuk hoor

  • Reply
   Aranka
   12 januari 2016 at 20:34

   Goede tip! Ik ga daar de volgende keer rekening mee houden :)! Dankjewel voor je duidelijke feedback.

 • Reply
  Mariska
  12 januari 2016 at 15:23

  Precies hier was ik al benieuwd naar! Had het persbericht ontvangen en het leek best veelbelovend voor die prijs ook. Fijne review!

 • Reply
  Marie Beauty
  12 januari 2016 at 15:36

  Lijkt me een fijn nieuwtje! Deze ga ik zeker proberen!

 • Reply
  Vanessa
  12 januari 2016 at 15:37

  Wauw, voor € 2 klinkt dit micellair water echt heel goed. Ik ga het zeker proberen!

 • Reply
  Eline
  12 januari 2016 at 15:44

  Voor dat prijsje wil ik hem zeker wel uitproberen. Ik vind die van Garnier ook ontzettend fijn!

 • Reply
  Nathalie | insideandout.nl
  12 januari 2016 at 15:53

  Iknga hem binnenkort halen! Ik heb nu die van het Kruidvat en hoewel die ook ‘geurloos’ is, is het geurtje het enige waar ik ruimte voor verbetering zie. Misschien is deze wel alles wat ik zoek!

 • Reply
  Varenka W
  12 januari 2016 at 15:55

  Ga ik graag eens proberen nu ik dit gelezen heb
  Goede review :-)
  Was er al benieuwd naar
  En het ziet er inderdaad mooi strak uit, alleen had ook liever geen losse dop gehad.
  Maar ach, als dat het ergste is……

 • Reply
  Dominique
  12 januari 2016 at 16:15

  Klinkt erg goed! Ik gebruik zelf geregeld die van de Nivea maar deze is nog een stukje goedkoper en lijkt qua ingrediënten toch wel veel op die van Nivea.

 • Reply
  Chantalle
  12 januari 2016 at 16:23

  Zeker het proberen waard voor dat geld, ik zal m zeker kopen binnenkort.

 • Reply
  Lotte | The Budget Blog
  12 januari 2016 at 16:30

  Klinkt goed! Ik gebruik altijd die van Garnier maar misschien dat ik deze ook eens ga proberen :)

 • Reply
  Manon
  12 januari 2016 at 17:15

  Deze klinkt wel erg goed !

 • Reply
  Mariëlle
  12 januari 2016 at 17:42

  Dit klinkt onwijs goed, ik had het persbericht gezien en ik was direct al benieuwd!

 • Reply
  femketje
  12 januari 2016 at 18:45

  mooi prijsje :)

 • Reply
  Ilse
  12 januari 2016 at 18:57

  Dat klinkt goed, lijkt mij een fijn product! Fijn prijsje ook!

 • Reply
  Vera
  12 januari 2016 at 19:16

  Ik ben zo’n enorme fan van micellair water, deze ga ik zeker een keer proberen. Ik heb nu standaard mijn favoriet van Garnier maar die is een stuk duurder. Dit zou dus een mooi alternatief zijn.

 • Reply
  Kelly
  12 januari 2016 at 19:49

  Ik ga hem zeker uitproberen

 • Reply
  Natalie
  12 januari 2016 at 20:23

  Ik ga hem zeker proberen! :)

 • Reply
  Bertine
  12 januari 2016 at 21:25

  zou ik best wel willen proberen, helemaal voor 2 euro!!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  12 januari 2016 at 22:06

  Oh, wanneer mijn reiniger op is, ga ik deze proberen!

 • Reply
  Lynn
  12 januari 2016 at 22:10

  Ik gebruik die van Garnier, maar deze moet ik ook eens proberen aangezien de prijs :)

 • Reply
  Beautifulday4makeup
  12 januari 2016 at 22:36

  Hij klinkt wel erg handig en de verpakkingen zijn in idd veel beter nu

 • Reply
  Jessie
  12 januari 2016 at 22:48

  Is het micelair water van de hemw beter dan die van garnier ? Xx

  • Reply
   Aranka
   13 januari 2016 at 07:21

   Ik vind van niet!

 • Reply
  Lys
  12 januari 2016 at 23:31

  Benieuwd naar! Voor maar €2 is dit echt een superkoopje.

 • Reply
  Yvet
  12 januari 2016 at 23:48

  Ik ben al helemaal fan die garnier heeft maar vind die best prijzig, ga deze hierna zeker proberen !

 • Reply
  Linda
  13 januari 2016 at 09:16

  Wat goed dat de Hema nu ook met een budget versie komt, je hebt mij benieuwd gemaakt, dit is er zeker een die ik wel wil testen :)

 • Reply
  Tessa
  13 januari 2016 at 09:47

  Klink goed, misschien maar eens proberen als m’n Garnier watertje op is.

 • Reply
  Chelsey
  13 januari 2016 at 11:01

  Klinkt erg goed. Ik heb nieuwe micellair water nodig, dus deze ga ik van de week maar aanschaffen!

 • Reply
  Peggy
  13 januari 2016 at 13:08

  Ik gebruik altijd waterproof mascara e.d, omdat ik nogal snel traan. Verwijderd Micelair water van de Hema dat ook goed

 • Reply
  Susanne
  14 januari 2016 at 00:46

  Vanmiddag ook gekocht n.a.v jouw review en vanavond gebruikt. Vind m veel hydraterender en minder uitdrogend dan die van Garnier en Nivea. Waterproof is idd lastig om te verwijderen maar dat doe ik toch met een eye make-up remover. Echt een prima watertje, zeker ook voor m’n wat drogere huid!

 • Reply
  Fleur
  14 januari 2016 at 17:34

  Gelijk naar de Hema gerend toen ik deze review had gelezen. Bedankt voor de duidelijke en heldere review!

 • Reply
  Linda
  14 januari 2016 at 19:32

  Ik ben blij verbaasd! Leuk, zodra ik er weer één nodig heb dan zal ik die van de Hema eens proberen. :)

 • Reply
  Suus
  3 februari 2016 at 18:04

  Ik heb deze van het weekend geprobeerd. In eerste instantie vond ik dat mijn nek heel erg plakte na gebruik. Maar ik dacht dat het misschien kwam omdat hij nog moest drogen. Ook toen het was opgedroogd plakte mijn huid zo erg dat ik het er af heb moeten wassen. Mijn huid in mijn gezicht was niet zo blij met dit product. Afgezien van het feit dat ik betwijfel of dit echt geurloos is. Het ruikt duidelijk naar munt als je de dop eraf draait. Mijn wangen begonnen als een gek te prikken en werden vuurrood. Terwijl ik in de ingredientenlijst niets gek kan vinden wat zou kunnen irriteren. Ik heb hem in de prullenbak gegooid.

 • Laat een reactie achter