Help, wat moet ik aan?

 

Advertorial – Heb jij er ’s ochtends of vlak voor het stappen ook wel eens last van? Je hebt ineens echt geen idee wat je aan moet trekken. Wees gerust, jij bent echt niet de enige die daar last van heeft! Daarom heeft Styletoday een hele handige app voor de iPhone en Android zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken wat je aan moet trekken.

Het idee van de app ‘What to wear’ is heel simpel, elke dag om 19:00 staat er een nieuwe outfit klaar om jou te inspireren voor de volgende dag. Aan alles is gedacht, gaat het morgen regenen of is het een lekkere zonnige dag waarbij je de open schoenen weer uit de kast mag halen.

Je hoeft natuurlijk niet de outfit helemaal te kopiëren, maar de inspiratie is heel erg bruikbaar. Misschien kom je wel op een outfit uit waar je jeans voor kan gebruiken die al een jaar in de kast lag te verstoffen, je weet maar nooit!

Voor vandaag heb ik mijn outfit ook een beetje afgekeken van de app, ik heb namelijk een bordeaux jurkje aangedaan omdat me dat wel een passende outfit leek voor vandaag! Als je trouwens helemaal fan bent van een kledingstuk kan je onderaan het bericht vinden waar je het kan kopen!

De app is gratis te downloaden voor de iPhone en voor telefoons die ondersteund worden voor Android. De iPhone app is hier te downloaden en de Android app hier.

Hebben jullie wel eens moeite met een outfit te bedenken voor het stappen of voor de volgende dag?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  chucky1012
  5 maart 2013 at 12:13

  Heel handig! ;-) Ik heb weet het soms inderdaad even niet!

 • Reply
  Nena - whatevergivesjoy
  5 maart 2013 at 12:51

  Heel erg leuke app! Hij staat er al tussen zie (:

 • Reply
  Limoentje
  5 maart 2013 at 13:05

  Wat een leuke app zeg! Ik ga hem downloaden, hopelijk doet ie het op mijn telefoon (een samsung pocket, die zijn wat ouder)

 • Reply
  ashleey
  5 maart 2013 at 13:11

  Super handig!!

 • Reply
  ChellesBlog
  5 maart 2013 at 13:18

  Best wel slimme app. Soms weet ik gewoon niet wat voor outfit ik aan moet trekken, zeker in combinatie met het onstuimige weer hier in Nederland. Ik heb hem gelijk gedownload. X

 • Reply
  charlotte
  5 maart 2013 at 13:21

  Handige app! Ik ga hem eens zoeken.

 • Reply
  Sofie
  5 maart 2013 at 14:05

  Erg handige app zeg!

 • Reply
  Laura
  5 maart 2013 at 14:14

  Leuk! Ik ga m installeren en kijken of ik er wat mee kan!

 • Reply
  Hester
  5 maart 2013 at 15:31

  Handige en leuke app! Het lijkt me alleen wel dat ‘ie ook veel outfits weergeeft met dingen die je niet in je kast hebt hangen, maargoed, wat inspiratie is altijd fijn!

 • Reply
  isabella
  5 maart 2013 at 16:22

  Wat een handige app, leuk!

 • Reply
  La vie mondaine
  5 maart 2013 at 17:33

  Wat grappig zo een app! En ja, het niet weten wat je aan moet trekken is erg herkenbaar! haha

 • Reply
  Nannick
  5 maart 2013 at 19:36

  Deze app heb ik ook, kijk er elke dag eventjes op :)

 • Reply
  Evy
  5 maart 2013 at 20:25

  Ik heb deze app al bijna een jaar ofzo. Ik kijk er bijna elke dag op. Vind het inderdaad heel erg handig voor inspiratie!

 • Reply
  nienloves
  5 maart 2013 at 21:00

  handig!

 • Laat een reactie achter