Help, hoe ga ik heten?

Ik wil het dan toch doen, een eigen domein nemen. Mijn site gaat redelijk goed en heb al vind ik zelf behoorlijk wat bezoekers. Met het wordpress wat ik nu gebruik kan ik eigenlijk niet zoveel. Ik kan geen mooie layout maken en vrij weinig zelf veranderen. Het begint gewoon steeds meer te kriebelen om een echt domein te kopen. Ik heb al een beetje op internet rond gekeken en ik kan makkelijk alles overplaatsen met wordpress, dus als het goed is gaan er op mijn domein geen artikelen verloren! Hoop ik dan. Ik moet nog wel veel uitzoeken, dus alle hulp is welkom!

Maar nu het belangrijkste, hoe moet mijn site gaan heten? Ik vind By Aranka wel erg leuk maar daar sla ik niet meteen de spijker mee op de kop waar mijn site over gaat en niet echt aantrekkelijk.

Dus mijn vraag aan jullie, wat is een leuke domein naam, of moet ik gewoon byaranka.nl gaan doen? Ik hoor echt heel erg graag iets van jullie, want het is natuurlijk groot en deels voor jullie! (:

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Manon
  2 februari 2011 at 17:23

  Ik denk dat byaranka wel een leuke naam is! Als je dan ooit eens over iets anders wilt gaan schrijven zit je niet vast aan een naam die zegt waar je blog/site over gaat.

  Verder heb ik geen verstand van eigen sites, ons eigen domein wijst gewoon door naar onze blogspotsite omdat ik daar tenminste snap hoe ik een layout kan veranderen enzo haha!

  In elk geval leuk voor je en succes met het bouwen van je site. :)

 • Reply
  Mick
  2 februari 2011 at 17:43

  Ik ben ook gewoon pro byaranka.nl , het gaat toch tenslotte om jouw mening en jouw beautyspulletjes, tips,…

 • Reply
  Marjolein
  2 februari 2011 at 18:35

  Het ligt er aan waar je over wilt schrijven, nu gaat het over beauty. Maar wil je dat later ook nog? byAranka vind ik wel een leuke naam. De keus ligt aan jou, ben echt heel benieuwd naar je eigen domein!

  Ps; Leuk dat je er een artikel van hebt gemaakt.

 • Reply
  anne
  2 februari 2011 at 19:13

  byaranka

 • Reply
  Silva
  2 februari 2011 at 20:36

  Ik ben helemaal gewend aan byaranka, ik denk dat de meeste dat wel zijn :)

 • Reply
  Aranka
  3 februari 2011 at 16:56

  Ik heb nu bedacht dat ik een domein naam koop met ruimte erbij zodat ik WordPress kan blijven gebruiken en dat in mijn nieuwe domein ga verwerken. Maar hoe dat allemaal in zijn werk gaat moet ik me nog wat verder in verdiepen.

 • Reply
  Anne
  3 februari 2011 at 20:14

  byaranka.nl is leuk! Lekker makkelijk en straight

 • Reply
  onderwijszaken
  3 februari 2011 at 22:20

  Ik heb er ook weleens aan gedacht. Het VKblog waar ik mijn weblog heb stopt er per 1 maart mee. Ik ben hier wel begonnen, maar zou ook wel een eigen plek willen hebben. Maar hoe en via welke club en hoe bouw ik die website? Ik heb nog geen idee…

 • Laat een reactie achter