Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Het is echt maanden geleden, maar het is echt weer tijd voor beauty reviews. Ik ben weer van de partij en heb ontzettend veel nieuwe toffe dingen liggen om te testen! Dit keer een review van een mascara en niet zomaar een mascara. De Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara is al een geruime tijd ontzettend populair en ik was hier heel erg benieuwd naar. Want de verpakking ziet er alleen al fantastisch uit.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Helena Rubinstein is niet een heel bekend make-up merk. Het is al jaren bij luxere parfumerieën te koop maar echt bekend is het niet. Ik ken het merk eigenlijk alleen maar van hun lovende mascara’s. In het verleden heb ik wel eens een mascara van Helena Rubinstein gehad en daar was ik zeker enthousiast over.

Volgen jullie mij ook op Instagram?

De mascara geeft een nieuwe dimensie aan de wimpers dankzij de unieke combinatie van een formule die de wimpers helemaal bedekt en een rond borsteltje. Door de volume en lengte die deze mascara geeft, lijkt het net alsof je een katachtige blik hebt, diep en onweerstaanbaar fascinerend.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

De huls van de mascara ziet er natuurlijk fantastisch uit. Ik ben gek op panterprint en dit is geweldig. Naast de stoere print is de huls ook gemaakt van goudkleurig aluminium. Dit geeft een luxe en dure uitstraling. Het voelt aan alsof je een hele dure mascara vast hebt. Dat klopt in zekere hoogte ook wel, want de mascara kost maar liefst € 38,00, niet heel goedkoop voor een mascara als je het mij vraagt.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

De mascara doet eigenlijk niet heel erg veel beloftes. Het belooft alleen een volume en lengte dat moet lijken op een katachtige blik. Qua houdbaarheid belooft het niets. Het borsteltje zou bijzonder rond moeten zijn, maar ik zie niet heel veel bijzonders aan het borsteltje. Als ik het zo zie denk ik dat dit een normale mascara zou zijn. Goed, laten we kijken naar het verschil van mijn wimpers met en zonder mascara.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Mijn wimpers zonder mascara.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Mijn wimpers met mascara.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Ik moet eerlijk zijn, dit resultaat heb ik ontzettend snel bereikt en mijn wimpers hebben zeker lengte en volume gekregen! De mascara doet dus zeker wat het belooft. Ik vind mijn wimpers er ontzettend natuurlijk uitzien. De mascara klontert niet, de wimpers plakken niet aan elkaar en het blijft ook nog eens goed zitten gedurende de dag.

Persoonlijk mis ik nog wel een beetje body, maar ik denk dat veel mensen dit effect erg mooi vinden.

Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks

Wil jij graag een mooie mascara op je make-up tafel hebben liggen die ook nog eens doet wat hij belooft? Dan is deze Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara zeker iets voor jou, tenminste als je daar ook geld voor wilt uitgeven.

De Helena Rubinstein Lash Queen Feline Blacks Mascara is te koop voor € 38,00 bij onder andere de ICI Paris XL.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reply
  Kelly
  22 september 2020 at 10:21

  Hij ziet er goed uit! Vooral de verpakking vind ik erg mooi. :)

 • Reply
  Fabienne, Enjoyyourownbeauty.nl
  24 september 2020 at 10:45

  Oeeh deze ziet er onwijs mooi uit! Klinkt als een fijne mascara. :)

  Liefs
  X

 • Laat een reactie achter