Search
Close this search box.

Hebben jullie vragen aan mij?

Ik vind het altijd erg leuk op andere blogs, dat de bezoekers vragen stellen aan de eigenaar en dat het dan na een tijdje allemaal beantwoord wordt, heerlijk vind ik het om dat allemaal te lezen. Ik heb alleen geen idee of jullie vragen of wat dan ook aan mij hebben. Maar dat zie ik dan vanzelf wel aan de comments. In dit artikel kunnen jullie me dus van alles vragen en ik zal dan de vragen in een volgend artikel allemaal proberen te beantwoorden! Hopelijk hebben jullie een paar leuke vragen voor me in petto!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

 1. Wat voor telefoon heb je?
  Wat vind je het leukste / minst leuke aan bloggen?
  Hoe zou jij jezelf omschrijven?
  Wat is je favo Nederlandse shopstad en wat is je favo buitenlandse stad?

  eeeehm, dat waren ze wel even voor vandaag ;)

 2. Eigenlijk kan ik niet zo snel een vraag bedenken. Naja.. op Twitter zie ik wel eens wat voorbij komen dat het niet zo goed met je gaat? Hopelijk gaat het snel beter.

 3. Misschien is het mij ontgaan en heb je hier al weleens over geschreven, maar ik zou eigenlijk wel graag willen weten hoe jij je nagels verzorgt^^

 4. -Als je iets aan jezelf zou kunnen veranderen, wat zou dat dan zijn?
  -Hoe zie je jezelf over 10 jaar?
  -Hoe gaat het in de liefde? =D
  x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *